Doğum Günü!

Önemli tabii ki!
Valla ben de millete hemen soyluyorum 'internete koymayin benim oldugum fotolari' diye.. Sevmiyorum, paylasmiyorum, istemiyorum.. Bazilari saniyesinde yaptığını ettigini paylaştığı icin de hemen soylemek zorunda hissediyorum..
"Oyle yapabilirdi, boyle yapabilirdi" diye insanlari yorumlamaktan ve kendince sekil verme çabasından kurtul artik; elti icin de aynisini yapiyosun ama kimse sana bi noktadan sonra kimseyi yedirmez.. Iclerine girdin gireli germis de germissin hem ortami hem insanlari.. Inanilmaz bi ozguvenin var ve elti/kv/nisanli sana paspas olsun dusuncesindesin.. Bu olmadikca da problem çıkarıyorsun.. Gercekten biri cok fena bildirecek sana en sonunda haddini.. Bu kez de 'ben hep iyi niyetliydim/yanlis anladilar/saka yaptim' diyeceksin ama pek ise yaramayacak.. Bu kadar kadin birbirinden habersiz ama agiz birligi etmiscesine ayni seyleri soyluyor yirtinarak.. Ama sen anlamamakta cok cok israrcisin..
Valla Allah hayirlisini versin..

Önemli tabii ki!
Eltinizle barışın bence, evlenince de bir sürü kayınvalide elti konusu açmak zorunda kalırsınız böyle anlaşmazlıklar yaşamaya devam ederseniz:(
Kayınvalide kötü birşey dememiş, ne yapsın kadıncağız ortayı bulmaya çalışıyordur.

Sizde atmayın sonuçta doğumgünü olan kv ve face de gözükmesini istememiş en doğal hakkı

Eltinizle barışın bence, evlenince de bir sürü kayınvalide elti konusu açmak zorunda kalırsınız böyle anlaşmazlıklar yaşamaya devam ederseniz:KK43:
Kayınvalide kötü birşey dememiş, ne yapsın kadıncağız ortayı bulmaya çalışıyordur.

Teşekkür ederim.
Yok, barışmaya gerek yok! Merak etmeyin onlara dair konumu daha da göremeyeceksiniz. Açmam, açmayacağım.
Elti, kv, kayn baksın huzurlarına. :) 3lü çete!

Eltinizle barışın bence, evlenince de bir sürü kayınvalide elti konusu açmak zorunda kalırsınız böyle anlaşmazlıklar yaşamaya devam ederseniz:KK43:
Fakat ben sürekli aynı konu aynı içerik. Sürekli devam konusu açıyor gibi manidar yorum yapıyorsunuz.
Öyle değiller ama!

Bence abartmissin. Alt tarafı ileride sorun yaşamamak için fotoğrafı paylaşmayın demiş. Siz gelmem vs demişsiniz ne kadar doğru anlamadım. Bana göre yalnis. Tavrınız hoşuma gitmedi. Benim kaynanam aşırı sinirlerimi bozduğu halde bu tarz konuşma yapmadım. Kısiden kişiye olaylar karsisindaki tepkilerimiz degisebilir tabiiki de saygı duymak lazım. Yine de fikrimi söylemek istedim.

Fakat ben sürekli aynı konu aynı içerik. Sürekli devam konusu açıyor gibi manidar yorum yapıyorsunuz.
Öyle değiller ama!

Onu demek istememiş ki. Böyle anlaşmazlıklar yaşarsanız ileride dert olur size demek istemiş. Bence cidden biraz kolay alınıyorsunuz.

Ben buyuttugunuzu dusunmuyorum. Bu modelden cevremde gormustum. Babannemdir hatta kendisi.
Sorun cikmasin ayagina diger tarafi kolluyor ki, nasilsa onlarla hep beraberim basim agrimasin kafasinda.
Gelinden korkan kaynana da ayri bir itici ya. Gelin ve oglu somut bir sey yapmasa kadin bu kadar cekinmez sizin gelip gittiginizi gorupte sorun cikarirlar diye.
Ben olsam bir iki laf der hic uzatmadan kalkardim,bundan sonrada cok sevdigi geliniyle takilirdi hem omrunce.

Ben buyuttugunuzu dusunmuyorum. Bu modelden cevremde gormustum. Babannemdir hatta kendisi.
Sorun cikmasin ayagina diger tarafi kolluyor ki, nasilsa onlarla hep beraberim basim agrimasin kafasinda.
Gelinden korkan kaynana da ayri bir itici ya. Gelin ve oglu somut bir sey yapmasa kadin bu kadar cekinmez sizin gelip gittiginizi gorupte sorun cikarirlar diye.
Ben olsam bir iki laf der hic uzatmadan kalkardim,bundan sonrada cok sevdigi geliniyle takilirdi hem omrunce.
Aynen benim kv de o modellerden. İtici geliyor artık. Gitmiyorum evine. Mesafe iyidir. Anneler gününde de aramayacağım. Bilmiyor çünkü. Arasam diğer oğlunu düşünür yine duyar vs vs... Uzak duracağım her zaman.

