arkadaşlar doğumdan korkmaya erken başladım sanırım 22 + 4 haftalığız. Daha önce doğum deneyimi yaşamış arkadaşlara ihtiyacım var Doğumda acıya dayanabilirim ancak bulantıya dayanamam sanırım bulantı oluyor mu acaba? normal doğumda ya da sezeryanda Bilgilendirebilir misiniz bu korku nasıl geçer
bulantının neresinden korkuyorsun kuzum :) son 2 ayımı 24 saat bulantıyla ve günde en az 1 kere kusmayla geçiren biri olarak doğum anında sancı yerine bulantıyı tercih edeceğimi söylemek isterim ki ilk doğumumda toplam 1.5 saat sancı çektim çoğu kadına göre şanslıydım..
bulantı genelde çok şiddetli ağrın olduğunda ya da narkozdan sonra olabilir. ama bunlar küçük ihtimaller kafana takma miden bulanırsa da kus gitsin.. kimse seni yargılamaz o anda
Bulantı olduğunda ruhum ve bedenim yok oluyor biraz abartılı yaşıyorum o süreci tabi doğum sancısı geldim mi bulantım olaydı dermiyim bilmiyorum ama Allah yardımcımız olsun
Bulantı olduğunda ruhum ve bedenim yok oluyor biraz abartılı yaşıyorum o süreci tabi doğum sancısı geldim mi bulantım olaydı dermiyim bilmiyorum ama Allah yardımcımız olsun
canım hiç kafana takma Rabbim her kuluna yetişir. Sen duanı et içini rahat tut. yüzyıllar boyunca kadınlar doğuruyor. üstelik ebelere drlara güven, Allah'ın izniyle hemen kurtulursun :)