• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum günüm ve yanlızlığım

AlerjikRinit

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2021
1.191
1.006
83
40
Bugün benim doğum günüm,

36 yaşındayım bugün.

Facebook uygulamasından gören ve kutlayan bir kaç kişi dışında kimsenin aklına gelmedim. En yakınlarım sandıklarımın bile.
(Eşim ve çocuklarım hariç)

Özel günlerini unutmadığım, sürprizler yaptığım, aradığım falan filan hiç kimsenin aklına gelmedim.

Ne kadar yanlız olduğum okkalı bir tokat gibi suratıma vurdu.

Kadınlar klübünün bu mesajını gördüm sonra gözyaşlarına boğuldum.

Neden yazmak istedim bilmiyorum öyle işte 😭😭😭😭😭😭😭😭

Eklentiler

• 98317795-3D91-4C6C-A90B-187CDFC3ECE7.webp
    98317795-3D91-4C6C-A90B-187CDFC3ECE7.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 219
İnsanlardan beklentilerinizin sıfıra ingirgendiği bir yaş olsun 🌸🤗 sifir beklenti cok huzur getiriyor artik🤷🏻‍♀️ dogum gununuz kutlu olsun 🌹

Üzmeyin kendinizi 🌸 insanlardan bir şey beklemeyin , siz kendinize o değeri verin 🥰♥️ Eskiden bende herkesin doğum gününe sürpriz yapar, balonlarımı , pastamı alır giderdim . Baktım ki telefon bile açan yok bana 🤷🏻‍♀️ En son doğum günüme kendim almıştım pastamı , çok da güzelmiş mumlarıda koydum üfledim yedim 😂

Özel günlere anlam yuklemediğim için üzülmüyorum da kim kutlamış kutlamamıs umurumda olmuyor. Niye bu kadar anlam yüklüyorsunuz ki hayatınızda olmayan insanlar bi günlük için gelip kutlasa ne olur kutlamasa ne olur ? Hayatınızda olan insanlar her zaman Özel hissettir zaten. Bide çekirdek aileniz varmış ne güzel unutmamislar. Ee daha ne bekliyorsunuz boşverin. Çok beklentiye girince mutsuz olursunuz

Eskiden Facebook'ta doğum günüm açıktı, kaldırdım. Orada görmese kutlamayacak olan kişilerin yazması anlamsız gelmeye başlamıştı bana.
Geçen sene sadece eşim, ailem ve demirbaş arkadaşlarım kutladı. Hatta arkadaşımın getirdiği kekin (pasta değil) üzerindeki mumu üfledim, inanın o bile düşünüldüğüm için mutlu etmeye yetti.
Bu sene, artık annem yok :KK43: Arkadaşlardan biri de yanımda olmadığı için hayatımda değil artık :) ne diyelim, bize sonunda en gerekli olan insanlar kalıyor, gerisinin bir önemi de yok.
Çok mutlu yaşlarınız olsun eşiniz ve çocuklarınızla birlikte:KK16:

Üzmeyin kendinizi 🌸 insanlardan bir şey beklemeyin , siz kendinize o değeri verin 🥰♥️ Eskiden bende herkesin doğum gününe sürpriz yapar, balonlarımı , pastamı alır giderdim . Baktım ki telefon bile açan yok bana 🤷🏻‍♀️ En son doğum günüme kendim almıştım pastamı , çok da güzelmiş mumlarıda koydum üfledim yedim 😂
Afiyet bal şeker olsun.
Mutlu yaşlarınız olsun.
Bunu benimde öğrenmem gerek sanırım.

Bu yıl eşim ilk kez unuttu doğum günümü, kavgalı küs olsak bile hep hatırlardı. Ki ben doğum gününü önemserim onu bilir. Çok sonradan annemler, kardeşim kutlayınca hatırladı. İlk başta üzüldüm, kırıldım ama sonra bi baktım adamın kendine hayrı yok bu ara. Ne yapalım. Arkadaşlarıma gelince onlar da unuttu bu sene hepimizin kötü senesine denk geldi.

Eskiden Facebook'ta doğum günüm açıktı, kaldırdım. Orada görmese kutlamayacak olan kişilerin yazması anlamsız gelmeye başlamıştı bana.
Geçen sene sadece eşim, ailem ve demirbaş arkadaşlarım kutladı. Hatta arkadaşımın getirdiği kekin (pasta değil) üzerindeki mumu üfledim, inanın o bile düşünüldüğüm için mutlu etmeye yetti.
Bu sene, artık annem yok :KK43: Arkadaşlardan biri de yanımda olmadığı için hayatımda değil artık :) ne diyelim, bize sonunda en gerekli olan insanlar kalıyor, gerisinin bir önemi de yok.
Çok mutlu yaşlarınız olsun eşiniz ve çocuklarınızla birlikte:KK16:
Sanırım bende kapatıcam face de doğum gününü.
Çok teşekkür ederim ☺️

Öncelikle mutlu yaşlarınız olsun.

Kutlanan en güzel doğum günü kendi başımıza kutladığımız doğum günüdür bence.

Bu sene eşimle kutladık ama öncesinde kendime pasta hediye falan alır mutlu bir akşam geçirirdim.

Önce siz kendinizi sevin.
İnsanlar çoğu zaman kendilerinden başka kimseyi umursamazlar.
Boş verin o yüzden.
Ben de hiçbir zaman verdiğim değeri göremedim sonra ben de çektim kendimi.
Hala güzel incelikler yaparım sevdiklerime ama abartmadan. Sonradan pişman olacağım bir şeyi kimseye yapmıyorum.
Şu hayatta değer verdiğiniz için kaybetmeyeceğiniz sayılı şeylerden birisi kendinizsiniz.

Back
X