Dogum izni ne zaman alinir

Oglusumubekliyorum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2017
1.877
994
73
Merhaba tekrar. Istanbul da 32+5 te calisabilir raporu alan var mi hangi doktor ?bitiş tarihi 37+5 mi olacak sgk günüm eksik kalıyor daha erken alirsam

Bitiş tarihi nasıl olacak onemli. 32+5 te aldım diyelim 37+5 te bitmesi lazım isime yaramasi için 37+0da biterse bikaç gün eksik oluyor ssk günüm

32+0dan sonra calisabilir raporu alabilirsin ama 37+0 dan sonra calisamazsin kalan 3 haftayi mecbur kullanmaz zorundasin..

Tamam bugün hallettim 32 haftanın herhangi 1 günü 32+0 dan 32+6 ya kadar alınan rapor 32 hafta başlangıcı sayılıyor böylece 37 haftada ayrildiginiz tarih rapor başlangıcı +kaçsa öyle bitiyor.
Ben 32+5 te alacağım
37+5 te rapor bitecek. Burda baz alınan calisabilir raporu alinan günden 5 hafta sonra aynı gün gitmiş olabilmek... 7x5=35.gün.
Ben haftaya cumartesi alacağım bitiş tarihi 5 hafta sonra cumartesi olacak tam. detaylı anlattım ki benimle ayni durumda olanlar pes etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…