Kızlar haftanın 4 günü , sabah 8den 11.30 a kadar çalışacağım. 3 günüm boş olacak.
Hadi hazırlanması gitmesi 7den 11,30 a kadar diyelim. 4,5 saat eder. Bu süre zarfında uyur mu , ani ağlamaları olur mu, ben çok yorulur muyum gece uyumazsa tonlarca soru var kafamda. Haftanın 5 günü çalışıp 8 ~10 30 arası da çalışma durumum var , bu bana daha mantıklı geliyor, olur da sakinleşmezse daha erken gelirim diye. Ama eşim de o günde işe gideceksin yol gideceksin yorulacaksın, bırak fazladan boş günün olsun diyor ama ben 1 saat erken gelsem daha mı mantıklı diye düşünüyorum
Bu arada 1,5 aylık bebeğe göre düşünüyorum , 3 aylıkken nasıl olur bilmiyorum.
Ücretsiz izin şansım var ama eğer onu alırsam doğu görevimiz bitmiyor. Türkiye’nin en soğuk yerlerinden birindeyiz, evimizi ısıtmak çok zor kışın, kimse yok yanımızda, çok uzaktayız. Ondan dolayı ücretsiz izin almıyorum yoksa alırım. Bi an önce bitirip gidersek ilerde eşimin annesinin olduğu yerde kayınvalidem yardımcı olacak bebeğimizin bakımına.
Heyet raporu alsam mı diye düşünüyorum ama yani içime sinmiyor, zaten riskli gebelik süreci geçirdim 2 ay heyet raporu aldım doğumdan önce. Şimdi tekrar alsam iş yerindekilerin gözüne batar mı , sorun yaratırlar mı diye düşünüyorum. Ama bebeğime bakıyorum bana çok çok ihtiyacı var çok küçük , az saat çalışacağım bu süreyi doğru kullanabilirsek belki kolay alışırız bilmiyorum