Doğum haritası baktırmak isteyenler bu başlık altına ge

Mesela bu bilgilere internetten mi ulastin yoksa elindeki bi kaynaktan mi..Evler ha

Toprak grubuyum hem yukselenden hem kendi burcumdan. Ben bi kac kisi ile gorustum ucret bilgisi aldim. Black friday gibi bi indirim yaparlar belki 2020 gelmeden diye tetikte bekliyorum 🙈 Ben de mesela hangi evde hangi gezegen olunca sıkıntılı oluyor bol bol retro ne oluyor haritamda neden binbesyuz tane kare açı var 😭 valla epey merak ediyorum gerekli bence dogum haritasi analizini saglam bi astrologdan yaptirmak. Istanbulda yuz yuze goruseceginiz basarili isimler var, telden gorusmektense. Ama hangi sehirdesin bilmiyorum tabii. Ben uyumaya gidiyorum yavastan ama yeni yeni merak salan biri olarak konusmak isterim bu konuda 🌸

Ben cogu zaman internetten video izliyorum evler vs hk
Bir de bazi astrologlari takip ediyorum sosyal medyadan ya da web sitelerinden (bana uydugu icin yorumlari ya da fazla bilgi .
Izmir’deyim ben, ama Istanbul’da yasamayi cok isterdim 🤣🤣

Mesela Venus 6. Evde genellikle sonradan cikan hastalik getirirmis - ki benim icin dogru cikti bu okudugum yorum.

Toprak grubu cikmana sasirdim biliyor musun?
ama Stelyum’un varsa haritanda ve o burc bence su grubu 🤣🤣

Eger bir gezegen retroda ise haritanda, o burcta Retro olunca sen etkilenmiyorsun diye okumustum.
kare acilar biraz karisik konu, onlarla da ilgili cok sey izledim ama cabuk unutuyorum not almadan izledigim icin 🤣

Ben cogu zaman internetten video izliyorum evler vs hk
Bir de bazi astrologlari takip ediyorum sosyal medyadan ya da web sitelerinden (bana uydugu icin yorumlari ya da fazla bilgi .
Izmir’deyim ben, ama Istanbul’da yasamayi cok isterdim 🤣🤣

Mesela Venus 6. Evde genellikle sonradan cikan hastalik getirirmis - ki benim icin dogru cikti bu okudugum yorum.

Toprak grubu cikmana sasirdim biliyor musun?
ama Stelyum’un varsa haritanda ve o burc bence su grubu 🤣🤣

Eger bir gezegen retroda ise haritanda, o burcta Retro olunca sen etkilenmiyorsun diye okumustum.
kare acilar biraz karisik konu, onlarla da ilgili cok sey izledim ama cabuk unutuyorum not almadan izledigim icin 🤣

Haritamda su grubu sadece pluton akrep 2. Ev retro olarak var. Baska su yok 🙈 Stelyum burcta yok ama 4. evde ( saturn uranus neptun ) 3 retro var :/ bu da stelyum oluyor sanirim. Ama bazi astrologlar bu genc gezegenler hayatimizi yuzde 30 anca etkiler cok takilmayin diyorlar, bilemiyorum. Ilgi alanindan dolayi mi boyle dusundun acaba. Senin burclar nedir merak ettim. Ben dogum saatimi bilmiyordum ona baktirdim ve astrolog bana yorumsuz dogum haritami yolladi. Haritadaki ozellikler bana cok uyuyor ama Rektifikasyon calismasi yanlis da cikabiliyormus ve ben acayip evhamli oldugum icin acaba yanlis mi oldu bu harita diye diye yorumlamaya calisiyorum 🙈 Ama mesela bu venusle ilgili verdigin bilgi sonraa bos ev yorumu simdiye kadar denk gelmedim. Benim okuduklarim daha genel yorumlardi. Demekki daha cook okumak izlemek lazim

Benimki burda :KK200:
İlişki haritasi da bakıyor musunuz¿:KK19::oops:

Eklentiler

• Screenshot_2019-11-23-21-25-01.webp
    Screenshot_2019-11-23-21-25-01.webp
    50,7 KB · Görüntüleme: 161
Arkadaşlar şöyle birşey geldi aklıma.
Bu başlık altında toplanalım..

Sırayla yazin yorumu alan kişiden sonra başka üye yazın
Örnek veriyorum! Ayşe baktırmak istedi..
Ayşe yorumunu alınca Fatma gelsin
Fatma yorumunu alınca Merve gelsin..

Hem sırayla bakmış oluruz hem de daha iyi olur
Peşpeşe herkes yazmasın yorumu alan kişi gidince sıradaki yazsın

Dipnot doğum saatini bilmeyenler ve doğum saatinden emin olmayan kişiler yanlis cikabilir
Her biriniz net olmali

Sırayla herkese cevap vermeye çalışacağım gereksiz yere yazıp da sayfda bulununca herşey karisiyor
Hala bakiyor musunuz acaba?
eger bakanilirseniz cok sevinirim :)

Eklentiler

• Inkeddownload_LI.webp
    Inkeddownload_LI.webp
    61,1 KB · Görüntüleme: 56
Hala bakiyor musunuz acaba?
eger bakanilirseniz cok sevinirim :)
Konuyu acan en son 2020 de giris yapmis su an bakamaz. Haritayi Astro.com dan transitlerle birlikte cikarirsan ben bakabilirim çok bilmiyorum ama bildigim kadar yorumlarim. Bu karisik geldi astro.com haritalarina aşinayim.

Konuyu acan en son 2020 de giris yapmis su an bakamaz. Haritayi Astro.com dan transitlerle birlikte cikarirsan ben bakabilirim çok bilmiyorum ama bildigim kadar yorumlarim. Bu karisik geldi astro.com haritalarina aşinayim.
Merhaba, karantinada merak sardım aceminin acemisiyim, açıklamalardan karşılaştırma yapıp bişeyler çıkarmaya çalışıyorum.
Vaktiniz olduğunda sizin yorumunuzu da öğrenebilirsem çok sevinirim 😊

Eklentiler

• Screenshot_20210412-000234_Chrome.webp
    Screenshot_20210412-000234_Chrome.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 54
Merhaba, karantinada merak sardım aceminin acemisiyim, açıklamalardan karşılaştırma yapıp bişeyler çıkarmaya çalışıyorum.
Vaktiniz olduğunda sizin yorumunuzu da öğrenebilirsem çok sevinirim 😊
Transitleri de katarak ekler misin canim transitler çok önemli yorumlarda. Genisletilmis grafik seciminden natal ve transit olan kismi secersen cikar.

Transitleri de katarak ekler misin canim transitler çok önemli yorumlarda. Genisletilmis grafik seciminden natal ve transit olan kismi secersen cikar.
Aynı sekmeden ilerleyip merhaba with transitionsı işaretleyerek yaptım inşallah doğrudur

Eklentiler

• 20210412_135344.webp
    20210412_135344.webp
    55 KB · Görüntüleme: 58
Back
X