• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum günüm :(

serranur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2011
318
0
0
İstanbul

kızlar öncelike söyliyim bunu dert olarak gördüğümden yazmıyorum.sadece sizce de tuhaf değil mi ? fikrinizi almak istedim.
önümüzdeki hafta doğum günüm .kocam bana oğlumuzla birlikte üçümüzün isminin yazdığı bir kolye almak istemiş.
bu ara da bebek hazırlıklarından baya masrafımız oldu.ama kenarda paramız var. yani çok şükür sıkıntıda falan değiliz.
dün akşam bana geldi dediki aşkım ben sana doğum gününde o kolyelerden yaptırıcaktım ama bu ara çok masrafımız oldu.
kolyeni doğumda yaptırayım olur mu:P
şoka girdim,ne alaka yani ?
yani çok rahatsız oldum,hediye bu neyin pazarlığı yapılıyor.
ben senden hediye istemedim ki dedim. ayrıca hediye almak zorunda da değil.o bana her doğum günümde hediye almaz ki !
yani ben ona mutlaka alırım ama o bana her doğum günümde karıcım sana ne alayım doğum gününde diye sorar ben de sinir olurum. hiçbişey istemiyorum aşkım sakın alma derim.ama içten içe uyuz olurum :(
o da bazen alır bazen almaz :P
bu yıl da benzerini yaptı. ya dert değil tabi ama çok tuhafıma gitti!

kızlar öncelike söyliyim bunu dert olarak gördüğümden yazmıyorum.sadece sizce de tuhaf değil mi ? Fikrinizi almak istedim.
önümüzdeki hafta doğum günüm .kocam bana oğlumuzla birlikte üçümüzün isminin yazdığı bir kolye almak istemiş.
Bu ara da bebek hazırlıklarından baya masrafımız oldu.ama kenarda paramız var. Yani çok şükür sıkıntıda falan değiliz.
Dün akşam bana geldi dediki aşkım ben sana doğum gününde o kolyelerden yaptırıcaktım ama bu ara çok masrafımız oldu.
Kolyeni doğumda yaptırayım olur mu:p
şoka girdim,ne alaka yani ?
Yani çok rahatsız oldum,hediye bu neyin pazarlığı yapılıyor.
Ben senden hediye istemedim ki dedim. Ayrıca hediye almak zorunda da değil.o bana her doğum günümde hediye almaz ki !
Yani ben ona mutlaka alırım ama o bana her doğum günümde karıcım sana ne alayım doğum gününde diye sorar ben de sinir olurum. Hiçbişey istemiyorum aşkım sakın alma derim.ama içten içe uyuz olurum :(
o da bazen alır bazen almaz :p
bu yıl da benzerini yaptı. Ya dert değil tabi ama çok tuhafıma gitti!

bence bu kadar dert etmeyin üzmeyin kendinizi gerekli sebep değil aslında bir çiçekde alınır bir yemeğe de götürülür insan bekliyor tabi bunları ama erkekler her zaman bizim kadar ince olamıyorlar malesef

Son düzenleme:
bence bu kadar dert etmeyin üzmeyin kendinizi gerekli sebep değil aslında bir çiçekde alınır bir yemeğe de götürülür insan bekliyor tabi bunları ama erkekler her zaman bizim kadar ince olamıyorlar malesef

hiçbirşey almasın bir önemi yok ama, pazarlık yapar gibi doğumda alıyım kolyeni olur mu dedi resmen !!

ne dememi bekliyordu acaba,

''olur ama doğurduğum gün boynumda olsun ya da olmaz ben şimdi istiyorum doğumda da bana bilezik al'' :P

tuhaf gelmedi bana açıkcası...
şu anda durumu müsait değil eee hediye beklediğinide biliyo...
bence doğum yaptığında daha anlamlı olur...
birlikte bi yemeğe fln gitmeyi teklif et bence...
erkekler bazen biz söylemedikçe anlamıyolar...

