Dogum gunumu kutlamadi!!!

sibelli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2016
31
2
1
33
Merhaba.

İlk başda iyi bayramlar kizlar.
Ben sizle bir şey paylaşmak istiyorum.

Zamaninda nisanlim benim dogum gunumu kutlamadi cok fena kavgalarimiz oldugundan. Kendisi benden o ara ayrilmak istiyordu ve sonra ayrildi.
Ama iki ay sonra geri geldi hersey eskisi gibi olsun dugun tarihimiz ayni dursun filan fisman. Ben tabi iptal et dugunu filan dedim biz kinayi filan iptal ettik zaten.
Simdi onun dogum gunu geliyor. Ne yapmam lazim.. Herkez ne kutluyacan diyor.. Sizce ne yapiyim.?

Kendisi cok simarmisti benden ayrildiktan sonra. Ben tekrar deniyelim derdim ama o istemezdi. Konumak istemiyom derdi surekli. Beni hep aglatti. Cok ama cok simarmisti gormeliydiniz.
Simdi ise hic takmiyorum onu kendi keyfimdeyim valla

Barismissiniz ama siz affetmemissiniz ki.
Evlenirseniz herseyi tekrar tekrar basina kalkip birbirinizi mutsuzluga itecek gibi görünüyorsunuz..
Dogum gunu kutlamak mesela falan değil yani su durumun yaninda..
Ki berabersiniz bir cümle ile kutlamak
Bile hatirdandir.

Barismissiniz ama siz affetmemissiniz ki.
Evlenirseniz herseyi tekrar tekrar basina kalkip birbirinizi mutsuzluga itecek gibi görünüyorsunuz..
Dogum gunu kutlamak mesela falan değil yani su durumun yaninda..
Ki berabersiniz bir cümle ile kutlamak
Bile hatirdandir.

Kendime yediremiyorum nisanliyken hatirlamadi. Benim ne kadar uzuldugumu bildigi halde birakti. Dogum gunu filan umrumda degilde birakip gitmesi dokundu.

Merhaba.

İlk başda iyi bayramlar kizlar.
Ben sizle bir şey paylaşmak istiyorum.

Zamaninda nisanlim benim dogum gunumu kutlamadi cok fena kavgalarimiz oldugundan. Kendisi benden o ara ayrilmak istiyordu ve sonra ayrildi.
Ama iki ay sonra geri geldi hersey eskisi gibi olsun dugun tarihimiz ayni dursun filan fisman. Ben tabi iptal et dugunu filan dedim biz kinayi filan iptal ettik zaten.
Simdi onun dogum gunu geliyor. Ne yapmam lazim.. Herkez ne kutluyacan diyor.. Sizce ne yapiyim.?

Kendisi cok simarmisti benden ayrildiktan sonra. Ben tekrar deniyelim derdim ama o istemezdi. Konumak istemiyom derdi surekli. Beni hep aglatti. Cok ama cok simarmisti gormeliydiniz.
Simdi ise hic takmiyorum onu kendi keyfimdeyim valla

ıyı bayramlar

dogum gunundu ve kutlamadan ayrıldı
sonra barıstınız onun dogum gunu gelıyor
sımarmıs konusmak ıstemezdı cok aglardın
sımdı takmıyorsun keyfındesın

genel bı duzenledım ozetledım
seceneklerı sunayım:
senecek 1, dogum gununu kutlamadan ayrıl
senecek 2, zaten takmıyormussun keyfın yerındeymıs ozaman takma ve aynen devam et
secenek 3, suan bırlıkte oldugunuz ıcın dogum gununu kutla telefonla ya da al bı pasta yıyın bırlıkte

Valla 3 kere okudum anlamadım.Anladığım kadarıyla sende onun doğum gününü kutlama.

Kendime yediremiyorum nisanliyken hatirlamadi. Benim ne kadar uzuldugumu bildigi halde birakti. Dogum gunu filan umrumda degilde birakip gitmesi dokundu.

Aynen. Bende bunu diyorum. Iliskinizi tekrar gözden geçirin. Icinize dokunan sizi acitan şeyleri ya bastiramadan sürekli hatirlar ve acısını cikarmaya çalışırsaniz

ben :KK200: alıntı yapan üyeler

benim de kocam kutlamadı bu sene, napayım valla bıraktım akışına :KK48:

ben :KK200: alıntı yapan üyeler

benim de kocam kutlamadı bu sene, napayım valla bıraktım akışına :KK48:
benim sevgilim benimkini kutlamamayı bırak, ben onun doğum gününde iyi ki doğdun dedim diye bana sinirlenmişti :D

Back
X