Doğum haritası yorumlama

Ktrmtm

Değişik bir psikoloji, bir felsefe idiotloji.
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
3.761
7.113
158
28

Merhaba hanımlar doğum haritam bu. Hangi burç baskın stelyum nedir hangi burçlarla anlaşabilirim yorumlar mısınız?

Merhaba. En baskın burç terazi. Stelyumun yok. Kova ve ikizler burcu mensuplarıyla daha iyi anlaşırsın. Başak ve koç burcu mensuplarından haz etmiyor olabilirsin ama özellikle koç burçlarına istemsiz şekilde çekilme de söz konusu gibi görünüyor.

Teşekkür ederim ilk aşkım başaktı karakter olarak da hiç sevmezdim neden öyle oldu bilemiyorum kovalarla iyi anlaştığıma emin miyiz beni kanser ediyorlar da koc ve ikizler kısmı çok doğru

Son düzenleme:
Başak burcu haritanın 12. evini kesmiş. 12. ev konuları üzerinde hakimiyetimiz pek yoktur, o nedenle bizi o burçla ilgili temalar ya da kişiler rahatsız eder. Senin yükselen yöneticinin 12. evde yerleşmesi seni gizli şeylere çeker ancak kendini de olduğun gibi yansıtmıyor gibi görünüyorsun. Terazi burcunun ana teması ilişkilerdir ve haritanda her türlü ilişkinin sana sıkıntı verdiği görünüyor. Ama bunun temel sebebi yine sensin. Özellikle aşk ilişkilerinde fazla mükemmeliyetçi ve bu nedenle de gereğinden fazla eleştirel gibi görünüyorsun. Düşük profilli erkekleri kendine çekiyor olabilirsin. Onları kendi yüksek standartlarına çıkartmak için çok çaba gösteriyor, çok fazla alttan alarak kendini yıpratıyor olabilirsin. Mars-saturn karşıtlığı karşı tarafın senin çabalarına direnç göstererek sabrını taşırmasına, senin de ani bir kararla tüm köprüleri yakmana neden oluyor olabilir.

Venüsün zarar gördüğü başak burcunda yer alması, sevgi ile ilgili temalar konusunda rahat davranamadığını, marsın düşük olduğu terazide yer alması, problem çıkmasın diye öfkeni sürekli bastırıp alttan aldığını gösteriyor. Mars genç erkekleri sembolize eder ama hem burç yerleşimi olumsuz, hem de saturnden sert bir açı almış. Saturn disiplin ve sorumluluktur ama haritanda sevmediği bir burca yerleşmiş ve marsa da sert açı ile bakıyor. Yani kendine çektiğin erkeklerin sorumsuz olma ihtimalleri hayli yüksek. Bu da senin katlanamadığın birşey haritana göre.

Kova burcu olsun, ikizler burcu olsun hava elementi burçları oldukları için akıl ve iletişim ön plandadır. Kova burcu haritanın aşk ile ilgili evini kesiyor ve içinde jüpiter var. Jüpiter büyük iyicildir, şans getirir. Yani aşktan yana şanslısın, yalnız kalma ihtimalin oldukça düşük ama esas mesele başlayan ilişkiyi sürdürmekte ve bu kısım seni oldukça zorluyor olabilir. Çünkü kendinden çok veriyor, aza razı oluyorsun. Uzun vadede bu çok yıpratıcı bir etki. Haklı olduğun zaman, verdiğini alamadığın zaman bırakıp gitmek senin için en iyisi çünkü başakta yerleşen venüs tanıdık olanı tercih etmen ve bu nedenle gereksiz bir sabır göstermene neden olur. Mars-neptün olumsuz açısı da kendini kurban konumuna düşürmeye meyilli olduğunu gösterir.

