Teşekkür ederim ilk aşkım başaktı karakter olarak da hiç sevmezdim neden öyle oldu bilemiyorumMerhaba. En baskın burç terazi. Stelyumun yok. Kova ve ikizler burcu mensuplarıyla daha iyi anlaşırsın. Başak ve koç burcu mensuplarından haz etmiyor olabilirsin ama özellikle koç burçlarına istemsiz şekilde çekilme de söz konusu gibi görünüyor.
Ağzım açık okudum gerçekten hepsi çok doğru çok şaşkınımBaşak burcu haritanın 12. evini kesmiş. 12. ev konuları üzerinde hakimiyetimiz pek yoktur, o nedenle bizi o burçla ilgili temalar ya da kişiler rahatsız eder. Senin yükselen yöneticinin 12. evde yerleşmesi seni gizli şeylere çeker ancak kendini de olduğun gibi yansıtmıyor gibi görünüyorsun. Terazi burcunun ana teması ilişkilerdir ve haritanda her türlü ilişkinin sana sıkıntı verdiği görünüyor. Ama bunun temel sebebi yine sensin. Özellikle aşk ilişkilerinde fazla mükemmeliyetçi ve bu nedenle de gereğinden fazla eleştirel gibi görünüyorsun. Düşük profilli erkekleri kendine çekiyor olabilirsin. Onları kendi yüksek standartlarına çıkartmak için çok çaba gösteriyor, çok fazla alttan alarak kendini yıpratıyor olabilirsin. Mars-saturn karşıtlığı karşı tarafın senin çabalarına direnç göstererek sabrını taşırmasına, senin de ani bir kararla tüm köprüleri yakmana neden oluyor olabilir.
Venüsün zarar gördüğü başak burcunda yer alması, sevgi ile ilgili temalar konusunda rahat davranamadığını, marsın düşük olduğu terazide yer alması, problem çıkmasın diye öfkeni sürekli bastırıp alttan aldığını gösteriyor. Mars genç erkekleri sembolize eder ama hem burç yerleşimi olumsuz, hem de saturnden sert bir açı almış. Saturn disiplin ve sorumluluktur ama haritanda sevmediği bir burca yerleşmiş ve marsa da sert açı ile bakıyor. Yani kendine çektiğin erkeklerin sorumsuz olma ihtimalleri hayli yüksek. Bu da senin katlanamadığın birşey haritana göre.
Kova burcu olsun, ikizler burcu olsun hava elementi burçları oldukları için akıl ve iletişim ön plandadır. Kova burcu haritanın aşk ile ilgili evini kesiyor ve içinde jüpiter var. Jüpiter büyük iyicildir, şans getirir. Yani aşktan yana şanslısın, yalnız kalma ihtimalin oldukça düşük ama esas mesele başlayan ilişkiyi sürdürmekte ve bu kısım seni oldukça zorluyor olabilir. Çünkü kendinden çok veriyor, aza razı oluyorsun. Uzun vadede bu çok yıpratıcı bir etki. Haklı olduğun zaman, verdiğini alamadığın zaman bırakıp gitmek senin için en iyisi çünkü başakta yerleşen venüs tanıdık olanı tercih etmen ve bu nedenle gereksiz bir sabır göstermene neden olur. Mars-neptün olumsuz açısı da kendini kurban konumuna düşürmeye meyilli olduğunu gösterir.
Kova burcu ile çok da iyi anlaşamıyor olma nedenin güneşinin aslanda, yani kovanın tam karşıt burcunda yer alması. Aslan burcu olsun, kova burcu olsun sabit burçlardır ve değişime direnç gösterirler. Alıştığın kalıpların dışına çıkmayı başardığın zaman kovalarla daha iyi anlaşacağına eminim. Çünkü güneş bize hayat verendir ve zıt burçlar aynı zamanda tamamlanma enerjisini de taşırlar. Kovalar seni venüsünün başakta yerleşmiş olması nedeniyle uyuz ediyordur çünkü venüs başak memnun olmaz ve herşeye karışır ama kova özgürlüğüne en düşkün burçtur, kısıtlanmaktan en nefret eden burçtur. Aşk evinde kovanın olması aşka bakışının kova gibi olduğunu yani senin de kısıtlanmaktan nefret ettiğini gösteriyor. Sanki ben karışırım ama o bana karışamaz diyorsun aşk ilişkilerinde. Aslan burcuna yerleşmiş güçlü güneş de bu durumu pekiştiriyor çünkü aşk evine karşıdan bakıyor güneşin.
Ağzım açık okudum gerçekten hepsi çok doğru çok şaşkınım
Bazen karşındakine karşı çok sabırlı oluyorum bazen çok sabırsız. Ama bir anda parlayıp köprüleri yıkma kesinlikle çok var. Neyse bundan sonra benim karakterim bu diyebilirim gönül rahatlığıylaBeğenmene sevindim. Benim de venüsüm başakta ve marsım düşük. O nedenle seni en iyi anlayanlardan biri ben olabilirim :)
Beğenmene sevindim. Benim de venüsüm başakta ve marsım düşük. O nedenle seni en iyi anlayanlardan biri ben olabilirim :)
Gonderirsem bakabilir misiniz? Çok sevinirimBeğenmene sevindim. Benim de venüsüm başakta ve marsım düşük. O nedenle seni en iyi anlayanlardan biri ben olabilirim :)
Gondersem bana da yorum yapar misiniz lutfeen, kariyer alaninda cok ihtiyacim var su aralaar
Gonderirsem bakabilir misiniz? Çok sevinirim
Elimden geldiğince yorumlamaya çalışırım.
Gonderirsem bakabilir misiniz? Çok sevinirim
gönderirsem bana da bakabilir misiniz? şu aralar çok ihtiyacım varBeğenmene sevindim. Benim de venüsüm başakta ve marsım düşük. O nedenle seni en iyi anlayanlardan biri ben olabilirim :)
gönderirsem bana da bakabilir misiniz? şu aralar çok ihtiyacım var
08.04.1982 Mersin saat: 00.35Doğum tarih, yer ve saatinizi yazarsanız elimden geldiğince bakarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?