• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dogum gunumu bildigi halde kutlamayan eş

smollgirl20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2017
1.149
560
38
32
Bugun dogum gunum ama okadar berbat gectiki...cok ama cok degersiz hissediyorum..sabahtan beri yuzum asık agzimi bicak.acmiyot konusmuyorum birlikte cocugu gezdirdik avmler falan ama iskence yasadim sanki bukadar zordu guzel bir gun yazatmak iki romantik soz soylemek..inada bindirdi resmen..yedi kat yabancilar kutladi esim olacak sahis kalbimi bile duzeltme zahmetinde bulunmadan uyudu..okadar sinirliykm ki suan aynisini gecen evlilik yildonumumuzdede yapti yine gozyaslariyla gecmisti...suan takipten falan cikardim kutlayanlari goruyor seyrediyor adam ya ..eskiden cok onem verirdi sarilir oper koklar guzel sozler soylerdi 2 senedir hic umursamaz oldu..okadar uzgun ve sinirliyimki

Bunun sebebi nedir sizce peki? Onceden kutluyormuş. Sonradan bir degisim olduysa birseyler kirilmis olmali.

Bugun dogum gunum ama okadar berbat gectiki...cok ama cok degersiz hissediyorum..sabahtan beri yuzum asık agzimi bicak.acmiyot konusmuyorum birlikte cocugu gezdirdik avmler falan ama iskence yasadim sanki bukadar zordu guzel bir gun yazatmak iki romantik soz soylemek..inada bindirdi resmen..yedi kat yabancilar kutladi esim olacak sahis kalbimi bile duzeltme zahmetinde bulunmadan uyudu..okadar sinirliykm ki suan aynisini gecen evlilik yildonumumuzdede yapti yine gozyaslariyla gecmisti...suan takipten falan cikardim kutlayanlari goruyor seyrediyor adam ya ..eskiden cok onem verirdi sarilir oper koklar guzel sozler soylerdi 2 senedir hic umursamaz oldu..okadar uzgun ve sinirliyimki
Doğum gününüz kutlu olsun,nice mutlu,sağlıklı senelere:KK36:Eşiniz malesef alışageldiğimiz tipik Türk erkeği:kızgın: Ama siz çok değerlisiniz,bu dünyada sizden bir tane var:KK68:

Kaç senelik evlisiniz ? Ve sebep be olabilir kavga veya Tartışma falan mı oldu ?

sebebi nedir peki bir fikriniz var mı? önceden böyle değildi diyorsunuz. birde doğum gününüz kutlu olsun.

Klasik türk erkeği illa üçüncü seneye kalmadan öküzleşecek.. ömür boyu evlilik yıldönümü doğum günlerini kutlamalarını beklemeyiniz...

Tamam her erkekde var azıcık bu huy ama bu derece inada bindirip sizi ağlatıp bide bundan zevk alıyorsa, başka bişey var bunun altında

Sebeep yok dun gece saat 12 de kutlamasini bekledim hatta ozamandan belli ettim arkadasim kutladi bak dedim hala bise demeedi hunduz oldu gezerken acikti heralde gel durum ismarlim snana diu ne romantik dimi asla yemem dedim benim tek istedigim guzel sozdu bogaz dehil

Ben nedense böyle günler için hiç canımı sıkmam
Bilmiyorum belki de eşim kutladığı içindir , kutlamasa ben de belki kötü hissedebilirim ama dediğim gibi evde huzursuzluk yaratacak bir mesele olarak görmüyorum

Back
X