Kova burcu ile çok da iyi anlaşamıyor olma nedenin güneşinin aslanda, yani kovanın tam karşıt burcunda yer alması. Aslan burcu olsun, kova burcu olsun sabit burçlardır ve değişime direnç gösterirler. Alıştığın kalıpların dışına çıkmayı başardığın zaman kovalarla daha iyi anlaşacağına eminim. Çünkü güneş bize hayat verendir ve zıt burçlar aynı zamanda tamamlanma enerjisini de taşırlar. Kovalar seni venüsünün başakta yerleşmiş olması nedeniyle uyuz ediyordur çünkü venüs başak memnun olmaz ve herşeye karışır ama kova özgürlüğüne en düşkün burçtur, kısıtlanmaktan en nefret eden burçtur. Aşk evinde kovanın olması aşka bakışının kova gibi olduğunu yani senin de kısıtlanmaktan nefret ettiğini gösteriyor. Sanki ben karışırım ama o bana karışamaz diyorsun aşk ilişkilerinde. Aslan burcuna yerleşmiş güçlü güneş de bu durumu pekiştiriyor çünkü aşk evine karşıdan bakıyor güneşin.

Ağzım açık okudum gerçekten hepsi çok doğru çok şaşkınım

Beğenmene sevindim. Benim de venüsüm başakta ve marsım düşük. O nedenle seni en iyi anlayanlardan biri ben olabilirim :)
Bazen karşındakine karşı çok sabırlı oluyorum bazen çok sabırsız. Ama bir anda parlayıp köprüleri yıkma kesinlikle çok var. Neyse bundan sonra benim karakterim bu diyebilirim gönül rahatlığıyla

Beğenmene sevindim. Benim de venüsüm başakta ve marsım düşük. O nedenle seni en iyi anlayanlardan biri ben olabilirim :)

Gondersem bana da yorum yapar misiniz lutfeen, kariyer alaninda cok ihtiyacim var su aralaar

Ktrmtm

güneşiniz ve ayınız birbirini görmüyor. güneş bilinçli isteklerimiz; ay ise duygusal isteklerimiz, bilinçaltımız ve anne ile olan ilişkimizdir.
sizin bilinçli hedefleriniz ve duygusal dünyanız birbirini görmeyen konumda olduklarından duygu ve mantık arasında kalıyorsunuz sık sık muhtemelen.

ay yengeç burcunda yönettiği yerdedir. herkesi ve herşeyi derleyip toparlamak, anaç olmak, yedirmek beslemekle alakalıdır. iç dünyanız bunu isterken yine yönettiği yerde yani aslan da konumlanan güneş başkalarına zaman harcamak yerine kendini parlatmak ister. keza güneşiniz tepe evde olduğu için muhakkak çevresinde tanınan biri olmayı size verecektir.

bununla beraber ay anaretik dediğimiz 29 derecede olduğu için duygusal dünyanızda gelgitlerin, bilinçli isteklerinizle uyumsuzluk dışında da, çok olduğunu düşünüyorum. çünkü 29. derece ben bu burç gibi mi hareket edeyim yoksa bir sonraki burç gibi mi demektir. dolayısıyla zaman zaman yengeç gibi anaç zaman zaman bir sonraki burç olan aslan gibi duygularını şaalı bir şekilde ifade etmek isteyen biri olabilirsiniz.

eğer doğum saatiniz tahmini ise, ayın konumunu netleştirmek için rektifikasyon yaptırmanızı şiddetle tavsiye ederim. zira burada kritik bir pozisyonda görünmekte. ancak ben bu gönderinize göre yazmaktayım bunu da ekleyeyim.

ay tepe noktanızla yani kariyer evinizin başlangıç noktası ile beraber. muhtemelen annenizin yada anne gibi önemsediğiniz kadınların fikirleri sizi kariyer seçiminizde etkileyecektir. fakat bu ay yükselen ile karelendiğinden eleştirilere çok olamayıp kariyerinizde bu nedenle zorluklar yaşayabilirsiniz.

açı olarak çok uzak olsalar da yükseleniniz ve güneş burcunuz element olarak uyumlu. yükselen burç insanlara kendimizi tanıtma şeklimiz, dış görünüşümüz ve bilinçli hedeflerimize ulaşmak için kullandığımız yoldur. yani siz güneş aslan'ın kendini göstermeyi seven, lider ruhlu yapısına ulaşmak için bir terazi burcunun nezaket ve zarafetini kullanmayı seçiyorsunuz.

