- 28 Aralık 2012
- 1.436
- 1.111
- 133
- Konu Sahibi Bugdaycigiller
-
Bunların hepsini bu doğum gününde yaparsanız diğer doğum günlerinde ne yapacaksınız?Eee 14 Şubat geçtiğine göre sırada diğer ayları seyreden doğum günü yıl dönümü vs. seyrediyor. 7 Nisan Sevdiceğimin doğum günü. Ağustos ayında o askerde olmasına rağmen beni hiç olmadık zamanda şaşırtıp sürpriz yapan ve mutluluktan gözyaşlarıma boğulmamı sağlayan en anlamlı insana mükemmel bir doğu günü sürprizi yapmak istiyorum tabii ki ailesinin de dahil olduğu. (Lütfen ne işin var erkek ailesiyle aranızda ciddi bir şey yok gibilerine getirmeyin 3 yıldır beraber ailesiyle vakit geçirmişliğim çok. Yani bir tek imzamız yok gibi düşünün)şimdi o muhteşem topikleri okuduktan sonra aklımda canlanan fikirleri size söylemek hatta varsa farklı fikirler almak istiyorum.
1) Tablo yaptırmak istiyorum fakat kararsızlığım şu;
a) İkimizin resmi mi yoksa sadece onun mu ?
b) Yağlı boya mı kara kalem mi (kara kalem olursa gözleri renkli olduğu için özelikle gözünü renkli yapmasını isticem.)
Fakat bu tabloyu çiçekçi ile anlaşıp öyle göndermeyi düşünüyorum (buradan edindiğim fikir ile)
2) Doğdu yıla ve güne ait takvim yaprağı bulmak veya yaptırmak.
3) 1. yaşdan başlayıp 25 yaşına yaşına kadar (gireceği yaş) hediye potporisi oluşturmak. Fakat buna da 1. yaş emzik, 2. yaş patik, 3. yaş boya kalemi, 4. yaş top, 5. yaş e burada donup kalıyorum 10 yaşında dart çok istemişti bunu biliyorum birde araba tutkunluğu var.
4) Teyzesinin evini biraz süsleyip (Teyzesinin evi daha yakında kendi bulunduğu semte nazaran) girişte konfetiler patlatıp bu şekilde bir etkinlik yapmak. Ayrıca kendi sesimle seslendirdiğim ve ailesinin de hakkında yorum yaptığı kesitleri birleştirip izlemesini sağlamak.
5) Yumurtaları delip içini akıtıp dışını yumurta boyasıyla boyayıp her birine birer kelime olarak "Doğum Günün Kutlu Olsun" yazmak ama bunu kendi evindeki odasına koymak istiyorum :)
6) Teyzesine gitmeden önce markete uğrayıp esnaf amcanın (içini benim düzenlediğim) o sürpriz yumurtayı ona hediye olarak uzatması.
Sizce bunlar nasıl ? Ve başka öneriniz var mı ? :)
seçenekler diye sıralayacağınızı düşündüm. ama hepsi bir seferlikmiş.
yağlı boya be karakalem benimde tablolarım var.
yağlı boya kısa bir sürede çizilen birşey değil. mesela karakalem birgünde çizilir ama yağlı boya değil. boyalar kurumadan başka bir işleme geçilmemesi gibi..
arkadaşlar gibi banada abartı geldi. o size naptı merak ettim
Kötü müBüyük aşk maşallah.
ben konulardan birine "pardon sevgiliniz kız mı?" yazmıştım da konunun sahibi kızmıştı :)çok kadın işi değil mi bunlar? yani sevgilinize ps ve fifa 2016'yı alsanız daha makbule geçer gibi geldi
Futbolla alakası ilgisi yok ki hiç keşke olsa da seçeneğim artsa :)çok kadın işi değil mi bunlar? yani sevgilinize ps ve fifa 2016'yı alsanız daha makbule geçer gibi geldi
Yok canım kötü değil. Bir sürü emek vericeksin. Buda aşkın büyüklüğünü gösteriyo. Çok güzel ve farklı düşünmüşsün.Kötü mü
ben konulardan birine "pardon sevgiliniz kız mı?" yazmıştım da konunun sahibi kızmıştı :)
ama aynı şeyi burada da yazıcam.
eğer sevgilinizin cinsiyeti dişi ise gayet güzel hediyeler bulmuşsunuz.
bence oyuncak RC helikopter alın.
tuttuğu takımın formasını alın
PSP alın.. gibi şeyler..
Yok canım kötü değil. Bir sürü emek vericeksin. Buda aşkın büyüklüğünü gösteriyo. Çok güzel ve farklı düşünmüşsün.
Öyle takım sevdalısı değil maçla da beraber iddaa yaptığımızda ilgilenir yani. Futbolla hiç işi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?