Merhaba doğum öncesi 2 sonrası için 2 ay veriliyor.Fakat ben kendimi iyi hissedyorum dr da bunu onaylarsa doğum öncesinde olan 2 ayın bir ayını sonrasına sarkıtabiliyorsunuz ve doğum öncesi 1 ay sonrası 3 ay kullanmış oluyorsunuz. :)Merhaba kızlar şuan 21+2 günlük hamileyim çalışıyorum
Allah nasip ederse 32. Haftamda doğum iznime çıkmayı düşünüyorum merak ettiğim doğum izni 16 hafta toplam bir anda mi veriliyor yoksa parça parça mı örneğin 32. Haftamda izin alicam diyelim 8 haftayi mi veriyor öncelikle yoksa doğum oncesi 8 dogum sonrasi 8 diye hepsini bir arada mi veriyor ?
Merhaba doğum öncesi 2 sonrası için 2 ay veriliyor.Fakat ben kendimi iyi hissedyorum dr da bunu onaylarsa doğum öncesinde olan 2 ayın bir ayını sonrasına sarkıtabiliyorsunuz ve doğum öncesi 1 ay sonrası 3 ay kullanmış oluyorsunuz. :)
Peki bu doğum öncesi ve sonrası toptan mı veriliyor yani ilk etapta izne çıkıyorum 2 ayını kullanıp doğum yapıp sonra tekrar doktora gidip rapor mu yazdırıyorum ?
Şİmdi ayınıza girdiğiniz vakit dr öncesini düzenlerken soruyor ilk 2 ay için.Sonra doğum yaptığınız zaman hastaneniz sonraki 2 ayı düzenliyor raporda .
Memur musun canım? Ben bir defa rapor aldım zaten üzerinde rapor baslangic - bitiş tarihleri yazıyordu. orada yazan tarihte iş başı yaptım. Yani doğumu ne zaman yaptığın önemli değil.
32. Haftadan sonra doktor raporu ile 37. Haftaya kadar istediğin günde 16 haftalık kesintisiz doğum izni kullanacaksınız
Yok özel sektörde çalışıyorum o zaman size toptan mı verdiler raporda mi yaziyordu işbaşı tarihi ?
Erken doğumdan kasıt 37. haftadan önceki doğumlar oluyor.Erken doğumlarda iznin üstüne eklenir geç doğumlarda izinden düşülmez diyor. Benim 25 nisan görünüyordu 30 nisanda doğdu beş günü düşmediler
32. Haftan dolunca doktora gidiyirsun dogum oncesi izni kullanmasi uygundur seklinde 8 haftalik iznini baslatiyor. Dogum yaptigin gunden itibaren de diger 8 haftalik iznin başlar.Merhaba kızlar şuan 21+2 günlük hamileyim çalışıyorum
Allah nasip ederse 32. Haftamda doğum iznime çıkmayı düşünüyorum merak ettiğim doğum izni 16 hafta toplam bir anda mi veriliyor yoksa parça parça mı örneğin 32. Haftamda izin alicam diyelim 8 haftayi mi veriyor öncelikle yoksa doğum oncesi 8 dogum sonrasi 8 diye hepsini bir arada mi veriyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?