Doğum günümü unutmuşş :((

enguzelask

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2012
95
0
36
Bursa
sadece onun kutlaması bile yeterdi ama sadece unuttum dedi :( sevgilim doğum günümü unutmuş ve bana özürdilerim ama ben böylelim buyum diyo :( ve bu kaçıncı beni hiç önemsemiyo ve ben artık dayanamıyorum bu umursamazlığaa :( bırakayım bitsinmi sizce düzelmiceği kesin yanii adam değişmeye hiç çalışmıyo hepp aynı :(

tek sebep buysa ayrılmaya değmez, yani kimi insan böyle günlere çok anlam yüklemez ben mesela unutsa sorun yapmam ben de unutabilirim çünkü
ama normalde çok ilgiliyse bu hareketi normal değil sorun olabilir dikkat edin
bi de ben ayrılayım mı sorularını doğru bulmuyorum bu kalple alakalı başka birinin kabul edemeyeceği davranışları bile yapsa seviyorsa devam edersin
sevgini ilişkini sen bilirsin bu yüzden başkalarıyla kıyaslama mutsuz olursun

tek sebep buysa ayrılmaya değmez, yani kimi insan böyle günlere çok anlam yüklemez ben mesela unutsa sorun yapmam ben de unutabilirim çünkü
ama normalde çok ilgiliyse bu hareketi normal değil sorun olabilir dikkat edin
bi de ben ayrılayım mı sorularını doğru bulmuyorum bu kalple alakalı başka birinin kabul edemeyeceği davranışları bile yapsa seviyorsa devam edersin
sevgini ilişkini sen bilirsin bu yüzden başkalarıyla kıyaslama mutsuz olursun

canım zaten ilgili değil biliyorum ama bunu yapmasaydı bari zaten msjlarıma geç cevap verir vermez bunları takmıyodum hiç ama bu günde böle yapmasına çok üzüldüm zaten ondan bişi bekleyen biri değilim hatırlatınca bile yazdığı msj şu Doğum günün kulu olsun iyi ki varsın nice senelere :( sanki asker arkadaşına yazıyoo :( ben ara ara ilerde mutlu olabilceğimizden şüphe duyuyorum artık bu kadar ilgisizlik olmaz ki yaa ben onun 5 dk yüzünü görmek için neler yaparım ama oo kılını kıpırdatmıyo sence nasıl bi sevgi bu ??

erkekler bu kadar düşünceli takma kafana tatlım gerçekten değmez sorun ne biliyor musun sen önemsiyorsun, sanırım romantik bir insansın
eğer genel olarak davranışları bu yöndeyse beklentilerini karşılamıyor demektir seni üzmesine daha fazla izin verme
sana tavsiye bugün çok duygusalsın o yüzen ayrılık gibi meseleleri bi kaç gün sonra düşün
bu arada doğum günün kutlu olsun tatlım, hayat sana hep gülsün
kıymetini bilen insanları karşına çıkartsın

ilişkiler kişiye bağlı değişiklik gösteriyor. herkes aynı şeylerden hoşlanmayabilir. biz kadınlar olayı duygusal anlarız, erkekler çözümsel düşünüp 'para tuzağı' bile diyebilirler.

sadece O olduğu için sevmelisin.

seni özel hissettirdiği bişiiler vardır.
sevgiliyseniz sevdiğin yanları vardır demekki.

kaybettiğinde neler değişeceğini düşün.

erkekler bu kadar düşünceli takma kafana tatlım gerçekten değmez sorun ne biliyor musun sen önemsiyorsun, sanırım romantik bir insansın
eğer genel olarak davranışları bu yöndeyse beklentilerini karşılamıyor demektir seni üzmesine daha fazla izin verme
sana tavsiye bugün çok duygusalsın o yüzen ayrılık gibi meseleleri bi kaç gün sonra düşün
bu arada doğum günün kutlu olsun tatlım, hayat sana hep gülsün
kıymetini bilen insanları karşına çıkartsın

canım çok sağol dediğin gibi bi kaç gün sonra düşünücem gerçekten şuan duygusalım telde konuşurken kendimi tutamadım :( ben sevdiklerime çok fazla değer veriyorum vee biraz karşılık bekliyorum ama onu çokta seviyorum bu kaçıncı hatası belki ama bırakamıyorum işte :) yinede hayırlısı bakalım...

ilişkiler kişiye bağlı değişiklik gösteriyor. herkes aynı şeylerden hoşlanmayabilir. biz kadınlar olayı duygusal anlarız, erkekler çözümsel düşünüp 'para tuzağı' bile diyebilirler.

sadece O olduğu için sevmelisin.

seni özel hissettirdiği bişiiler vardır.
sevgiliyseniz sevdiğin yanları vardır demekki.

kaybettiğinde neler değişeceğini düşün.

