- 22 Kasım 2017
- 811
- 964
- 23
- 37
- Konu Sahibi Kaynanasavar
-
Doğum haritası yorumlaması hem meşakatli hemde iyi birini bulması en zor alanlardan maalesef. Ama şunu söyleyeyim sana tarot ve doğum haritası evlilik görmezler. Birlikte olduğun kişiyi de evlilik olarak görür bilmiyorum anlatabildim mi. 15 nisanda temel seviye kursuna başlayacağım ben bilmiyorum hemen kapar mıyım? Umarım forumda yorumlayabilecek birini bulursun
Evlenecegin kisi
Balik burcu ve boga burcu etkisi tasiyan biri olabilir..
Sen maddi durumu iyiolan birini istiyorsun
2. Evinde hem saturn hem.uranus var para yonunden guvende olmak istiyorsun.kesinlikle maddi duruma yonelmissin 8.ev de sans noktan var kendinde bakarsan anlarsin para maddiyat senin icin coook onemli olacak ama evlenince sıkıntı çekebilirsin bu yuzden zengin birini bul derim.
Valla canim anladigim bildigim kadarini yorumlarim at istersen burayaYa bende istiyorummm
Valla canim anladigim bildigim kadarini yorumlarim at istersen buraya
banada bakarmisinKızlar Horary tekniği bambaşka bir konu. 5 nisanda derslere başlayacağım ben ondan sonra yardımcı olmaya çalışırım ama şu an o kadar bir bilgim yok maalesef
kendini hazır hissettiğin anbanada bakarmisin
Banada bakar mısınkendini hazır hissettiğin an
yaşadıgın şehir
o an içinden geçen soru ve soru saati tarih an be an aklında olmalı not et bir yere sonra buraya yazbı bakmaya çalışayım
bol tartışmalı maddi beklentilerin çok olduğu iş hayatının şeklinin nasip kısmet olduğu bir hayat tuhaf erkekler ilginizi çekiyor.çok ta anlaşamasanızda ilginizi çekiyor.hem çekim hem nefret yaşamak gibi. kendinize bazen gıcık oluyorsunuz. her şeyin ayrıntısını görüp kafanıza taktığınız için .arkadaşlarınızın çoğu anne psikolojisinde mutaasıp bayanlar.sizde de kahve falı bakma özelliği var. ne kadar paranız olsa bile size az görünür yada bereketli gelmez.aile içinde asabisiniz aşk ve çocuk konusunda şanslısınız en rahat ifade ettiğiniz burç balık. hem itip hem çektiğiniz burç kova.beraber hoş zaman geçirdiğiniz burç akrep.parneriniz çocuksu ruhlu olmalı.arkadaş konusunda şanslısınız zaten arkadaşlarınızın tavsiyelerini dinliyor gibisiniz. düzgün arkadaşlarınız sizin aile ile olan kavgalarınızı. eğlenmekten kendinizi dağıtmanızı engelleyebilir.iletişim konusunda ilk tercihiniz amaçlarınız ile ilgili hayal kurduran kişi yada kişiler.bazıları sizi yatırım vaadiyle kandırabilir.yüzünüz güzel hatlara sahip.yeri geldi mi çok konuşan ikna edici biri olabiliyorsunuz.
gelecek ile ilgili bir alanım yok.sadece araştırmalarıma göre yazdıklarım.tutmayan kısımları da olabilir eğitimim yok baştan söyleyim.el becerin yüksek .para konusunda kişisel şansın var.aile konusunda şanslısın ama evde çok asabisin.eğlenmeyi abartılı şekilde seviyorsun.çocuklarından yana zarar gelme olasılığı var.sıkı disiplinli işler sana göre değil keyfi yada ilhamla esnek çalışma saatlerinde çalışmak istiyorsun. rutin sıkıcı iş yerleri seni sıkar.el ayak bilekleri kan dolaşımı. ilaçlara alkole karşı zehirlenme yan etkilere açıksın.felsefik düşüncelere kapalısın.mantıklı elle tutulur şeylere güven duyuyorsun.arkadaşlarının çoğu bayan cimri ve yemek yemeyi seven.senin elin lezzetli olabilir.proje gibi yemek tariflerini başarı ile yapıyor olabilirsin.çok inatçıymışsın.biraz da alıngansın.biri senin hakkında negatif bir şeyler yapıyorsa yada yapacaksa hemen hissediyorsun. tuzak ve fesatlıkları seziyorsun.zihnenen özverili olsanda değerini bilen yok.balıklar ile anlaşamıyorsun.yay burcuna kendini iyi ifade ediyorsun.aslanlar ile maddi ve eğlence konularında anlaşırsın. terazilere hem itilir hem çekilirsin
Çok teşekkür ediyorum canımgelecek ile ilgili bir alanım yok.sadece araştırmalarıma göre yazdıklarım.tutmayan kısımları da olabilir eğitimim yok baştan söyleyim.el becerin yüksek .para konusunda kişisel şansın var.aile konusunda şanslısın ama evde çok asabisin.eğlenmeyi abartılı şekilde seviyorsun.çocuklarından yana zarar gelme olasılığı var.sıkı disiplinli işler sana göre değil keyfi yada ilhamla esnek çalışma saatlerinde çalışmak istiyorsun. rutin sıkıcı iş yerleri seni sıkar.el ayak bilekleri kan dolaşımı. ilaçlara alkole karşı zehirlenme yan etkilere açıksın.felsefik düşüncelere kapalısın.mantıklı elle tutulur şeylere güven duyuyorsun.arkadaşlarının çoğu bayan cimri ve yemek yemeyi seven.senin elin lezzetli olabilir.proje gibi yemek tariflerini başarı ile yapıyor olabilirsin.çok inatçıymışsın.biraz da alıngansın.biri senin hakkında negatif bir şeyler yapıyorsa yada yapacaksa hemen hissediyorsun. tuzak ve fesatlıkları seziyorsun.zihnenen özverili olsanda değerini bilen yok.balıklar ile anlaşamıyorsun.yay burcuna kendini iyi ifade ediyorsun.aslanlar ile maddi ve eğlence konularında anlaşırsın. terazilere hem itilir hem çekilirsin
sorum:Sevdigim cocuk beni seviyormu olcak mıyız bana karsi ne hissediyorkendini hazır hissettiğin an
yaşadıgın şehir
o an içinden geçen soru ve soru saati tarih an be an aklında olmalı not et bir yere sonra buraya yazbı bakmaya çalışayım
bugün canimHangi gun sordun bu soruyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?