- 25 Aralık 2014
- 1.242
- 1.113
- 133
- Konu Sahibi Birmiyavgordum
Mesela bu bilgilere internetten mi ulastin yoksa elindeki bi kaynaktan mi..Evler ha
Toprak grubuyum hem yukselenden hem kendi burcumdan. Ben bi kac kisi ile gorustum ucret bilgisi aldim. Black friday gibi bi indirim yaparlar belki 2020 gelmeden diye tetikte bekliyorumBen de mesela hangi evde hangi gezegen olunca sıkıntılı oluyor bol bol retro ne oluyor haritamda neden binbesyuz tane kare açı var
valla epey merak ediyorum gerekli bence dogum haritasi analizini saglam bi astrologdan yaptirmak. Istanbulda yuz yuze goruseceginiz basarili isimler var, telden gorusmektense. Ama hangi sehirdesin bilmiyorum tabii. Ben uyumaya gidiyorum yavastan ama yeni yeni merak salan biri olarak konusmak isterim bu konuda
![]()
Ben cogu zaman internetten video izliyorum evler vs hk
Bir de bazi astrologlari takip ediyorum sosyal medyadan ya da web sitelerinden (bana uydugu icin yorumlari ya da fazla bilgi .
Izmir’deyim ben, ama Istanbul’da yasamayi cok isterdim

Mesela Venus 6. Evde genellikle sonradan cikan hastalik getirirmis - ki benim icin dogru cikti bu okudugum yorum.
Toprak grubu cikmana sasirdim biliyor musun?
ama Stelyum’un varsa haritanda ve o burc bence su grubu

Eger bir gezegen retroda ise haritanda, o burcta Retro olunca sen etkilenmiyorsun diye okumustum.
kare acilar biraz karisik konu, onlarla da ilgili cok sey izledim ama cabuk unutuyorum not almadan izledigim icin