Doktor doğum iznini 32'den önce yazamaz ki ... Yasal süreden önce nasıl doğum öncesi raporu vermiş.
Keşke 2 hafta istirahat verseydi 32 oluncada doğum raporu yazsaydı. ?
bugün devlet hastanesinden 10 günlük postmature raporu aldım.10 gun sonra gene doğmazsa başlarım artık semınerlereçirkin bettyy neden erken ayrıldın ben çalıştım dıye sormuş,ben çalışsam da d.sonrasına aktaramıyacağım için iznimi ayrılmak istedim.malum d.sonrası izni yaz tatılıne denk gelıyor.çiçek 11 haklısın valla ben nerdeyse bır eğitim yılını raporla geçirip çocuğunu yaşına getirip göreve dönenleri biliyorum klava: üç kağıda aklım ermediği için bu kadar huzursuzum zaten ( benım drum da sezeryan yaparız buyuk ıhtımalle onda da zaten 2 hafta önce falan alırız demıştı.ama ben normale karar verdim.of bilmiyorum napıyım en kötü gider otururum okulda 1 hafta sancım tutarsa da ordan götürürler hastaneye (
bugün devlet hastanesinden 10 günlük postmature raporu aldım.10 gun sonra gene doğmazsa başlarım artık semınerlereçirkin bettyy neden erken ayrıldın ben çalıştım dıye sormuş,ben çalışsam da d.sonrasına aktaramıyacağım için iznimi ayrılmak istedim.malum d.sonrası izni yaz tatılıne denk gelıyor.çiçek 11 haklısın valla ben nerdeyse bır eğitim yılını raporla geçirip çocuğunu yaşına getirip göreve dönenleri biliyorum klava: üç kağıda aklım ermediği için bu kadar huzursuzum zaten ( benım drum da sezeryan yaparız buyuk ıhtımalle onda da zaten 2 hafta önce falan alırız demıştı.ama ben normale karar verdim.of bilmiyorum napıyım en kötü gider otururum okulda 1 hafta sancım tutarsa da ordan götürürler hastaneye (
benimde iznim 4 haziranda bitti,doktor 15 gün uzatabiliyoruz dedi ve sevke 15 gün erteleme hakkını kullanabilir yazdı.okul müdürü eşim olunca bir problem olmadı ama başka müdürler ne yapar bilemiyorum.ben de raporu 30 da almıştım,çünkü benim bebek 2 hafta önde gidiyordu ve doğum tarihi falan da değişmişti.gel gör ki yarın son günümüz ve hala doğmadı ya:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?