bunda kızacak ne var ki adam iyi niyetiyle sormuş alsada almasa da değişen birsey olmuyor ki benimki de çiçek alır hep sözde ama şu güne çiçek alacagım der tamam derim o gun gecer çiçek yok sonra bir tarih daha atar ama o çiçeği daha göremedim.
Bazen söylemesi de yetiyor almasa bile eşinizde istemiş almayı ama maddi hesap belki sizinki kadar ona yetecek gibi gelmemiş olabilir. hediye istesenizde istemeseniz de o düşündügünü göstermek istemiş demek ki bence kızmaya değecek birşey yok ortada rahat olun

ben cok buyuk art nıyet goremedım acıkcası sonucta aılenızı dusunurek bı soru sormus yanı bu ara masrafımız cok dıyerek mantıklı bısey soylemıs ben olsaydım olur derdım sonucta hedıyeyı dusunmus ve hatta ne alıcagına karada vermıs düşünmesi bıle yeter:6::6::6::6::6:

cnm braz hamilelik psikolojisi var sanırım bnce büyütülcek bişi değil ayrıca kızma bana ama tuafta değil o snn kocan yani olabilir bu tarz muhabbetler ... arada bzde yaparz aynı muhabbeti yani sorar kocam bana ne alim sana yada banamı bırakıosun diye bnde ihtiyacım varsa bişiye onu al derm yoksa kafana gre takıl derim :)) hatta bu yıl bile oldu d. günüme yakın eğer bana hediye alcaksan istedğim güneş gözlüğü var onu al askım dedim aldı tabi herzaman olmuyo ama olabilir yani çok normal cnm skma canını

almaması rahatsız etmedi beni ,anlatamadım sanırım.

sorması rahatsız etti!

Ama sorması da ilk değilmiş ki ?.. :44:

Zaten hep sorarmış siz de sinir olup alma dermişsiniz.. Sonra da bazen alırmış kendisi bazen almazmış..

Nasıl başlarsa öyle gitmez mi bu işler.. Şaşırmamak lazım bence..

cnm braz hamilelik psikolojisi var sanırım bnce büyütülcek bişi değil ayrıca kızma bana ama tuafta değil o snn kocan yani olabilir bu tarz muhabbetler ... arada bzde yaparz aynı muhabbeti yani sorar kocam bana ne alim sana yada banamı bırakıosun diye bnde ihtiyacım varsa bişiye onu al derm yoksa kafana gre takıl derim :)) hatta bu yıl bile oldu d. günüme yakın eğer bana hediye alcaksan istedğim güneş gözlüğü var onu al askım dedim aldı tabi herzaman olmuyo ama olabilir yani çok normal cnm skma canını

haklısın sanırım sorun ben de :)
ama yine de bence bişey alcaksa sürpriz yapmalı. ben ona hiç sormadım bu zamana kadar ne alacağımı. hep de ihtiyacı olan bir şey aldım.
ama erkekler bizim gibi değil maalesef :(

Esınız zaten bunu her sene yapıyormus sanırım ama dogum yaklastıgı ıcın sızı de kırmaamk ıcın sormustur boyle.
Evlılıgımın ılk senesınde,dogumgunumde surprızle karsılasmıstım.Sonrakılerde sıradan aıle toplantıları gıbı oldu,hatta bırınde unutuldu, en sonuncusunda eve pızza soyleyıp kayınvalıdemlerle bırlıkte kutladık :D Ben de esımın dogumgunu ıcın bırsey almadım,araba yenı aldık kredısı benden oldugu ıcın bu senekı hedıyen araba deyıp almamıstım hıcbısı.Ben erkeklerın pek surprız alıskanlıklarının olmadıgını cok buyuk beklentı ıcınde olmamak gerektıgını dusunuyorum.Ya da sen de arastır daha onceden ve alınmasını ıstedıgın seyı soyle bastan.Surprız olmayıversın ama senın en cok ıstedıgın seylerden bırı olsun

haklısın sanırım sorun ben de :)
ama yine de bence bişey alcaksa sürpriz yapmalı. ben ona hiç sormadım bu zamana kadar ne alacağımı. hep de ihtiyacı olan bir şey aldım.
ama erkekler bizim gibi değil maalesef :(

aynen öle hayatım bz onların neye ihtiyaçları olduğunu gözlemleyebiliorz ama onlara sormak daha kolay gelio çok ince düşünemiyolar sen bunlarla skma canını hiç boşuna eşinede tavır alma sakın

