doğum için hastane ve doktor önerileri!!!

sweetjuly

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2011
11
0
36
İstanbul
merhaba kızlar bir bayanın en önemli sorunlarından biride güveneceği gerçekten dürüst ve deneyimli bir bir doktor ve streril bir hastane..
bu başlık altında herkes önerilerini ve ikazlarını yaparsa birbirimize çok yardımcı olacağımızı düşünüyorum..
doktorlara güvenmek çok zor normal doğum yapabilecek insanları bile sezeryana yönlendirmek için türlü dolaplar çeviriyorlar çok üzücü
geçen hafta arkadaşımın doktoru kartal avicenna umut hastanesinde bulunan birsen tursun isimli doktor arkadaşımı çocuğunun hayatı tehlikede doğum başlamış acilen doğum yapmalısın sezeryan olmalısın diye korkutmuş..emin olmak için başka hastaneye gitmişler 2-3 doktora daha görünmüş hiçbir problem yok daha günün var demişler sağlıklı olduğuna dair rapor vermişler..tekrardan birsen isimli tüccar doktora gittiklerinde raporu gösterdiklerinde kıvırmış, ben senin için söyledim çok kanaman olur sonra dayanamazsın demiş..Allah hepimizi kötü niyetli doktorluk mesleğini kötüye kullanan yeminlerinin arkasında durmayan doktorlardan korusun..

canım ne taraftasın bilmiyorum ama ben medicana çamlıca hastanesinde doğum yaptım, doktorumda zehra koçer'di zaten senelerdir ona giderim. çok ilgili ve gerçekten güvenilir bir doktor. benim 2 arkadaşım daha ona gitti doğumlarını o yaptırdı. biri sezryan oldu biri normal.. bende sezeryan oldum ama benim bebeğimin suyu kalmamıştı..40 haftanın dolmasına 2 gün kalmıştı.. normal doğum içinde beni desteklemişti zehra hanım ama olmadı nasip.. birde hastanede çok önemli tabii ki, orası çok güzel, personelde çok ilgili, güle oynaya girdim doğuma hazırlıksız olmama ve çok heyecanlı olmama rağmen doğum boyunca konuştular benimle hem doktorum hem hemşireler.. çok rahatlattılar ve doğumdan sonrada bebekle çok ilgilendiler. zaten bebek hemşireleride çok tatlı çok ilgili.. ben kesinlikle tavsiye ederim.. tekrar doğum yapsam yine zehra hanıma giderdim..

Merhaba arkadaşlar :)

Ben de doktor konusunda kararsızım Zehra Hn.a gittim çok tatlı bir bayan. Ama hastane ile ilgili hep kötü yorumlar okuyorum. Bir de Tuğba hn'ı çok övüyorlar. Bir an evvel karar vermem lazım :( Ne dersiniz ?

Merhaba arkadaşlar :)

Ben de doktor konusunda kararsızım Zehra Hn.a gittim çok tatlı bir bayan. Ama hastane ile ilgili hep kötü yorumlar okuyorum. Bir de Tuğba hn'ı çok övüyorlar. Bir an evvel karar vermem lazım :( Ne dersiniz ?

Ben hastane konusunda anadolu sağlık merkezini tavsiye ederim.İlgili ve profesyoneller.Ben yeni doğum yaptım,DR um Nuri beydi.Normal doğum çok istiyordum bu yüzden kendisi,normal olması için elinden geleni yaptı yani hemen kolay yönteme kaçmadı saatlerce bekledik.Fakat doğumum ilerlemediği için sezeryana almak zorunda kaldı:(.Sezeryanından da çok memnun kaldım 2 gün sonra ayaklandım bir problem yaşamadım.

Bende afiyet hastanesinde serçin hanıma gidiyorum.dr.umdan memnunum bende konun açmıştım serçinle ilgili beğenen de var beğenmeyende bende kararsızım nerde yapcam blmiyorum :)

bn hamile değilim ama yardımcı olmak istedim benm ablamın ilk hamileliğini 6.5 ay snra sonlandırmak zorunda kaldılar bebeğin kalp kapakçığı gelişmemişti kirli kan temz kana karışıodu ve anneye zarar vermeye başlamıştı normal doğumla aldılar bebeği snra 6 ay geçti ve ablam tekrar hamile kaldı ama o hastaneye gtmek istemedi bebeğini hatrlıodu üzülüodu..çok iyi araştrma yaptı çok dr.a gtti ve avrupa hastanesinde 'herman işçi' isimli dr.u keşfetti.. bn böyle ilgili böyle işine sadık bi dr grmedim arkadaşlar ablamla eşiyle her hafta doğum konuşması yaptı doğuma önce beynini hazırlicam senin diodu ve öle yaptı ablam bikaç gn aramasa bi sorun yok dimi die arıyodu... ultrasonla her bakıldığında oda ablamla ağlıyodu onunda 2 çocuğu var eşinin doğumunuda o yaptrmış.. ablam korkudan sezeryanmı yapsam diye düşünüodu dr. tatlı sert tavrıyla hep azarlıodu benim kızım korkmaz o çatır çatr normal doğrcak diodu:) doğum suyu geldiğnde bi elini eşi tuttu bi elini doktoru ... hep başındaydı hep oyaladı onu snra doğuma grdi 10 dk snra dr.un sesini duydum 'başardın annesi bebeğimiz doğdu' diye hala tüylerm dken diken oluyo ablam eşi ve dr birbrlerine sarıldılar bebek doğduğunda :) sağlık prblemi olmadığı taktrde sezryana çok karşı ... ilerde bnmde bi bebeğim olursa mutlaka herman beye gderm araştrmanızı tavsiye ediyorum arkadaşlar...

benim dr .avrupa florance hastanesi herman işçi çok memnunum ,ama sezaryana karşı bir dr çok ilgili,bilgili,ve ciddi bir dr hastaneye gelince ssk geçiyor ,çok yeni bir hastane degil ama temiz bir hastane kürtaj olmuşdum dogumhanesini gördüm hatta bende ilk başlarda burda dogum yapmam başka hastanede yaparım diye düşünüyodum ama dogumhaneyi görünce fikrim degişdi inşallah beklenen bebek gelirse orda olur...

Back
X