Dogum gününüz kutlu olsun. Sagliki, huzurlu nice senelere.
İyi ki doğdun. (=
Sana verilen değeri doğum gününü hatırlanmasına bağlama. Sevgilin muhtemelen kalıp günlere önem vermediğinden hatırlamamıştır yada başka sürprizi vardır.
Bu algı kişiden kişiye değişiyor. Bak mesela sen bir ay öncesinden düşünüyormuşsun demek ki senin için önemli ama ben böyle bişeyi tınlamam yani benim karşımdaki kişiye sevgim verdiğim değerim herkes tarafından kalıplaşan günlerde belli olmak zorunda değil. Ben o kişiyi her zaman önemserim. O yüzden bu tür insanları da anlıyorum. Ama şu var madem bu konularda titizsin sevgilininde bundan haberi olmalı, dikkat etmeliydi. Sana demek istediğim, hatırlamaması seni önemsemediğinden değildir öyle düşünme sadece dikkatli davranmamış. Üzme kendini.(=
yenı yaşınız size şans getirsin inşallah ,aman boşver kutlamasınlar ,böle günlerde belli olur sevdıklerin
sevgılınıde bırak derim
kızlar bugün benim doğum günüm ama kimse hatırladı resmen ya . iki tane liseden arkadaşlarım vardı samimi olduğum onlar mesaj attı gece 00.00 ı geçince bide kadınlar külübü mesaj attı ve gece sevgilimle mesajlaşıyoduk sahura kadar durduuk belli etmedim ama çok bozuldum ya en çokta o üzdü belki beni insan değer verdiği kişilerden bekliyor sonuçta. üniden hiçbir arkadaşım hatırlamadı oda arkadaşlarım yazlıktaki arkadaşlarım hiçkimse ya bu güne kadar face kullanıyodum meğer ordan görüpte kutluyorlarmış hep
öncelikle doğum gunun kutlu olsun,2 hafta once bnmde doğum gunumdu sevgılım o güne kadar ara ara soluyordu tarıhı ve hatta bı kaç gun oncesıde o gun ıçın plan yapıyorduk. ama ogun ne bır kutlama nede bır buluşma oldu ,5 e kadar bekleedm sonra susamadm kırıldığımı soldım oda bugun ıı olmadığını ruh gıbı olduğunu gerçekten ozur dıledıgını ve bunu mutlaka telafı edecegını ve lütfen tavır yapmamamı soledı , bende sadece bı soz bekledıgmı solemıstım o gun ole devam ettı, o gece 12 ye doğru bı güzel soz yazıp mesaj atmış, telafiden kastı bu mudur bılemem , açıkçası hala bı beklentı ıcndeyım, bayramın 2. gunu bulusucaz yıne bakalım artık ne olur ne bıter bılmıyorum, beklentiye gırmekte ıstemıyorum ama açıkçası ama beklentı ıcındeyım halaartık burdan ne çıkartırsan cnm benm
kızlar bugün benim doğum günüm ama kimse hatırladı resmen ya . iki tane liseden arkadaşlarım vardı samimi olduğum onlar mesaj attı gece 00.00 ı geçince bide kadınlar külübü mesaj attı ve gece sevgilimle mesajlaşıyoduk sahura kadar durduuk belli etmedim ama çok bozuldum ya en çokta o üzdü belki beni insan değer verdiği kişilerden bekliyor sonuçta. üniden hiçbir arkadaşım hatırlamadı oda arkadaşlarım yazlıktaki arkadaşlarım hiçkimse ya bu güne kadar face kullanıyodum meğer ordan görüpte kutluyorlarmış hep
Tatlım sakin ol gün daha bitmedi zaten doğum günü sürprizleri hep akşam olur bekle bakalım
Bu arada mutlu yıllar
bu unutulmazki ya ruh haline mi bakarmış hatırlanmakbizimde 1 hafta önce 3.yıl dönümümüzdü ben mesaj yazmıştım hazırlamıştım ama atmadım hemen önce o atsın bakalım hatırlıycak mı dedim neyse yine sahura kadar mesjlaştık ama bişey demedi sonra bende artık yatıcağımız vakit tutamadım çenemi kızdım felan o da dediki ben unuturmuyum bu günü sana şiir yazdım ama sonunu bitiremedim ou bitirmeye çalışıyodum yarın bitirip güzel bi mesajla kutlıycaktım dedi bende o zaman hazırlasaydın erkenden bitirseydin biliyosun sonuçta günü belli yani gece erkenden kutlasaydın dedim öyle bi trip geçti geçen hafta şimdi yine aynı bilemedim napsam ben bunu bizimkide daha eskilerden bişeyin telafisini yapçak ama bekliyorum hala şarkı yazıyomuş bana gitar eşliğinde söyliycekmiş bu arada daha gtarıda yeni öğrencek ölme eşşeğim ölmee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?