- 9 Eylül 2009
- 447
- 67
- 643
- Konu Sahibi Siyah Kugu
1-marjinal ve hayalci birisiniz.hem anne hem babanıza dikkat çekici şekilde benziyorsunuz. kilonza kan şekerinize karaciğerinize dikkat ediniz.bazı rüyalarınız çıkabiliyor.enerjik ve fevri olsanızda hisleriniz romantik ve kırılgan.zihniniz hızlı yorgnluk baş ağrınız çok oluyor olabilir.gözleriniz çabk yoruluyor.
2-annecisiniz yine de annenizle ve kendinizle ilgili hissettiğiniz eksiklikler var.kazancınız bahtınızın yaver gitmesine göre.pek kimseden nafaka miras ve beklentilere kapılmayın. iş hayatınız bol kavgalı mücadeleli imtihanlı kariyeriniz hep ruhsal olgunluk istiyor sizden.arkadaşlarınız hayalci ve üç kağıtçı sözlerine sadık olmayabilirler.pratiksiniz ama bir yanınız uçarı. kendiniz şanslı olsanızda hayattan beklentileriniz çok değişken olduğu için bir düzen ttutturamiyor olabilirsiniz.
3-bu sıralar:eğitim ve kurslara gezilere katılabilirsiniz.kimseyle para kavgasına karışmayın.bilmediğiniz şeylere atılmayın.karşınızdaki insanlara kendinizi rahat ifade edebilir açık düşmanlarnızı alt edebilirsiniz.kariyer hayatı yine imtihan imtihan üzerine.çevrenizdeki bir takim arkadaşlarınız güvenilmezlikleri yüzünden yanınızdan ayrılmıştır.
fazla hayale kapılmayın bu sıralar.sözlerinizde drmaya çalışın.üzülünce hayal dünyasına kaçmayın.kazançlarınız ile ilgii şu sıralar dengesiz şartlar var. bir gün iyi iken üç gün kötü gibi bu yüzden maddi olarak fazla açılmayın.
tugsem_10 emyy076 arkadaş daha dün yazmış hemen yorumlamışssınız önce bizimkileri yorumlasaydınız daha hakkaniyetli olurdu dimi. Bana bakmanızı istemiyorum.Teşekkürler.