doğum günüm:(

goalk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2012
444
29
118
herkese iyi günler
bir konuda moralim bozuldu sizlerinde fikrini almak istedim ben mi büyütüyorum malum insan tarafsız bakamıyor.doğum günümde birbuçuk yıllık erkek arkadaşım saat 12.30 da işte doğum günün kutlu olsun falan şeklinde pekte özenli olmayan bi msj attı amcasıgilde misafirlikte olduklarından aramadığını söyledien azından bari güzel anlamlı bi msj atmasını beklerdim ...bana çokta yakın olmayan sadece arkadaşım diyebilceğim insanlar bile daha özenli davrandılar 12.30 ta (gece) msj attı bende cvp yazmadın taaa ertesi gün öğlen aşkım diye msj attı insan hiç mi demez niye cvp yazmıyo bunca saat yada o an müsait değildin bari sonra arasaydın
ayrıca ufakta olsa bi hediye almadı evet önemli değil diyoruz ama insan bu günlerde bekliyo durumu olmasa aklıma bile gelmez ama beni üzen önemsememesi düşünmemesi sizce çok mu abartıyorum ?değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler :)

canım bence asla abartmıyorsun insan sevgilisinin doğum gününü kutlamaz mı doğru düzgün küçük bir hediye alınır filan seninki iyiymiş bir arkadaşım var 4 yıl bitti çıkmaya başlayalı haziran 16 da kız istemeye gelinecek adam 27 mayıstaki yıl dönümlerini unutmuş kız birkaç gün önceden hatırlatmış ama işte bazılarına çok normal geliyor bence rahatlar yani birazda kişilik ve aileden alınan eğitimde önemli bence sevgilini karşına alıp biir konuş derim

Ben de öyle fazlaca abartılmamak kaydıyla(parti falan) doğum günlerinde ufak da olsa hediye alınması taraftarıyım,böyle şeylerin ilişkileri güzelleştirdiğine inanıyorum.

Bence haklısınız, fazla tavır yapmadan kırgınlığınızı belli edin derim ben, neden aramamış sormamış , konuşun bence erkek arkadaşınızla.

Son düzenleme:
cvplarınız için teşekkürler:) erkek arkadaşımın daha önce sevgilisi olmamış benimde öyle acaba diyorum alışmadığı yada ailesinde falan olmadığı için mi çünkü kendi çok iyidir ama bu konularda düşüncesiz biraz ama doğum gününde hediye almak çok bilindik bişe daha önce sevgilisi olmasına gerekte yok gibi ben balık burcuyum çok duygusalım galiba biraz çok ilgi bekliyorum :)

Tavrını ve kırıldıgını belli et..

hay yarabbim bu erkekler çok afedersiniz odun odun cidden yaranılmıyor ya doğumgünü bir kadının en ilgi alaka beklediği gündür ya sinir oldum şuan benzer bişiyi benimkide yapmıştı neyin kafasını yaşıyolar ben anlamadım

canım üzülme diyecemde hem üzülmekte haklısın hemde bilirim paralamışsındır ve paralayacaksındır da. çünkü bende yaşadım.. ama şunu diyebilirim bu hareketleri sende bir referans iyi tahlil et gerçekleri gör ona göre ilerisi için davran.. çok ayıp etmiş çok...

arkadaşlarımın erkek arkadaşları süpriz filan hazırlıyo ben tabiki kimseyle kendimi kıyaslamak istemiyorum ama ben haketmiyo muyum bunları diyo insan :/

hiç abartmıyorsun canım valla. insan sevgilisinin doğum gününde hediye alır hatta sürpriz bile yapar. senin erkek arkadaşın adam gibi kutlamamış bile.

hadi alışkın değil dicem ama sürpriz yapma falan tamam da ufak bir kolye küpe bir şey alır insan arıyamıyorsa anlamlı bir mesaj çeker. ben olsam baya bir mesafeli davranır kırıldığımı anlamasını sağlardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…