Öyle değiller ama!
Olsun olsun, konu açmada sınırlama yok, konularınızın hepsi elti odaklı diye dedim, işin ucu bir şekilde eltiye bağlanmış, hem ayrıca evlenince sorunlar büyümesin diye dedimHoppa
Evlenince o ailenin içinde olacaksınız, yaşanılacak en ufak bir sıkıntı doğrudan etkiler evliliğinizi zira insanlar evlenirken ister istemez her iki tarafın ailesiyle de evlenmiş oluyor, uzak dursanız mesafeli olsanızda bayram, Doğum günleri, ailenin bir araya gelmesi gereken durumlarda devamlı gerginlik yaşarsınız, şimdi değil ama evlenince bir süre sonra eşinizde etkilenir ve arada kalmaktan yorulur, o yüzden bir şekilde ortayolu bulmanız lazım, söylediklerim şimdi kafanızda oturmayabilir lakin evlenince de elti ve nişanlınızın abisiyle ilgili gerginlik devam ederse ne demek istediğimi anlarsınız, erkekler aileleriyle eşleri arasında kalmaktan hoşlanmazlar, bazı durumlarda alttan almanız yararınıza olur.

esiniz alinip tepki vermediyse sizlik bir durum yok. size hakaret etmemis birsey dememis. bozulma hakki bu muhabbette sadece esinize ait. o da ustunde durmamis ya da size belli etmemis. daha nisanliyken bende mi diger gelinin gibi olayim muhabbetine nasil giriyorsunuz...

esiniz alinip tepki vermediyse sizlik bir durum yok. size hakaret etmemis birsey dememis. bozulma hakki bu muhabbette sadece esinize ait. o da ustunde durmamis ya da size belli etmemis. daha nisanliyken bende mi diger gelinin gibi olayim muhabbetine nasil giriyorsunuz...
Bilmem bir an da çıktı ağzımdan son yazdığınız. Yani onları düşünerek hareket ettiği için bizim önemimiz değerimiz yok gibi hissettim. Üzüldüm. O yüzden o sözler de çıktı ağzımdan.
Olur mu hiç! Nişanlım çok sinirlendi, bozuldu. Tepki de verdi. 'Taamam oturalım sakinleşelm çıkmayalım' dedik ama yinede nişanlım duramadı kalk gidelim dedi tuttu kolumdan çıktık.

Valla ben de millete hemen soyluyorum 'internete koymayin benim oldugum fotolari' diye.. Sevmiyorum, paylasmiyorum, istemiyorum.. Bazilari saniyesinde yaptığını ettigini paylaştığı icin de hemen soylemek zorunda hissediyorum..
"Oyle yapabilirdi, boyle yapabilirdi" diye insanlari yorumlamaktan ve kendince sekil verme çabasından kurtul artik; elti icin de aynisini yapiyosun ama kimse sana bi noktadan sonra kimseyi yedirmez.. Iclerine girdin gireli germis de germissin hem ortami hem insanlari.. Inanilmaz bi ozguvenin var ve elti/kv/nisanli sana paspas olsun dusuncesindesin.. Bu olmadikca da problem çıkarıyorsun.. Gercekten biri cok fena bildirecek sana en sonunda haddini.. Bu kez de 'ben hep iyi niyetliydim/yanlis anladilar/saka yaptim' diyeceksin ama pek ise yaramayacak.. Bu kadar kadin birbirinden habersiz ama agiz birligi etmiscesine ayni seyleri soyluyor yirtinarak.. Ama sen anlamamakta cok cok israrcisin..
Valla Allah hayirlisini versin..
Alıntılamadan duramadım. Arkadaş nişanlısının kendisine sevgisine sırtını dayamış kayınvalideyle didişmek kolay tabi. Böyle insanlara hasta oluyorum. Kendisini işyerinde patronuna şefine karşı da böyle atarlı hakkını aramakta kararlı ve çata çat laflarıyla görmek isterdim. Özel hayatında bi şekilde kendisiyle ilişki kurmaya mecbur insanların tepesi

Son cümle çıkmamış niyeyse. Özel hayatında kendisiyle ilişki kurmaya mecbur insanların tepesine kaprisleriyle binenlerden illet oluyorum diyecektim

Alıntılamadan duramadım. Arkadaş nişanlısının kendisine sevgisine sırtını dayamış kayınvalideyle didişmek kolay tabi. Böyle insanlara hasta oluyorum. Kendisini işyerinde patronuna şefine karşı da böyle atarlı hakkını aramakta kararlı ve çata çat laflarıyla görmek isterdim. Özel hayatında bi şekilde kendisiyle ilişki kurmaya mecbur insanların tepesi

Sizde belirtiyorsunuz hak var! Hak var ki hakkımı ararım.
Evet her zaman her yerde hakkımı ararım. Buyrun beraber çalışalım görürsünüz o zaman.

