Ya ben de konu sahibinin bu gereksiz öz güvenine cidden hayret ediyorum.
Ne bileyim nişanlının ailesi ile bir samimiyetin yok, yavaş yavaş aralarına giriyorsun, nişanlının ailesinden yeni yeni insanlar tanıyorsun; bunlar öz güvenli en rahat insanı bile utandıran, heyecanlandıran, telaşlandıran, kasan şeylerdir. Ama konu sahibi maşallah o kadar rahat bir kadın ki elti adayına güya espriler yapıyor, kayınvalidesine bir daha gelmem tamam mı diye tripler atıyor cidden çok ilginç hareketler.
Adım gibi eminim ki nişanlının ailesi konu sahibinin bu gereksiz rahatlığından çekindiler, korkuyorlar. Bu daha şimdiden böyle ise ileride ne olur diye düşünüyorlardır.
Yalnız ben kayınvalidenin duruşuna gerçekten hayran kaldım. Kadın çok zeki bir kadın. Bir hareketle ortalığı velveleye vermiyor. Türk kayınvalidelerin çok da müsamaha göstereceği tavırlar değildir bunlar, hemen başlarlar istemiyorum ben bu gelini, eğer evlenirsen sütümü helal etmemler filan... Olay çıkarırlar yani...
Ama bu kayınvalide çok sakin. Politik bir duruş sergiliyor diye düşünüyorum, zeki kadın hakikaten. Konu sahibinin bu aşırı hareketlerine hemen tepki gösterse oğlundan tepki görebilir ama kadın tepki göstermiyor hiç, oğlu görsün diye bekliyor.
Konu sahibi arkadaşım, oraya her gitmen bir olaya sebep oluyor farkında mısın? Nişanlınız da bir gün bunu fark edecek. Bence artık sakin kalın.