Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarınki topik benden.her 2 günde bir bu ve benzeri konular açılıyor ve taşınıyor..
her 2 günde bir bu ve benzeri konular açılıyor ve taşınıyor..
Kaç yaşında ki jön oğlumuz? :)1 hafta sonra erkek arkadaşımın doğum günü ve ben ne alcam ve ne yapcam konusunda hiç bir fikrim yok. siz neler yaptınız bana fikir verebilirmisiniz.. şimdiden çok teşekkür ederimmm![]()
Hmm bütçeye bakar olay. İmkan varsa şöyle güzel bir spor ayakkabı, kapşonlu bir sweat, cool bir t-shirt, bere, evde giymeye şort pijama... severek kullanacağı şeyler yani, en mantıklısı; hem bir ihtiyacını karşılar, hem kullanırken sizi hatırlar.
Hmm bütçeye bakar olay. İmkan varsa şöyle güzel bir spor ayakkabı, kapşonlu bir sweat, cool bir t-shirt, bere, evde giymeye şort pijama... severek kullanacağı şeyler yani, en mantıklısı; hem bir ihtiyacını karşılar, hem kullanırken sizi hatırlar.
ooh taman o zaman, eşofman takımı, çorap seti, terlik gibi şeyler de çok iyi olur. Asker ihtiyaçlarını bir bilene sormak iyi fikir.bide askere gitcek şubatta![]()
bide askere gitcek şubatta![]()
1 hafta sonra erkek arkadaşımın doğum günü ve ben ne alcam ve ne yapcam konusunda hiç bir fikrim yok. siz neler yaptınız bana fikir verebilirmisiniz.. şimdiden çok teşekkür ederimmm![]()
Valla ben ikimizin fotoğrafının olduğu sihirli bardaktan yaptırmıştım bi tarafında fotoğrafımız diğer tarafındaysa ÜŞÜRSEN SÖYLE HEMEN İÇİMİN CAMLARI KAPANSIN yazdırmıştım:)))tabi şu an evliyiz o bardakta hatıramız:))))
1 hafta sonra erkek arkadaşımın doğum günü ve ben ne alcam ve ne yapcam konusunda hiç bir fikrim yok. siz neler yaptınız bana fikir verebilirmisiniz.. şimdiden çok teşekkür ederimmm![]()
ayy çok güzellll :) :)
en çok neyden hoşlanır ?ona göre bişeyler düşün