Doğum haritam nedemek istiyor?

Kaynanasavar

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2017
811
964
23
37
Bayanlar bunu yorunlamayi bilen var mi ozellikle kac evlilik yapicam cocuk sahibi olabilcekmiyim bunlar benim icin onemli malim 1 aya bosanicam henuz cocugum yok ve cok istiyorum... Acaba tekrar bi evlilik umudum varmi bebisim olcakmi :)

Doğum haritası yorumlaması hem meşakatli hemde iyi birini bulması en zor alanlardan maalesef. Ama şunu söyleyeyim sana tarot ve doğum haritası evlilik görmezler. Birlikte olduğun kişiyi de evlilik olarak görür bilmiyorum anlatabildim mi. 15 nisanda temel seviye kursuna başlayacağım ben bilmiyorum hemen kapar mıyım? Umarım forumda yorumlayabilecek birini bulursun

:) biraz baktim netten ve evet cok karisik maksat eglence sonucta umarim biran once ogrenip bize de yorum yaparsiniz

Evlenecegin kisi
Balik burcu ve boga burcu etkisi tasiyan biri olabilir..
Sen maddi durumu iyiolan birini istiyorsun
2. Evinde hem saturn hem.uranus var para yonunden guvende olmak istiyorsun.kesinlikle maddi duruma yonelmissin 8.ev de sans noktan var kendinde bakarsan anlarsin para maddiyat senin icin coook onemli olacak ama evlenince sıkıntı çekebilirsin bu yuzden zengin birini bul derim.

Ya bende istiyorummm

Canim horary haritasi bilmiyorum

Kendi dogum haritani atarsan bakarim.
dodude
Uye biliyor yorumlamayi yukarida yazmis

Kızlar Horary tekniği bambaşka bir konu. 5 nisanda derslere başlayacağım ben ondan sonra yardımcı olmaya çalışırım ama şu an o kadar bir bilgim yok maalesef

bol tartışmalı maddi beklentilerin çok olduğu iş hayatının şeklinin nasip kısmet olduğu bir hayat tuhaf erkekler ilginizi çekiyor.çok ta anlaşamasanızda ilginizi çekiyor.hem çekim hem nefret yaşamak gibi. kendinize bazen gıcık oluyorsunuz. her şeyin ayrıntısını görüp kafanıza taktığınız için .arkadaşlarınızın çoğu anne psikolojisinde mutaasıp bayanlar.sizde de kahve falı bakma özelliği var. ne kadar paranız olsa bile size az görünür yada bereketli gelmez.aile içinde asabisiniz aşk ve çocuk konusunda şanslısınız en rahat ifade ettiğiniz burç balık. hem itip hem çektiğiniz burç kova.beraber hoş zaman geçirdiğiniz burç akrep.parneriniz çocuksu ruhlu olmalı.arkadaş konusunda şanslısınız zaten arkadaşlarınızın tavsiyelerini dinliyor gibisiniz. düzgün arkadaşlarınız sizin aile ile olan kavgalarınızı. eğlenmekten kendinizi dağıtmanızı engelleyebilir.iletişim konusunda ilk tercihiniz amaçlarınız ile ilgili hayal kurduran kişi yada kişiler.bazıları sizi yatırım vaadiyle kandırabilir.yüzünüz güzel hatlara sahip.yeri geldi mi çok konuşan ikna edici biri olabiliyorsunuz.

Vay cok iyi:)

Rica etsem benimkini de yorumlar mısınız T tugsem_10 Eki Görüntüle 2123411
gelecek ile ilgili bir alanım yok.sadece araştırmalarıma göre yazdıklarım.tutmayan kısımları da olabilir eğitimim yok baştan söyleyim.el becerin yüksek .para konusunda kişisel şansın var.aile konusunda şanslısın ama evde çok asabisin.eğlenmeyi abartılı şekilde seviyorsun.çocuklarından yana zarar gelme olasılığı var.sıkı disiplinli işler sana göre değil keyfi yada ilhamla esnek çalışma saatlerinde çalışmak istiyorsun. rutin sıkıcı iş yerleri seni sıkar.el ayak bilekleri kan dolaşımı. ilaçlara alkole karşı zehirlenme yan etkilere açıksın.felsefik düşüncelere kapalısın.mantıklı elle tutulur şeylere güven duyuyorsun.arkadaşlarının çoğu bayan cimri ve yemek yemeyi seven.senin elin lezzetli olabilir.proje gibi yemek tariflerini başarı ile yapıyor olabilirsin.çok inatçıymışsın.biraz da alıngansın.biri senin hakkında negatif bir şeyler yapıyorsa yada yapacaksa hemen hissediyorsun. tuzak ve fesatlıkları seziyorsun.zihnenen özverili olsanda değerini bilen yok.balıklar ile anlaşamıyorsun.yay burcuna kendini iyi ifade ediyorsun.aslanlar ile maddi ve eğlence konularında anlaşırsın. terazilere hem itilir hem çekilirsin

Çok teşekkür ediyorum canım

kendini hazır hissettiğin an
yaşadıgın şehir
o an içinden geçen soru ve soru saati tarih an be an aklında olmalı not et bir yere sonra buraya yazbı bakmaya çalışayım
sorum:Sevdigim cocuk beni seviyormu olcak mıyız bana karsi ne hissediyor
açılmıştım aramız bozuldu sevme beni dedi Mersin
Soru saati 16.26

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…