Dogum haritasi konusunda bilgisi olan var mi?

heimish

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2015
2.106
1.299
133
Simdi sinastri haritasi var.iki kisinin uyumu icin yapiliyor ama ben mesela hoslandigim kisiyle benim icin yaptim.somra arkadasimla hoslandigim kisi icin yaptim.yani oyle aman aman bir fark yok.zaten diyorlar haritada olumlu aci da olmaliymis olumsuz da olmaliymis.benim anlamadigim evli insanlarin falam evlenecegi bu haritalardan nasil anlasiliyor.

Saçmalıklar bile zamana ayak uydurup kendini güncelliyor
Bunu kabul ettim herzaman saçmalayanlar ve bu saçmalıkları cazip bulanlar olacaktır
Umudum azınlıkta kalmaları

İnanıyor musun yaa böyle şeylere sen diyenlere diyorum ki bu doğum haritası açmak doğru olan bir şeydir. Sizin inanmadığınız şeyler günlük burç olmalıdır ki onlar herkese uymaz. Ayrıca bu fal gibi bir şey değil ki inanılmasın. Sinastri haritaları ilişki uyumları için açılır ama internetten değil güvenilen astrologlara açtırın derim

İnanıyor musun yaa böyle şeylere sen diyenlere diyorum ki bu doğum haritası açmak doğru olan bir şeydir. Sizin inanmadığınız şeyler günlük burç olmalıdır ki onlar herkese uymaz. Ayrıca bu fal gibi bir şey değil ki inanılmasın. Sinastri haritaları ilişki uyumları için açılır ama internetten değil güvenilen astrologlara açtırın derim
Ben astro.comdan harita cikartiyorum .sonra da mesela onun venusu ile senin marsin arasinda 120 derecelik aci varsa bunun yorumuna bakiyorum.ama bosa sanirim..

Back
X