Doğum haritası bakmayı bilen var mıı?

1-marjinal ve hayalci birisiniz.hem anne hem babanıza dikkat çekici şekilde benziyorsunuz. kilonza kan şekerinize karaciğerinize dikkat ediniz.bazı rüyalarınız çıkabiliyor.enerjik ve fevri olsanızda hisleriniz romantik ve kırılgan.zihniniz hızlı yorgnluk baş ağrınız çok oluyor olabilir.gözleriniz çabk yoruluyor.
2-annecisiniz yine de annenizle ve kendinizle ilgili hissettiğiniz eksiklikler var.kazancınız bahtınızın yaver gitmesine göre.pek kimseden nafaka miras ve beklentilere kapılmayın. iş hayatınız bol kavgalı mücadeleli imtihanlı kariyeriniz hep ruhsal olgunluk istiyor sizden.arkadaşlarınız hayalci ve üç kağıtçı sözlerine sadık olmayabilirler.pratiksiniz ama bir yanınız uçarı. kendiniz şanslı olsanızda hayattan beklentileriniz çok değişken olduğu için bir düzen ttutturamiyor olabilirsiniz.
3-bu sıralar:eğitim ve kurslara gezilere katılabilirsiniz.kimseyle para kavgasına karışmayın.bilmediğiniz şeylere atılmayın.karşınızdaki insanlara kendinizi rahat ifade edebilir açık düşmanlarnızı alt edebilirsiniz.kariyer hayatı yine imtihan imtihan üzerine.çevrenizdeki bir takim arkadaşlarınız güvenilmezlikleri yüzünden yanınızdan ayrılmıştır.
fazla hayale kapılmayın bu sıralar.sözlerinizde drmaya çalışın.üzülünce hayal dünyasına kaçmayın.kazançlarınız ile ilgii şu sıralar dengesiz şartlar var. bir gün iyi iken üç gün kötü gibi bu yüzden maddi olarak fazla açılmayın.

tugsem_10 emyy076 arkadaş daha dün yazmış hemen yorumlamışssınız önce bizimkileri yorumlasaydınız daha hakkaniyetli olurdu dimi. Bana bakmanızı istemiyorum.Teşekkürler.

ben 15 mart 1981 konya 02.00 doğdumcvplarsanız çok sevinirim şimdiden tşk
yükselen yaysizin bağımlılık veren maddelere eğiliminiz var sigara tiryakisi olabilirsiniz.eğitim hayatınızda resmen ruhen sıkmışlar sizi,terazilere kendinizi hem iyi hem kötü ifade ediyorsunuz sşikayet edip dursanızda vazgeçemiyorsunuz.kazancınızı iletişim yoluyla kazanabilirsiniz iy ibir müşteri temsilcisi olabilirsiiniz.balıkları çekici buluyorsunuz.ama bir yandan da sopalık olduklarını düşünüyorsunuz.elleriniz pratik ama bir yandanda kesiklere çarpmalar a çürüklere hasas. yemek yapmada kadınlar ile ilgili işlerde hamarat olabilirsiniz. bir yanınız evcil hasas kırılgan bir yanınız umursamaz gezip tozmayı seven hevesi çabuk sönen.değişimi seviyorsunuz ama değişim yenilik olaraksa.
bu sıralar:yolculuk var size manevi yada ailecek bir gezi olabilir.kariyer hayatınız stresli gergin geçebilir. dışardan bu sıralar hherkes asabi bulabilir sizi tehlikeli insanlara bulaşmayın.arkadaşlarınız hevesi çabuk sönen hareketli değişken insanlar.mantıklı düşünsenizde duygusallığınızdan dolayı hayatta ipleri kaptırıyormuşsunuz gibi hissediyorsunuz.eşiniz romantik tombul anneci ve çocuksu olabilir.taşınıp taşınmama konusunda fikir aşamasındasınız kardeş ve akrabalar hakkında fazla hayale kapılıp beklenti içine girmeyin.bu sıralar karışık düşünceler içindesiniz bayadan beri de herşey sizi sıkıyor gibi.sabrınız azalmış gibi.bunu mümkünse dışarı yansıtmayın yanlış anlaşılmanıza neden olabilir.

