• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum haritası baktırmak isteyenler bu başlık altına ge

Bir derdim var bölümünde konuma olan saygısızlık bazi kadinlar yüzünden hesabımı silinmesini istiyorum

Bakamadigim kişilerden özür diliyorum
Bu forumda kadının düşmanı yine kadın
Bunu çok iyi anladım

Dert yazıp soru sormak danışmak
İslerie gelmeyince site yönetimine şikayet etmek
Rezillik..!!

Hepsini Allah'a havale ediyorum

Artık bakım yapmıyor musunuz? :(

Bazi evlerimde hic gezegen yok. Mesela 7. Evde sadece kad var. Bu gec evlencem mi demek 😭 sonraa bir suru bir suru retro var. Bir suru kare acı ters açı. Allahım cok karisik. Bazilarinin haritalar mis gibi tertemiz. Bi an once o açıları vs yorumlatmak istiyorum yoksa evham yaptim cok fena 😭😭😭

Bazi evlerimde hic gezegen yok. Mesela 7. Evde sadece kad var. Bu gec evlencem mi demek 😭 sonraa bir suru bir suru retro var. Bir suru kare acı ters açı. Allahım cok karisik. Bazilarinin haritalar mis gibi tertemiz. Bi an once o açıları vs yorumlatmak istiyorum yoksa evham yaptim cok fena 😭😭😭
Mesela Hangi evler bos?

3. Ev bos ise; Genellikle ozelini pek fazla paylasmayan ve cevresinde cok fazla arkadas istemeyen kisiler + kardes ile ilgili bir problem
6. Ev bos ise; Saglik sorunlari yasayan ve baskalarinin yardimina ihtiyac duyan
11. ev bos ise; icine kapanik, kalabalkk bir ortamda kendini rahat hissedemeyen Gibi gibi
Ama hangi burc hangi evde onlara da bakmak lazim cunku sadece bos ev ile yorumlanmiyor harita
Ben surekli arastiriyorum kendi haritami ama o kadar genis bir konu ki bir suru video/kitap var izlenecek/okunacak

3. Ev bos ise; Genellikle ozelini pek fazla paylasmayan ve cevresinde cok fazla arkadas istemeyen kisiler + kardes ile ilgili bir problem
11. ev bos ise; icine kapanik, kalabalkk bir ortamda kendini rahat hissedemeyen Gibi gibi
Ama hangi burc hangi evde onlara da bakmak lazim cunku sadece bos ev ile yorumlanmiyor harita
Ben surekli arastiriyorum kendi haritami ama o kadar genis bir konu ki bir suru video/kitap var izlenecek/okunacak

Bu soylediklerin bana cok uyuyor. Ben su sekilde okudum genelde; bossa, o evin burc yoneticisine bakilir, o yoneticinin evlerine bakilir vs. Ben haritami elime alali daha bir kac gun oluyor ve sabah 6'da kalkicam arastirmaktan bu saati ettim düsün 👽👽 sanirim danismanlik alicam haritami iyice anlamak icin

Bu soylediklerin bana cok uyuyor. Ben su sekilde okudum genelde; bossa, o evin burc yoneticisine bakilir, o yoneticinin evlerine bakilir vs. Ben haritami elime alali daha bir kac gun oluyor ve sabah 6'da kalkicam arastirmaktan bu saati ettim düsün 👽👽 sanirim danismanlik alicam haritami iyice anlamak icin

Evet o soylediginiz de yaziyordu bazi yerlerde.
ya cok bilgi var insan neyi okuyacagini sasiriyor cidden.
bende de 4 ev bos Ve bazi gezegenler sıkıntılı evde 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Mesela venus 🤦🏼‍♀️
ben 1 kez yorumlattim ama telefonda yorum almistim 1 senelik genel bir yorum yapmisti..
Ben de cidden bir yorum almayi dusunuyorum cunku kendim cozemiyorum 😪
Buarada su grubu musunuz? Ay neyse ben lafa tutmiyim sizi, cunku 2 saat sonra uyanmaniz gerekiyor 😭

Mesela bu bilgilere internetten mi ulastin yoksa elindeki bi kaynaktan mi..Evler ha
Evet o soylediginiz de yaziyordu bazi yerlerde.
ya cok bilgi var insan neyi okuyacagini sasiriyor cidden.
bende de 4 ev bos Ve bazi gezegenler sıkıntılı evde 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Mesela venus 🤦🏼‍♀️
ben 1 kez yorumlattim ama telefonda yorum almistim 1 senelik genel bir yorum yapmisti..
Ben de cidden bir yorum almayi dusunuyorum cunku kendim cozemiyorum 😪
Buarada su grubu musunuz? Ay neyse ben lafa tutmiyim sizi, cunku 2 saat sonra uyanmaniz gerekiyor 😭

Toprak grubuyum hem yukselenden hem kendi burcumdan. Ben bi kac kisi ile gorustum ucret bilgisi aldim. Black friday gibi bi indirim yaparlar belki 2020 gelmeden diye tetikte bekliyorum 🙈 Ben de mesela hangi evde hangi gezegen olunca sıkıntılı oluyor bol bol retro ne oluyor haritamda neden binbesyuz tane kare açı var 😭 valla epey merak ediyorum gerekli bence dogum haritasi analizini saglam bi astrologdan yaptirmak. Istanbulda yuz yuze goruseceginiz basarili isimler var, telden gorusmektense. Ama hangi sehirdesin bilmiyorum tabii. Ben uyumaya gidiyorum yavastan ama yeni yeni merak salan biri olarak konusmak isterim bu konuda 🌸

Back
X