doğum günü

cutess

sende başını alıp gitme ne olur...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2014
197
79
43
1 hafta sonra erkek arkadaşımın doğum günü ve ben ne alcam ve ne yapcam konusunda hiç bir fikrim yok. siz neler yaptınız bana fikir verebilirmisiniz.. şimdiden çok teşekkür ederimmm

her 2 günde bir bu ve benzeri konular açılıyor ve taşınıyor..

benzeri konular açılıyor veya açılmıyor benim haberim yok ben sadece fikir almak istedim yanlış bişe yaptığımı düşünmüyorum

1 hafta sonra erkek arkadaşımın doğum günü ve ben ne alcam ve ne yapcam konusunda hiç bir fikrim yok. siz neler yaptınız bana fikir verebilirmisiniz.. şimdiden çok teşekkür ederimmm
Kaç yaşında ki jön oğlumuz? :)

Hmm bütçeye bakar olay. İmkan varsa şöyle güzel bir spor ayakkabı, kapşonlu bir sweat, cool bir t-shirt, bere, evde giymeye şort pijama... severek kullanacağı şeyler yani, en mantıklısı; hem bir ihtiyacını karşılar, hem kullanırken sizi hatırlar.

bide askere gitcek şubatta

Valla ben ikimizin fotoğrafının olduğu sihirli bardaktan yaptırmıştım bi tarafında fotoğrafımız diğer tarafındaysa ÜŞÜRSEN SÖYLE HEMEN İÇİMİN CAMLARI KAPANSIN yazdırmıştım:)))tabi şu an evliyiz o bardakta hatıramız:))))

ayy çok güzellll :) :)

futbol duskunuyse maç bıletı al...alkol kullanıyorsa meyhaneye gotur..erkeklerın berbat zevklerı var..ne desek bılemedım :)

en çok neyden hoşlanır ?ona göre bişeyler düşün

genelde isten eve evden işe gider sadece buluşcağımız zaman izin alır ama bilemedim beraberken gittiğimiz her yerden hoşlanır aslında

Askere gidecek ya şimdi yerinde olsam ona tüm duygularımı kağıtlara yazardım her ne varsa içinden ne geliyorsa gitmeden önce de verirdim emin ol ordayken onu çok mutu edecek her okuduğunda yüzünden tebessümler eksilmeyecek en güzeli de kendini yalnız hissetmeycek...Buna benzer şeyler işte DDd

ben sözlüme buluşacağımız güne kadar ayrı kaldığımız her gün günlük tutuyorum askerde okuması için o tarz bişey yazsan çok mu saçma olur bilemedim hayır benim saçmalıklarım meşhurdurda sen ne düşünürsün bilemem
doğum günü içinse internet siteleri var hediye almak için çok ilginç şeyler olabiliyor oralarda isim veremiyorum reklam olmaması için
ve en son olarak ona bir kartondan hediyeler yapabilirsin bi kartonu kaplayıp içine şeker çikolata minik ayıcıklar minik notlar doldurup hediye edebilirsin şahsen ben bu tarz bişey hazırlayacağım yılbaşında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…