Eşin gayet makul bir biçimde makul bir istekte bulunmuş. Şoka neden girdin anlamadım. ben olsam sevinirim eşim beni ve ailemizi düşündüğü için. Şoka gireceğine "Hangisi uygunsa öyle olsun hayatım, hediye önemli değil" derdim

bence de eşin gayet düşünceli davranmış

benim eşim de doğum günlerim de söyler bana ne alacagını yada sorar neye ihtiyacın var diye

söyleyip söylemesini ben problem etmezdim açıkçası

alsalar suç almasalar suç,sorsalar suç,sormadan alsalar (ihtiyacımızın olmadığı istemediğimiz birşey) suç..bizi biz bile çözememişken erkeklerin bizi çözememeleri normal .. :1: :1: kızım 2 yaşında ve bugün bana şapkasını arkasına saklayarak getirmiş. "anne sana süpriz hediye aldım.bak sana, benim için şapka aldım" dedi :1: :1: Allah'tan eşlerimizde kendileri için alıp bize hediye etmiyorlar.. :1:

Bende YENGECIMM :)))) duygusalligini . incecik incecik dusunmelerini herseyi herseyiii :))))))

ama madem onemsiyosun ki bende onemserim onemsiz mis gibi davranma be cnmmm icinden nasil davranmak geliyosa oyle davran kimide bekler sessiz sessiz bakalim hatirliyacakmi bakalim hediye alicakmi falan filannnn
benim hic oyle streslerim yoktur
ben 1 hafta oncesindeee ayyyy haftaya benim yasgunum napicaz napicazzzzz deyip dururum (22 haziran benim yasgunu)
ee nereye yemege gidicez bakkkk sakinn haa cicek almadan gelmeeeeee hediyemide isterim ozel ve guzel olsunnn diyeee sirnasir dururummm
cunku onemsiyorum benim icin yasgunleri bu tip gunler onemli o zaman esimde benim icin onemli oldugunu bilicekkkk icten ice kendimi uzmeme gerek yokkkkkkk
ki benim esimde dogum gunlerini hic tinmayan insandir ama benimkinin onemli oldugunu ogrendiiii
sende gec kalmis sayilmazsinnnnnn

ogrenmesini sagla ogret cnmcmcmmm :)))))

cokktaa takma kafanaa be cnmmm bebisinide uzmeee karnndakii hassasliginlaaaaaaa

opuyorumm

SIMDIDENN IYKII domussunnnnn ve iykii hamissinn

YA ZATEN YUCE RABBIM sana bu yill enn guzell hediyeyiii VERIYOOO baksanaa be cnmmmmmmm gerisiii onemsizzzzzz seninnn hediyennn dunyaninn enguzel hediyesiiiii bebisinnnnnnnn :))))

NICE YASLARAAAAA
BU YASIN EN INEMLI HEDIYENI ALDIGIN YASIN ZATENN

tuhaf gelmedi bana açıkcası...
şu anda durumu müsait değil eee hediye beklediğinide biliyo...
bence doğum yaptığında daha anlamlı olur...
birlikte bi yemeğe fln gitmeyi teklif et bence...
erkekler bazen biz söylemedikçe anlamıyolar...

akandeniz'e aynen katılıyorum...tuhaf bi durum göremedim bende... durumunun müsait olmadığını ve daha sonra alabileceğini NAZİKÇE belirtmiş...siz daha ne bekliyorsunuz anlamadımki... almam dememiş alamayacam dememiş...eee napsın adam..nazikçe danışmış...bence biraz şımarıklık yapıyorsunuz kızmayın ama bana öyle geldi.... en kötü ihtimalle yemek teklif edin... zerafet hep erkekten de beklenmemli....kimse dört dörtlük değil...bence abartıyorsunuz....

Back
X