Doğum günü

Gozluklukiz34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2016
35
7
86
29
merhaba sevgili bayanlar size danışmak istediğim bir konu var uzatmadan hemen anlatıyım bugün benim doğum günüm ama erkek arkadaşım hala daha doğum günümü kutlamadı diğer seneler hep 00.00da falan kutlardı çok geç oldu yani bu ona göre ben şimdi bekliyorum gün içinde kutlarsada trip yapmak istiyorum çünkü geçen doğum günümdedd kuru kuru kutlamıştı sadece buluşma hediye hiç bişey yoktu bu senede böyle devam ederse napmalıyım biraz süründürmek istiyorum onu siz napardınız bütün gün kutlamazsa napıyım yada gün içinde kutlarsa falan yorumlarınızı bekliyorum

Belki kafası çok dalgındır,normalde hatırlıyormuş. Hediyeyi umursamam parası yoktur belki.

Hediyeyi bende umursamıyorum ama küçük bişey bekliyorum açıkçası mesela bi kek alıp üstüne mum diksin bu kadar

Yani kutlasa dert,kutlamasa dert.
Vay efendim neden 00.00'da kutlayıp,mumlu bir masa hazırlayıp güzel bir hediye almıyor ? ?

Hayat dizilerdeki,filmlerdeki gibi değil.Aşın artık şunları.Sevgisinden eminseniz bu dedikleriniz süs olabilir sadece.

Son düzenleme:
Yok haklisin canim tamam gece yarisi kutlamazsa da bi kucuk hediye alisada ölmez yani.

Ya aslına bakarsan önemli değil ama değer vermediğini düşündürüyor bu durumlar

Kaç yıldır birliktesiniz? Siz onun doğum günlerinde ne yapıyorsunuz?

Valla yalan yok biz bayanlar bekliyoruz böyle şeyler çokda birşey istediğimiz yok değer verdiklerini gösterseler yetecekde nerdeeee yapan yokkiiiben geçen yıl yaptım eşime adam daha mumlardan yerde yazan yazıyı görür görmez amannn ne diye yaptın şimdi ben sana yapmazsam yer bitirirsin beni dediüzülme tatlım doğum günü kutlanmayan tek kadın değilsin azıcık trip at eğer unutursa çokda üzerinde durma

Yaa ben hep pasta alr hediye alır öyle kutlarım kendni değerli hissettiririm onun hiç alakaası yok o kadsr uyuz oldum ki kızlar az önce yazmış pasta kesmiyo musunuz diye tam ayı ya

Yaş kaç dicektim , 21 gördüm , normal geldi.o yaşlarda hep öleydik..erkeklerden çok sey beklersen mutsuz olursun.bu doğum gününü hatırlasa , ilerde evlilik yıldnümünü unutur ,böledir yani bunlar :)

Hanımefendi bence trip falan atmayın kutlayınca.Gerek yok yani.Önceden kutluyormuş belki bir şey oldu önemli dalgın da olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…