terazi'nin yöneticisi venüs ise 11. evinizde. 11. ev kariyerden kazandığımız para ve geniş sosyal çevremizdir. venüs başak burcunda iyi çalışmaz. bu sizi dişiliğinizi sergileme konusunda da zorlayacaktır. venüsün meseleleri; aşkı nasıl ele aldığımız, kadın için nasıl bir dişilik gösterdiği ve paradır. muhtemelen para size her zaman çok çalışarak gelecektir. keza merkür de başak burcunda yani yönettiği son derece güçlü bir burçta. ben fikirleriniz ve hafızanız ile insanları etkilediğinizi düşünüyorum. ancak venüsle beraber olması ve venüs'ün burada asaletinin iyi olmaması sizi zaman zaman itici biri yapabilir insanlar gözünde.

yükseleniniz ve yükselen evinizde yani 1. evde kavuşum haldeki mars ve şiron terazi burcu. mars bizim mücadele gücümüzdür, hayatla ve sorunlarla nasıl savaştığımızdır. ancak terazi burcunda zararlı konumdadır. bu durum size pasif agresif bir tutum verecektir. şiron ise yaralı şifacı denilen asteroiddir. bilinçaltımızdan gelen yaralarımız şiron hangi burçtaysa ona göre temalanır. şiron terazideyken, üstelik 1. evdeyken siz kendinizi insanlara uyumlama konusunda çok zorlayacaksınız ve nazik kalmak adına çabanız fazla olacak demektir. bu bir de mars ile birleşip üzerine ay ile karelenince insanlara istediğiniz cevapları verip içinizdeki öfkeyi atamadığınız için duygusal çalkantalarınız çok olacaktır.

ayrıca mars-şiron ve yükselen üçlüsünün karşısında satürn konumlanmış. satürn kuralcılık ve düzen kurmaktır, zamanı yönetmektir. koç burcunda ise kuralları yıkmak isteyen bir yapı verir. oysa 1. evinizdeki gezegenler sizi insanlara karşı uyumlu olmaya itiyor. bu da içsel bir karmaşa yaratacaktır. aynı zamanda insan ilişkilerinizde de gelgitli durumlar olabilir.

keza günay ay düğümünüz balıkta, defaultunuzda da merhamet ve kollektife hizmet etmek yüklü bolca.

bir de güneş dönüşü haritanıza göz attım. solar return bir doğumgününden diğerine geçen 1 yıllık sürede hangi temaların gündeme geleceğini gösterir bir yöntemdir.

2020deki doğumgününüze dek gündeminiz temelde 4. ev. yani hem anne baba evi, hem de eğer varsa kurmak istediğiniz yuva ile ilgili temalar önemli.
bu yıl için aslan stelyumunuz 7. eve yani evlilik ve ortaklı işler evine yerleşmiş. ancak aslan burada kıstırılmış burç olarak çıktığı için kendinizi göstermek konusunda zaman zaman yetersizlikleriniz olabilir. keza ilişkileriniz içerisinde iletişimle ilgili umulmadık problemlerle karşılaşabilir ve ani olaylar yaşayabilirsiniz. yine bu sene 12. evinizden satürn ve pluto geçmekte. içsel olarak şimdiye kadar sizi üzen, zorlayan, inciten şeylerin üstesinden gelebilmek için kendinizi dönüştürmek zorundasınız. bu dönüşüme de öncelikle düşüncelerinizi nataldeki merkür başağın materyalist bakış açısından daha manevi yaklaşımı güçlü bir hale çevirmenizi öneririm.

en kısa bu şekilde anlatabildim. umarım ufak da olsa bir ışık tutar..

Evet çok sık duygu ve mantık arasında kalıyorum gerçekten doğru. Çoğu zaman toparlayıcı olmayı secsem de cabalasam da bazen eh yeter ama diyip rest çektiğim oluyor. Sonra çektiğim restten de pişman oluyorum. Insanlar muhtemelen beni sürekli yanlış kararlar veren, ne istediğini bilmeyen biri olarak görüyor
Doğum tarihim tam tarih ve gelgitli duygusal dünyam var bu da çok doğru zaten tüm sorunlar o gelgitten kaynaklanıyor. Bazen aynı olaylara sert tepki verirken bazen daha yumuşak oluyorum kendimi anlamakta bayağı güçlük çekiyorum.
Yine arkadaşlık ilişkileri bir nebze tamam da aşkta hep kaybediyorum

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Sağ olun <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…