Sizde belirtiyorsunuz hak var! Hak var ki hakkımı ararım.
Evet her zaman her yerde hakkımı ararım. Buyrun beraber çalışalım görürsünüz o zaman.
Ya bildigin gibi devam et sen; ki edeceksin de zaten.. Neyi tartisiyoruz ki sayfalardir.. Sen haklisin, onlar pis tuu kotu, sen tam gaz devam et, elin değerse bizlere de bildir son durumu zahmet olmazsa, bakalim ne kadar olumlu ilerleme kaydedeceksin:KK51:

Dün akşam kv.nin doğum günüydü. Nişanlımla akşam pasta aldık gittik sürpriz yapalım kutlayalım dedik.
İçeriye girdik oturduk sonra pastayı getirdik. Tam mumları üfleyecek kv: "fotoğrafları facede paylaşmayın." dedi güldü. Nişanlımın suratı asıldı. Anlam veremedim neden bozulduğuna. Çok sinirlendi nişanlım.
Sonra bana dedi kv: "faceye fotoğraf atmayın. Abin görür sorun çıkmasın" dedi. Haydaa ne alaka dedim içimden.
Kaynım ve etli bizimle konuşmuyor geçmiş konularda vardı.
Şimdi onlar bizimle konuşmuyor diye fotoğraf atınca neden sorun çıksın? Neden küçükler altta almak zorunda? Neden sorunlu kişileri uyarmıyorlar da kendini düşünen insanları kırıyorlar?
Ki ben düşünürüm kv.mi ama o hep hizmetçiliğini yaptığı oğluyla gelinini düşünür. Sanırım kötülükten anlıyor bazı kaynanalar. Düşündükçe ters tepiyor.
Bende dedim " tamam anne gelmem bir daha" "gelme mi dedim ben sana kızım"dedi. "Kurduğun cümleyle aynı şey anne" dedim. "Ben gelmemoğlunla gelininle sorunsuz yaşarsınız" dedim.
(Evleri karşılıklı oğluyla kv.nin)
" o da gelmiyor artık buraya" dedi.

Yaptığım bir şakadan olay daha da büyüyor. Abi kardeş konuşmuyor. Kv evine geçmiyorlar nişanlım o evde yaşadığı için. Elti soğuk davranıyor kv.ye
Okları bana çeviriyor herkes. Kv.de dahil.

Çay demlemiştim. Pastayı da yemedik çıktık nişanlımla. Kırgınım. "durmak istemiyorum çıkalım" dedim
İyi niyetli olduğunu zannetmiyorum kv.nin. eltimde kendi gibi iyi niyetli değiller.
"Uzun süre ailene gelmeyeceğim. Gelmek istemiyorum. Sorun duymaktan bıktım. Abine göre mi yaşayacağız. Ufacık şeyi büyütüyorlar. Annen abinden korkuyor. İyilik yaramıyor. Hala onların üzülmemesini düşünüyor..." dedim nişanlıma.
Kv.yede: "bende burada size bagırıp çağırayıp. Saygısızlık yapayım yengem gibi, daha kıymetli oluyor sanırm ."dedim
"Sende gelinimsin o da gelinim" dedi.

Ben evlilikten soğuyorum. Tamam nişanlım benden yana ama. Korkularım büyüyor.
Kv bana "düğün yapma nikah yap" derken. Artık eminim ki bana birşey yapmak istemediği icin diyor. Büyük oglunun baskısında kalıyor. Gelinden oğlundan korkuyor.

Böyle hayal etmemiştim ben. :KK43:
uzak durun . size değer vermeyen kişiye değer vermek manasız oluyor . çünkü karşılığı bi tatlı dil bile yok

Sana tavsiye nişanlını ailesi konusunda gaza getirmeye çalışma. Et tırnaktan bir şekilde ayrılmaz olan sana olur bir bakmışsın çeyizinle kalmışsın ortada. Samimi söylüyorum, onun ile annesi arasındaki mevzulara girme surat da asma. Zaten kırılacak yer arıyorsun gibi geldi açtığın konularda. Seni ilgilendirmez, üzgünüm ama böyle. Nişanlın kendisi karar versin görüşecek mi mesafe mi koyacak. Sen ara bulucu davran.
Kötü sen olursun kv sana takar olan sana ve ilişkine olur.

Back
X