- Konu Sahibi papatyamlalem
-
KATILIYORUM:) ne kadar kaldı... benm 27 gün:) çok heyecanlıyım
Tabii ki bebeklerimiz herşeyden önemli ve değerli ve en büyük hediyeler ama şahsen bana yanına güzel de bi hediye eklense gayet memnun olurum :))
Ne olursa olsun annelik hamilelik bir bebeği karnında 9 ay taşımak ve doğurmak baba olmaktan daha özel bişey, flört dönemi başka bu başka bana kalırsa... Yani ekonomik durum müsait olduğu sürece bence atlanmaması (hatta atlatılmaması yerimseniben) gereken birşey bence.
haklısın canım kesınlıkle katılıyorum sana
bende hamıle kaldıgımda esıme soyluyordum bılezık fılan ısterım dıye neyse hamıleyken kuyumcuya goturdu benı cok guzel bır bıleklık aldı bunu kabulet hedıye yerıne dedı bende cok pahalı olunca kabul ettım tabı dogum yapınca bısey beklemıyordum eve gelınce cok guzel bır yuzuk almıs onu hedıye ettın nasıl sevındım dunyalar benım oldu ınan gumus bıle olsa sevınırdım cunku cok buyuk ıncelık
kayınvalıdemlerle annemler bırak bana ogluma bıle bısey almadılar aman beklemıyorumda zaten bızden ıstemesınlerde
Evet işte demek istediğim de bu, yani ille çok pahalı olması şart değil ama bunu düşünmeliler bence de. Kayınvalide kısmını boşver canım kocalarımız iyi olsun da önemli olan o... Benim de benzer durumlar var benim de onlardan hiçbir beklentim yok, hatta çocuğuma da birşey yapmasalar olur, yeter ki huzursuzluk çıkmasın biz eşlerimizle mutlu mesut yaşayalım di mi ama yerimseniben
bence siz alın demeyın adı üstünde hediye almak isterse zaten kendi alır.siz diyince ne anlamı kalırkı ozaman
bence siz alın demeyın adı üstünde hediye almak isterse zaten kendi alır.siz diyince ne anlamı kalırkı ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?