Doğum gününde kendine hediye al diye para veren eşim sizce bu normal mi?

Ben garibim galiba
Ben de esime bundan sonra sakin bana sormadan hediye alma
Hatta ben ne istedigimi belirlerim dedim :))
Sevgiliyken Tamam da evlenince Ne bileyim alsa belki zevkime hitap etmez bosa harcama.

İyi akşamlar hanımlar
Yarın benim doğum günüm çok büyük bir hediye bekleyen biri değilim açıkçası bir çiçeğe bile sevinen biriyim eşim işten geldi dedim git üstünü değiştir yemek o zamana hazır olur dedim. Ben dışarı çıkıcam dedi. Başta bozuldum sonra dedim ki hediye alacak herhalde neyse yatak odasına gitti ısrarla beni çağırıyor neyse gittim yanına 50 TL verdi. Kendine hediye alicakmisim sonra diyor ki yarın gider alırız beraber tabi suratım düştü bu sürat ne dedi. bana yok birşey dedim ama ağlamamak için zor tuttum kendimi bu kabalık değilmiş ben abartiyormusum çok ince dusunuyormusuz biz kadınlar bende dedim ki eğer hediye bulamadiysan bugün beraber cikabilirdik demez mı arkadaşlarımla çıkıcam yarın 12 ye kadar değil mı yarın çıkar alırız diye eve gelirken biber fidesi almış çilek ile demez mı çilek aldım biber aldım resmen dalga geçiyor ben mı abartiyorum hamileyim ondan mı bu kadar zoruma gitti siz olsanız napardiniz?
Açıkçası hediye böceğe takılmam ben
Ama özel gününüzde sizi yalnız bırakması hiç ama hiç hoş değil
Benim için kabul edilemez çirkin bir durum
Sesler yükselmiş olurdu

Siz hamilesiniz ya ondan çilek vb. şeyler almış olabilir ama sana 50 ₺ vermesi biraz garibime gitti hayır yani size ne alıcak bilmiyorise size çıkalım diyebilirdi ayıp etmiş

Zorla güzellik bu kadar oluyor işte, alışık olmadığı nasıl yapılır, neden yapılır tam bilmediği şey karşısına çıkınca böyle sırıtan davranışlar sergilemiş. Yavaş yavaş düzelteceksiniz, negatif davranışlarla tepki vermeyi tavsiye etmem, adam önceden alışık değilse bundan iyisi elinden gelmiyor olabilir,.Siz nasıl istiyorsanız anlatarak göstererek öğreteceksiniz, mesela yarın hediyesiz de olsa özen gösterin kendinize, kutlamanıza, yine onun doğumgününde size nasıl yapılmasını istiyorsanız öyle kutlayın ki, adama örnek olsun. Böyle böyle bir kaç seneye istediğiniz gibi kutlarsınız diye umuyorum.

Senin yerinde olsam kredi kartından 300-500 liralık istediğim bişeyleri alırdım ödesin adam 50TL nedir yahu hediye için
Zaten siz ondan hediye beklememişsiniz bi öpücük bi çiçek de yeterliydi size hal böle olunca ben missilleme yapardım valla
arkadaşların da dediği gibi sen de doğumgününde ona bi 10TL ver olsun bitsin :KK45:

İyi akşamlar hanımlar
Yarın benim doğum günüm çok büyük bir hediye bekleyen biri değilim açıkçası bir çiçeğe bile sevinen biriyim eşim işten geldi dedim git üstünü değiştir yemek o zamana hazır olur dedim. Ben dışarı çıkıcam dedi. Başta bozuldum sonra dedim ki hediye alacak herhalde neyse yatak odasına gitti ısrarla beni çağırıyor neyse gittim yanına 50 TL verdi. Kendine hediye alicakmisim sonra diyor ki yarın gider alırız beraber tabi suratım düştü bu sürat ne dedi. bana yok birşey dedim ama ağlamamak için zor tuttum kendimi bu kabalık değilmiş ben abartiyormusum çok ince dusunuyormusuz biz kadınlar bende dedim ki eğer hediye bulamadiysan bugün beraber cikabilirdik demez mı arkadaşlarımla çıkıcam yarın 12 ye kadar değil mı yarın çıkar alırız diye eve gelirken biber fidesi almış çilek ile demez mı çilek aldım biber aldım resmen dalga geçiyor ben mı abartiyorum hamileyim ondan mı bu kadar zoruma gitti siz olsanız napardiniz?
Benm eşimde doğum günmde para verir saolsun:)) gerçi evlendkten snra iki doğm günü geçti ilknde beni götrdü biyere ben istemedm. İkncsnde bi tane gülün içine parayı koymuş gelmiş:)) ben ona hiçbişy almam zaten. O da bana almasa yada unutsa bile sıkıntı yok

Vallahi geçti artık o elli lira verir ben yüz liralık ayakkabı aldirtirim keyfi bilir :)

Özel günlerde kendi hediyemi kendim seçerim açıkçası, istediğim bir şeyin olmasını severim ama çocuğun eline tutuşturur gibi 50 lira verseydi elime al senin olsun derdim. hoş olmamış bence de tavrı.

Back
X