Doğuma Hazırlık doğum için egzersiz yapmak istiyorum.yapan var mı???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

AYSEYLUL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2012
418
1
46
Konya
arkadaşlar daha benim Allah nasip ederse benim doğumuma çok var ama bilenler ya da yapanlar var mı doktoruma sormadım daha ama hangi hareketler yapılabilir? tabi çok zorlama olmaması da gerek bilmeden de bişey yapmak istemiyorum. bilenler varsa yardımcı olursa sevinirim...

Yürüyüş kesinlikle tavsiye ederim ben düşük tehlikesi nedeniyle 7. ayda baslayabildim ama çok faydasını gördüm

yürüyüş, yere bağdaş kurar gibi oturup( bacağın biri diğerinden biraz önde kalsın.bacaklarını tam kapatma) dizlerini yavaş yavaş bastırıp yere değdirmeye çalış( bacak kaslarını esnetiyor), bacaklarını duvara dikip( popon duvara sıfır olmalı yani 90 derece) sırayla önce bir bacağını yana aç,sonra diğerini,daha sonra her ikisini de...kedi duruşu var...omurga rahatlığı için..ben bunları hafta 2 gün fala yapııyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…