- 24 Aralık 2016
- 155
- 85
- 98
- Konu Sahibi birhayalimsenn
-
300-400e kadar imkan var diskoya filan daha öncede gitmiştik sevmiyoruz öyle yerleriİnkan varsa kısa tatil
Böyle diskolu cs yerlerden hoşlanırsa öyle bir yer zira 18 öncesi yapılamayan bir aktivite yapmak güzel olur
Hatta ehliyet kursu vs
Tabii bunlar maddiyata bakar
Hiç olmazsa dışarıda bir yemek film tiyatro konser vs de olur
İstanbulNerede yaşıyorsunuz?
300-400₺ ile mi?
Umarim bir sorun çıkmaz onunla bir yerde buluşup balonlarla karşılamayı planlıyorum çok hoşuna gidecektir :)Bunu simdi gördüm, bence kasmayın o zaman icten bir kutlama ve guzel bir hediye de mutlu edecektir onu daha oncekilerde sürekli aksilik çıkmış zaten bu sefer aksilik olmamasi bile onu mutlu eder.
Aaa bu fikri çok sevdim çok teşekkür ederimmmNusrete gidin 3ünüz, muhteşem olur
Umarim bir sorun çıkmaz onunla bir yerde buluşup balonlarla karşılamayı planlıyorum çok hoşuna gidecektir :)
İstanbul
Memnun oldum canım, önceden kesinlikle yer ayırtınAaa bu fikri çok sevdim çok teşekkür ederimmm
Şahsen İstanbul boğazında korkarız bu olmadıKüçük tekneler kaça kiralanıyor bilmiyorum da sandal da olsa olur kürek çeker kafa dinlersizin. yanınıza yiyecek bir şeyler alın. Çok mu romantik oldu
Aslında ben et yemiyorum ama kız kardeşim bayılır onun için istemiştim ama çevremdeki bir kaç arkadaşımda öyle dedi vazgeçtim gibi bir şey sanırımNusrete gitmeyin şahsi tavsiyem fenomen oldukça rezilleşmiş, yakın zamanda gittim hiç memnun kalmadım. İlla et lokantasına götürecekseniz Günaydın'a götürün derim ama bence İstanbul'da Nusret'ten daha hoş yerler var. Reklam gibi olur demezseniz buradan, derseniz özelden yazabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?