Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
meraba kızlar.Eski sevgilimle ortak bir arkadaşımızın pazar günü doğum günü kutlaması varmış öğlen yemek falan yemicekmiş.Ayrılalı bir aydan fazla oldu.Başka arkadaşlarımda gidicek.Sizce gitmelimiyim bende davet edildim de bilemedim.Büyük ihtimal eski sevgilimde gidicek :/
git ve keyfine bak orda olması seni neden rahatsız ediyor bitmiş gitmiş takma bence relax ol ama onu görünce heyecanlanacaksan elin ayağına dolaşacaksa yediğinden içtiğinden bişey anlamicaksan gitme tabi :))
Arkadaşın ise git. Gitmez isen, eski erkek arkadaşın için gereksiz malzeme olabilirsin. Hani niye gelmedi falan diye. Kendine bir güzel çeki düzen ver ve arkadaşın ile keyfine bak.
Ahahahahha kızlar ya arkadaşım da öyle dedi süslen güzellen gel dedi ne kaybettiğini görsün dedi ay bilmiyorum ki kötü olmam ya zaten aynı okuldayız illa karşılaşıcaz prova gibi de olur hem dimi