yarınki topik benden.her 2 günde bir bu ve benzeri konular açılıyor ve taşınıyor..
her 2 günde bir bu ve benzeri konular açılıyor ve taşınıyor..
Kaç yaşında ki jön oğlumuz? :)1 hafta sonra erkek arkadaşımın doğum günü ve ben ne alcam ve ne yapcam konusunda hiç bir fikrim yok. siz neler yaptınız bana fikir verebilirmisiniz.. şimdiden çok teşekkür ederimmm
Hmm bütçeye bakar olay. İmkan varsa şöyle güzel bir spor ayakkabı, kapşonlu bir sweat, cool bir t-shirt, bere, evde giymeye şort pijama... severek kullanacağı şeyler yani, en mantıklısı; hem bir ihtiyacını karşılar, hem kullanırken sizi hatırlar.
Hmm bütçeye bakar olay. İmkan varsa şöyle güzel bir spor ayakkabı, kapşonlu bir sweat, cool bir t-shirt, bere, evde giymeye şort pijama... severek kullanacağı şeyler yani, en mantıklısı; hem bir ihtiyacını karşılar, hem kullanırken sizi hatırlar.
ooh taman o zaman, eşofman takımı, çorap seti, terlik gibi şeyler de çok iyi olur. Asker ihtiyaçlarını bir bilene sormak iyi fikir.bide askere gitcek şubatta
bide askere gitcek şubatta
1 hafta sonra erkek arkadaşımın doğum günü ve ben ne alcam ve ne yapcam konusunda hiç bir fikrim yok. siz neler yaptınız bana fikir verebilirmisiniz.. şimdiden çok teşekkür ederimmm
Valla ben ikimizin fotoğrafının olduğu sihirli bardaktan yaptırmıştım bi tarafında fotoğrafımız diğer tarafındaysa ÜŞÜRSEN SÖYLE HEMEN İÇİMİN CAMLARI KAPANSIN yazdırmıştım:)))tabi şu an evliyiz o bardakta hatıramız:))))
1 hafta sonra erkek arkadaşımın doğum günü ve ben ne alcam ve ne yapcam konusunda hiç bir fikrim yok. siz neler yaptınız bana fikir verebilirmisiniz.. şimdiden çok teşekkür ederimmm
ayy çok güzellll :) :)
en çok neyden hoşlanır ?ona göre bişeyler düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?