Dogum günü

gfbtugce

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2015
6
0
1
27
Öncelikle hepinize merhaba :) yaşım küçük oldugu için hitap konusunda hatam olursa sımdıden kusura bakmayın yaşlarınızı bilmiyorum cunku. sevgilime dogum günü surprızı ayarlıcam fakat ne yapıcam bılmıyorum yardımlarınızı rica edicektim. Kendisi hakkında kısa bir tanıtma yapıyım ikimizde hasta Fenerbahcelıyız hayatımızı ona gore cızdık dıyebilirim. Kendisi tekırdag da okuyor dogum gunu zamanında okul da olucak. Ben oraya gidiyim mı yoksa hediyelerı hazırlıyıp yollıyım mı. .Muhasebecı oldugum ıcın tam onemlı zamana denk gelıyor ızın alıp gıtmem zor olucaktır. Sizce gıtmem daha mı ıyı benı yanında hıssetmesı acısından .Yardımlarınızı rıca eder sımdıden tesekkur ederim hepınıze :)

Haftasonu na denk getirebilirseniz gitmeniz daha iyi olur.Lakin gideceğinizi bilmesin.Gelemiyorum deyip ayak yapın.

bana kalırsa önceki hafta sonu git gidiceksen. cunku sonraki hafta sonunu tahmin edebilir:)

Sürprizden ziyade senin onun şehrine gidip doğum gününü onunla geçirmen bile çok güzel bir hediye olacaktır :KK15: Madem fanatik Fenerbahçeli diyorsun. Takım olayından yürü işte Fenerium'a git aynı tişörtlerden al ikinize veya saat, forma, kupa vs.. Bende Fenerbahçeliyim Fenerium'a girince kendimi kaybediyorum :KK22: Şimdi düşününce bile hepsini alasım geldi bak :p

He birde kardeşim bir saatçi de saatin içine isimlerini ve tarihlerini yazdırmıştı. İkisinde de aynı saat var mesela çok hoş duruyor :KK60:

Cok basıt olmaz mı Fenerıum dan bır suru urunumuz var hep alıyoruz bu sefer dusunce olarak atkı ustune isim yazdırmayı planlıyorum artı olarakta telefon kabına resım fılan ıstıyory-um. Zamanında ımzalı forma yaptırmıştım yıne aynı seyı yapmakta ıstemıyorum acıkcası. benım dusunceme de herkes cok basıt dıyor

Back
X