- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
- 178
- Konu Sahibi redvelvetcake
Kızlar bizim dörtlü bir kız grubumuz var, ama her grupta olur ya iki kişi daha yakındır, bizim de öyleydi iki iki. Eklediğim resimde durumu tasvir ettim
Yazın herkes kendi ailesinin yanına gitti, biraz bağlantı koptu aradı aramadı meselesi oldu, herkes kendi kankasıyla normal ilişkisine devam etti ama aradaki iletişim sarsıldı, falan filan. Bir ay önce diğer ikili olan olaylardan dolayı benim kankamı arayıp özür dilediler, çünkü kız aramadı diye cok ustune gitmişlerdi. Neyse, sonuç olarak olay çözüldü, küslük kalmadı. Biz de kendi aramızda konuştuk ve eskisi gibi görüssek de çok da özelimizi anlatmayalım ama aramız bozulmasın dedik.
Olay şu ki, geçen gün kankam dedi ki "hadi 4 numaraya sürpriz yapalım, doğum gününü ben kutlamayı unutmuştum, pasta alıp gidelim" (4 numara, yakın arkadaşımın kankasına yani, yeşil renkli olan) gecen hafta dogum gunuydu. Hem dogum gunu icin hem de aradaki soğukluğu da biraz eritiriz, nezaket icabı, tatlı bir sürpriz olur diye dusunduk, çünkü herkes döndükten sonra toplu bir görüşme de olmamıştı.
Kapıyı açtı bizi görünce suratı asıldı resmen, aa siz mi geldiniz dedi, üfledi mumları ben pastayı keseyim dedi gitti. Oturduk yiyoruz pastayı, bir ara kız iceri gitti biz de neden böyle falan dedik muhabbet de dönmüyordu yarım saat oturduk kalktık. Açıkçası çok bozulduk, çok soğuk davrandı...
Bugün de benim yakın arkadaşım mesaj attı (lacivert renkli olan) doğum günü organize ediyormuş, işte şu şu sen pastayı yaptırın, ben balon alacağım falan filan. Bu doğum günü programına benim kankamı çağırmamış bu arada. Bizim dörtlü gruptan gayet aşkım diye konuşup neden benim kankamı çağırmıyorlar, doğum gününü kutlamamış olabilir, ama yine de nezaket icabı o gün pasta alıp gittik. Olay buysa uzatmamak lazım. Yok yazın olanlarsa neden özür dilediler, neden bu sahte samimiyet?
Düşünüyorum, kızın (no.4) bana bir garezi yok aslında, hatta bayramda aradı yarım saat muhabbet ettik, gayet iyi konuştu ama neden o gün öyle davrandı, kaldı ki garezi bana olmasa bile o gün nezaketen de olsa sıcak davranabilirdi, madem soğuk davranacak o zaman neden öncesinde benim kankamı arayıp yine eskisi gibi olalım diye özür diledi.
Doğum gününe gitmeyi asla istemiyorum. Kızın bana direkt bir şeyi olmadı ama o gün öyle davranınca çok sinirim bozuldu gerçekten, ayrıca çok ikiyüzlü davranıyorlar midem bulanıyor artık bu içten pazarlıklı hallerden.
Not: normalde böyle kanka, benim kankam bilmem ne diye konuşmam da kişiler karışmasın diye bu şekilde yazdım:)
Aman bosverin. Gitmeyin.