- Konu Sahibi asksizmevsim
...bana gör iğrenç bir hareket. 50 Tl evet çok az ne alcak o parayla allahını seversen.... o haraketi yapcağina bir cıcek cıkolatada mı alamadı... bu benşm görüşüm kimseyl alakadat etmez iğrenç...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
...bana gör iğrenç bir hareket. 50 Tl evet çok az ne alcak o parayla allahını seversen.... o haraketi yapcağina bir cıcek cıkolatada mı alamadı... bu benşm görüşüm kimseyl alakadat etmez iğrenç...
50 lira kimine göre çocuğa verilecek harçlık, kimine göre de ay sonunu yetiştirmek için idare edilmesi gereken para olabilir iğrenç kelimesi hiç hoş değil...
Ayni benCanim erkeklerin geneli oyle. Benim esimde ben hediye isini beceremiyorum ya beraber alalim yada sen kendine al diyo. Bende onunla gidip begendigim biseyi alıyorum. Benim hayat felsefem sifir beklenti sonsuz mutluluk. Sanada tavsiye ederm
bızde soyle bır durum var ıhtıyacımız olanı soylerız o sekılde alırız.. en son esıme kazak aldım su tarz bır kazaga ıhtıyacım var dedı markasını vs ben kendım sectım aldım verdım, o da bana mont almıstı en son cıceklerı hedıyeden saymıyorum ben o zmaanda hamıleydım montum olmuyordu bırlıkte baktık begendıgımı aldık ama al para gıt ne ıstersen al demesı kotu olmus , hadı bebegı olanlara para verılır ben bılemedım sen ne ıstersen al denır bunu anlayısla karsılarım belkı para lazımdır hedıyeden daha cok ama eşe bu denmemelı.İyi akşamlar hanımlar
Yarın benim doğum günüm çok büyük bir hediye bekleyen biri değilim açıkçası bir çiçeğe bile sevinen biriyim eşim işten geldi dedim git üstünü değiştir yemek o zamana hazır olur dedim. Ben dışarı çıkıcam dedi. Başta bozuldum sonra dedim ki hediye alacak herhalde neyse yatak odasına gitti ısrarla beni çağırıyor neyse gittim yanına 50 TL verdi. Kendine hediye alicakmisim sonra diyor ki yarın gider alırız beraber tabi suratım düştü bu sürat ne dedi. bana yok birşey dedim ama ağlamamak için zor tuttum kendimi bu kabalık değilmiş ben abartiyormusum çok ince dusunuyormusuz biz kadınlar bende dedim ki eğer hediye bulamadiysan bugün beraber cikabilirdik demez mı arkadaşlarımla çıkıcam yarın 12 ye kadar değil mı yarın çıkar alırız diye eve gelirken biber fidesi almış çilek ile demez mı çilek aldım biber aldım resmen dalga geçiyor ben mı abartiyorum hamileyim ondan mı bu kadar zoruma gitti siz olsanız napardiniz?
Bence en büyük sorun o günü arkadaşlarıyla geçirecek olması.Sana kabalık olarak gelebilir ama bence değil diyor hatirlamasam daha mı iyi dedi çıkarken hadi git artık dedim daha dikilmiş bana bakıyordu kapıyı suratına çarptım bende insan bı çiçek alır ne bileyim kolye küpe ihtiyacım olmasa bile düşün birşey bul al demi