doğum gününü zehir eden Adamdan ayrılmak..

ShoPaHoLiC06

Reklamcılık mezunu ama Pastane sahibi:)
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2010
138
2
116
37
Birazcık konu uzun kusura bakmayın. Yarım anlatmak istemedim.

Erkek arkadaşım ilkokuldan beri ilk aşkım. Lisede uzaktaydı. Yine iki yıl çıktık. Ünv de de kıbrıstayım diye koptuk. Ama yaz tatillerinde görüştük. Hiç saygımız bitmedi. İçimizde ki Sevgide beklemede kaldı uzaklık yüzünden. Aradan yıllar geçmesine rağmen biz yine yeniden sevgili olduk. İlk günden beri ciddi başladı. Evlilik lafı eder oldu hep. Yine uzaklığımız var bu arada. Yılbaşı haftasında yüz yüze görüştük ve daha yakın tarihlerde istemeye gelmeye karar verdi. Hemen evlilik olsun istedi. Durum böyleyken

Ben onun doğum gününü uzaktayken bile düşünüp kargo ile gönderdim. Annesinin D. Gününü orkideyle kutlarken. Şimdi benimkine iki sözle kutlaması çok Canımı yaktı. Sonuçta bu yılda bi kere olan özel gün. Yılbaşında aldım ama karşılık vermedi. Hadi dedim yeni çıkıyoruz bilmiyordu herhalde benim hediye alacağımı. Sevgililer günü hediyesini bile 10 gün öncesinden almıştım.İlişkinin ilk gününden beri evlenicez diye bakıyoruz. İki ay sonra istemeye gelecekti. Böyle olan evlenince daha rahat davranmaz mı? Sonuçta ailesinde doğum günleri ve diğer özel günler kutlanıyor. Benide biliyor Nasıl önem verdiğimi karşı tarafa ve kendi günlerime. 'senden bunu beklemezdim değerimi gördüm ' diyince de ilk ben kutladım ama dedi. Çıldırdımmm. Aradı kaç kez. Hiç bişey olmamış gibi davranmaya devam etti. Bende kırıldığım için açmadım cevap vermedim mesajına. Sonra kalkmış 'bir daha aramıcam ' dedi. Bende yine ses çıkarmadım daha çok kırıldım kızdım. 4 gündür konuşmuyoruz. Üzüntüm şoklarım bir arada. Kavga etmek istemiyorum. Susuyorum sadece... Acaba haftaya yanıma gelecekti o yüzden mi göndermedi diyorum. O zaman da söylerdi diyorum. Bu kadar sır gibi saklancak durum yok ki. Gününde kutlanır doğum günü. Haftaya geldiğinde. Hani benim doğum günü süprizim denmiceğine göre karambole gelecekti gibi... Resmen kendimi sevilmiyormuşum değersizmişim gibi hissediyorum. Böyle odunlukla da evlenmek bile bile lades olur değil mi?

Canim eger icin rahat degilse bitir aslinda sevgi hediyelerle olculmez ama bi uzun msj yada anlamli nacizane pahali olmayan bi hediye bunlar zor seyler degil dedgin gibi dusunmesi gerekli ama biraz daha sabredebilirdin tabiki uzerine dusuyosa suan arayip sormuyosa dha fazla uzatma bence ama cabalarsa dene derim sonucta iliskinin bitmesini gerektiricek onemli bi konu degil . banada olmustu karsima alip cok konusmustum hediye dedgin illa parayla alinmiyo bi kalemle bos kagida hissetiklerini nasil parayla alicaksin bu cokmu zor diye defalarca soylemistim suan duzeldi hatta cok iyi gidiyo diyebilirm . ins duzelir canm duzelmessede ins sen mutlu olursun

Canim eger icin rahat degilse bitir aslinda sevgi hediyelerle olculmez ama bi uzun msj yada anlamli nacizane pahali olmayan bi hediye bunlar zor seyler degil dedgin gibi dusunmesi gerekli ama biraz daha sabredebilirdin tabiki uzerine dusuyosa suan arayip sormuyosa dha fazla uzatma bence ama cabalarsa dene derim sonucta iliskinin bitmesini gerektiricek onemli bi konu degil . banada olmustu karsima alip cok konusmustum hediye dedgin illa parayla alinmiyo bi kalemle bos kagida hissetiklerini nasil parayla alicaksin bu cokmu zor diye defalarca soylemistim suan duzeldi hatta cok iyi gidiyo diyebilirm . ins duzelir canm duzelmessede ins sen mutlu olursun

Çok haklısın gamzecim ve dediğin gibime oldu. Kat kat telafi etti. Hem benden hemde annemi üzdüğü için kendisindende özür dileyerek ve hediyelerle affettirdi. Ben şans vermekten yana kullandım hakkımı umarım bir daha aynı sorunla karşılaşmam. Senin adınada sevindim. Çünkü erkekler bazı şeyleri duymadan anlamıyor. Öğrendikten sonra yapmayıp pişkinlikle davranıyorsa o Zaman sorun oluyor. Öyle bir durumda hiç çekilecek dert değil salla gitsin zaten

Olayınız çok şükür hallolmuş ama "5 Sevgi Dili" adlı kitabı okumanızı öneririm,ben onu okuduktan sonra birçok konuda algılarım değişti :)

Back
X