doğum günümüz nasıl geçerse tüm sene öyle mi geçiyor :(

benim en güzel doğum günüm 2019da olmuştu, yani büyük bir şey olmadı ama en iyi hissettiğim doğum günüm o seneydi ve güzel bir sene olmuştu benim için. 2021 ise çok boş geçen ve kötü hissettiğim bir doğum günü olmuştu ve tüm senem nasıl geçti hatırlamıyorum bile bomboş bir sene oldu. bu sene de gerçekten kötü geçiyor, yani çok sıradan geçiyor ve ilk defa instagramda paylaşmadım ve yakınım olan 2-3 kişi hariç kimse kutlamadı.
yani öyle asosyal biri de değilim ama demek ki yüzeysel arkadaşlıklar kurmuşum. ben de ezbere bilmem herkesinkini çok yakınım değilse, o yüzden bir şey de diyemiyorum. ama kötü bir moda girdim ya, bu enerji tüm seneme yayılmaz dimi:KK43:
Off depresifleşip kendinizi düşük moda sokmak için başka sebepler bulun bence.. nalaka ya?

benim en güzel doğum günüm 2019da olmuştu, yani büyük bir şey olmadı ama en iyi hissettiğim doğum günüm o seneydi ve güzel bir sene olmuştu benim için. 2021 ise çok boş geçen ve kötü hissettiğim bir doğum günü olmuştu ve tüm senem nasıl geçti hatırlamıyorum bile bomboş bir sene oldu. bu sene de gerçekten kötü geçiyor, yani çok sıradan geçiyor ve ilk defa instagramda paylaşmadım ve yakınım olan 2-3 kişi hariç kimse kutlamadı.
yani öyle asosyal biri de değilim ama demek ki yüzeysel arkadaşlıklar kurmuşum. ben de ezbere bilmem herkesinkini çok yakınım değilse, o yüzden bir şey de diyemiyorum. ama kötü bir moda girdim ya, bu enerji tüm seneme yayılmaz dimi:KK43:
Nice mutlu yıllara Selly, umarım bu yıl tüm isteklerine kavuşacağın, mutluluk, huzur ve sağlık dolu bir yıl olur ve gülümsemekten yanakların ağrır 🎂🎉🌹

bu batil düşüncelerden bi kurtulun artık ne yeni yilin ilk dakikalari nede dogum gununun ilk dakikalari tum senenizi etkilemez hatta sonraki saatleri bile etkilemez

Ay her doğum günüm girdiğim gibi geçse keşke😂😂 bir doğum günümde eşim ve arkadaşlarım havai fişekler, volkanlar bilmem neler falan ayarlamış. Aşırı coşkulu bir kutlama yaptık. Çok keyifli, çok kalabalıktı. O sene hayatımın en bayık senesi olabilir. Hatta o gün beraber kutladığım arkadaşların çoğuyla o yıl irtibatı kopardım😅😅
Hiç takılmayın böyle şeylere. Gerçek olmayan şeyler bunlar. Ki bu cümle de bildiğim kadarıyla doğum günü için değil yılbaşı için söylenir🤗 boşu boşuna bunlara takıp enerjinizi düşürmeyin🤗

Senen nasil geciyorsa dogum gunun de o senenin icinde oldugu icin oyle geciyor, sen de bunu dogum gununle alakali saniyorsun muhtemelen 😂

Şimdi 2019 da çok güzel bi doğum günü geçirdiyseniz, çok güzel bi sene ve tabi ki güzel bi doğumgünü.Ee o da güzel geçtiği için diğer doğumgünü de güzel geçicek
Bu mantıkta başta kötü bi doğumgünü varsa ömür boyu kötü yaşıcaksın
İyi başladıysa ömür boyu iyi yaşıcaksın
Nasıl bir işsizim şuan ki bunları yazdım
Sizde okuyup vakit ayrıdıysanız kusura bakmayın
Tutamadım kendimi

Back
X