zaten ikimizde zor dönemden geçiyoruz farkındayım ama işte her kişi gibi bende sadece bi doğum günün kutlu olsun demesini bekledim ama unutmuş :( napayım onu zaten kendisi olduğu için seviyorum ama bana sedece kendini düşün beni takma kafana demesi bile beni üzüyo :(

yine tribal bir erkek örneği..
ben şahsen uğraşamazdım
hep bekle hep bekle hep bekle nereye kadar
BEN önemliyim ondan önce
beni mutlu etmedikten sonra napıyım öyle sevgiyi...

yine tribal bir erkek örneği..
ben şahsen uğraşamazdım
hep bekle hep bekle hep bekle nereye kadar
BEN önemliyim ondan önce
beni mutlu etmedikten sonra napıyım öyle sevgiyi...

evt haklısın belli bi yerden sonra aşk bitiyo sevgi saygıya dönüyo vee seni mutlu etmeside önemli ama ben demeden yapmıyo hiç bişeyi :( acaba diyorum hakkatten bilmiyomu ?

bence aşk,sevgi,saygı başka düşünceli olması başka
milyonlarca kız içinden sana gönlünü verdiyse yada senin gönlünü çaldıysa o gönülü hoş etmeyide bilecek
ben düşünebiliyosam,ona özen gösterip ciddiye alıp onore edebiliyosam,o da edecek...
ya edecek ya gidecek
yok öyle aşkım canımla,elele tutuşmakla bitmiyo bu işler....

bence aşk,sevgi,saygı başka düşünceli olması başka
milyonlarca kız içinden sana gönlünü verdiyse yada senin gönlünü çaldıysa o gönülü hoş etmeyide bilecek
ben düşünebiliyosam,ona özen gösterip ciddiye alıp onore edebiliyosam,o da edecek...
ya edecek ya gidecek
yok öyle aşkım canımla,elele tutuşmakla bitmiyo bu işler....

evet canım ben mantıklı düşünemiyorum şu dönemlerde bazen diyorum ayrılayım herkes baksın önüne ama nasıl yapcam nasıl unutcam onu bilmiyorum işte :(

sadece onun kutlaması bile yeterdi ama sadece unuttum dedi :( sevgilim doğum günümü unutmuş ve bana özürdilerim ama ben böylelim buyum diyo :( ve bu kaçıncı beni hiç önemsemiyo ve ben artık dayanamıyorum bu umursamazlığaa :( bırakayım bitsinmi sizce düzelmiceği kesin yanii adam değişmeye hiç çalışmıyo hepp aynı :(

canım herkes bekle falan demiş ama
mesajlarıma geç cevap veriyor, zaten umursamaz davranıyor falan da demişsin...
Bu işler böyle olmaz, bak evlenen arkadaşlarıma bakıyorum mutlu olanların hepsi çıkarken de mutluydular. Onların da kötü ilişkileri oldu ama evlendikleri kişilerle en ufak bir şüphe bile yaşamadılar.

ve inanki böyle ilişkiler var, hiç şüphesiz, olması gerektiği gibi...
seni seven bir insanın doğum gününü unutması mümkün mü yani?
bir de belki önemsemiyodur böyle günleri diyenler olmuş...
olabilir mi böyle bir şey. İlerde evleneceksin ve sürekli aynı evde yaşayacaksın bu şüphelerle olmaz.
ben böyle çok ilişkimi bitirdim şu anki ilişkimde de çok mutluyum, çünkü olması gereken ne bekliyorsan onu yapması.
Erkekler isteyince gayet de güzel yapıyorlar, merak etme.

Seni çok seven birini bulman dileğiyle...

canım herkes bekle falan demiş ama
mesajlarıma geç cevap veriyor, zaten umursamaz davranıyor falan da demişsin...
Bu işler böyle olmaz, bak evlenen arkadaşlarıma bakıyorum mutlu olanların hepsi çıkarken de mutluydular. Onların da kötü ilişkileri oldu ama evlendikleri kişilerle en ufak bir şüphe bile yaşamadılar.

ve inanki böyle ilişkiler var, hiç şüphesiz, olması gerektiği gibi...
seni seven bir insanın doğum gününü unutması mümkün mü yani?
bir de belki önemsemiyodur böyle günleri diyenler olmuş...
olabilir mi böyle bir şey. İlerde evleneceksin ve sürekli aynı evde yaşayacaksın bu şüphelerle olmaz.
ben böyle çok ilişkimi bitirdim şu anki ilişkimde de çok mutluyum, çünkü olması gereken ne bekliyorsan onu yapması.
Erkekler isteyince gayet de güzel yapıyorlar, merak etme.

Seni çok seven birini bulman dileğiyle...

sağol canım yani insan ister istemez bişiler bekliyo karşısındakinden en azından gösterdiğin ilgiye karşılık vermeli çevreye karşı çok terbiyeli dürüst biri ama bana karşıda ilgili olmalı ben sevdiği insan için davranışlarını değiştiren kişi tanıyorum tamam ondan böle bişi beklemiyorum ama yaptığı hataları tekrarlamasın en azından dimi inşallah dediğin gibi bana değer veren biriyle karşılaşırım hakkımızda hayırlısı kızlarr :)

Back
X