yükselen yaysizin bağımlılık veren maddelere eğiliminiz var sigara tiryakisi olabilirsiniz.eğitim hayatınızda resmen ruhen sıkmışlar sizi,terazilere kendinizi hem iyi hem kötü ifade ediyorsunuz sşikayet edip dursanızda vazgeçemiyorsunuz.kazancınızı iletişim yoluyla kazanabilirsiniz iy ibir müşteri temsilcisi olabilirsiiniz.balıkları çekici buluyorsunuz.ama bir yandan da sopalık olduklarını düşünüyorsunuz.elleriniz pratik ama bir yandanda kesiklere çarpmalar a çürüklere hasas. yemek yapmada kadınlar ile ilgili işlerde hamarat olabilirsiniz. bir yanınız evcil hasas kırılgan bir yanınız umursamaz gezip tozmayı seven hevesi çabuk sönen.değişimi seviyorsunuz ama değişim yenilik olaraksa.
bu sıralar:yolculuk var size manevi yada ailecek bir gezi olabilir.kariyer hayatınız stresli gergin geçebilir. dışardan bu sıralar hherkes asabi bulabilir sizi tehlikeli insanlara bulaşmayın.arkadaşlarınız hevesi çabuk sönen hareketli değişken insanlar.mantıklı düşünsenizde duygusallığınızdan dolayı hayatta ipleri kaptırıyormuşsunuz gibi hissediyorsunuz.eşiniz romantik tombul anneci ve çocuksu olabilir.taşınıp taşınmama konusunda fikir aşamasındasınız kardeş ve akrabalar hakkında fazla hayale kapılıp beklenti içine girmeyin.bu sıralar karışık düşünceler içindesiniz bayadan beri de herşey sizi sıkıyor gibi.sabrınız azalmış gibi.bunu mümkünse dışarı yansıtmayın yanlış anlaşılmanıza neden olabilir.

beni unuttunuz sanırım :( 23.06.1991 İstanbul gece 01:00

tugsem_10 emyy076 arkadaş daha dün yazmış hemen yorumlamışssınız önce bizimkileri yorumlasaydınız daha hakkaniyetli olurdu dimi. Bana bakmanızı istemiyorum.Teşekkürler.
sondan başa geleyim dedim olmadı baştan gideyim dedim yorum yaptıkça karıştı.bu kadar yoğunlukta bende hakkaniyet istiyorum.baş sayfaları bitireyim,özelden,üye ismi -bilgileri ve sırası olarak sıraya dizicem ki karışıklık olmasın bende kime yazdıklarımla yazmadıklarım karışmasın.sırayla elimdekileri bitireyim.

Evlilik Evimin neresi olduğunu merak ediyorum.onu bulabilir misiniz

Ayyy canım rica etsem bana da bakar mısın ozellikle evlilik :oops: 14.04.1991 neustadt 03.35

arkadaşlar doğum haritamı çıkartıyorum ama yorumlamasını yapamıyorum ya yapabilen varsa yardımcı olabilir mii?
merhaba.ben de doğum haritasıyla ilgileniyorum.bir çok web sitesinden doğum haritanızı çıkarabilirsiniz.otomatik sistemleri var.ama yorumlaması baya bi zor.eğitim gerektiren bir iş.eğitimi de hem uzun hem pahalı.yani gerçek bir doğum haritası yorumu öyle yirmi tl ye yapılacak bir iş değil.ben de kendi sıkıntılarımın sebeplerini öğrenmek ve bunlardan kurtulmama yol gösterecek bir astrolog aradım durdum.ama fiyatları çok astronomikti.en sonunda birini buldum ve derdime deva oldu sağolsun ....umarım siz de aradığınızı bulursunuz sevgiler ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X