geçen yıl bugün bu saatte ameliyathaneye alındım sen doğdun ama seni bana getirmediler kızım ertesi gün ben geldim sana seni kucağıma aldım öpmeye bile kıyamadım iyileşince doya doya öperdim sandım ama olmadı doya doya öpemedim 3 gün yaşadın o 3 gün meğer benim en güzel günümmüş o 3 gün benim en aciz olduğum günmüş dualara sığamadığım boş beşiğmize geleceğini söyledğim günmüş tam 365 gün oluo bugün yani sen sen tam 1 yaşındasın annecim kusuruma bakma mutsuzum senin bize geldiğin bu güzel günde mutsuzum aralık ayı hayatımın değiştiği ay diyordum çünkü babanla da aralık ayında tanışmıştık nerden bilebilirdim ki aslında hayatımın mahvolacağı bi ay oldğunu hep dua ettim allah ım en azında hamile olayım kızımın acısı belki bir nebze olsun geçer dedim ama olmadı geçen yıl aralık ayında seni kaybettim bu aralık ayında da düşük yaptım avunayım derken daha da kötü oldum ya bitanemmm bugün hiç bişi yapmak gelmiyor içimden sadece ağlayabildiğim kadar ağlamak istiyorum biliyorum tek ayrılan biz değiliz seninle ve son da biz olmayacağız orda abilerin ablaların var kardeşlerin var bizimle yaşayamadığın doğum gününü orda çok güzel bir şekilde yaşa duyamadğım kahkalarını orda at bize sarılamasan da ordaki diğer meleklere sarıl bi gün de elbet bi gün ben de sizlerde anne ve babamızla kutlayacağız doğum günümüzü de ve ne olurrrr yalvarıyorum bu gece rüyama gel bedenin 3 günlük hala ama sen büyüosun bugün kocaman abla oldun sen senin büyüdüğünü hayal etmeye çalışıyorum ama olmuyor belki diyorum yürümeye bile başlayacaktı ama bilmiyorum ki na zaman yüreyecektin neye gülecektin offfffffffffff annecim ben seni çok özledim çok kötüyüm ağlayıp seni üzmek istemiyorum ama şuan elimden bişi gelmiyor snsizlik canımı acıtıyor beni de alsana yanına burda sarılamıyorum orda sarılsam yaa sana bugünde kıyafetlerine bakıyorum o hiç giyemediğin kıyafetlerine bebek araban gözümün önünde her gece uyumadan önce ona bakıyorum herkes beni mutlu sanıyor toparlandı diyorlar ama ben hiç toparlanmadım sadece yapmacık oldum güçlüymüş gbi davrandım ama ben güçlü değilim annecim çokkkk yorgunum 3 gün sonra bizden gideli 1 yıl olacak yıkılışımızın 1. yılı kafam karmakarışık neyi düşüneceğimi bilemiyorum tekkk bildğim seni çok sewiyorum YAĞMUR BUĞLEM seni çok özledim annecim doğum günün kutlu olsun....
sizde benim gbi oldunuz mu sizde evlatlarınızın doğum gününde alev alev yandınız mı sizde benim gbi keşke dediniz mi
ne hissettiniz acıdan başka mutsuzluktan özlemden başka ne yaptınız kendnizi avutmak için peki gerçekten avutabildiniz mi sabır diyeceksiniz ama artık gerçekten ağır gelmeye başladı

sizde benim gbi oldunuz mu sizde evlatlarınızın doğum gününde alev alev yandınız mı sizde benim gbi keşke dediniz mi