Merhabalr. Ben 25. Haftalık hamileyim. Öğretmenim. Pandemi sebebiyle 24ten sonra izne ayrılma hakkimiz var. Ben 37ye kadsr çalışıp 32 37 arası izni sonraya aktarmak istiyorum.. 2. Dönem okullar yüz yüze açılacak gibi görünüyor. Bu durumda riske mi girmiş olurum. Okul çıkışı toplu taşıma kullanıyorum.
Su şekilde yaoan da var 24 32 arası idari izni kullanıp 32 37 arası çalışıp o izni doğum sonrası kullanan. O şekilde yapmam doğru değil cunku 24 32 arası yerime öğretmen bulacaklar sonra ben 32 37 arası baslayacagim demem tuhaf olur..
Aslında bu durumda 24ten sonra da ayrılabilir ama ayrılmak istemiyor sanırımŞu anda zaten izninizi sonraya aktarsanız bile yaz tatiline kurban gidecek. Bence hiç o riske girmeyin. Sizin yerinizde olsam hemen 32de ayrılırdım.
Muhtemelen iznini aktarabileceğini düşünüyor ama bu mümkün değil. Ben ilk kızıma hamileyken sömestr dönüşü 1 hafta çalışıp 37de ayrılmıştım. Bu durumda seminerlerde bitmişti iznim. Kendi henüz 25. haftadaymış yani 32de bile ayrılsa dönemi kapatıyor zaten. Bence bir hesaplama hatası var ortada.Aslında bu durumda 24ten sonra da ayrılabilir ama ayrılmak istemiyor sanırım
Demi seminere denk gelse bi hafta rapor alabilir ne olacak. Bence ayrılması daha mantıklı. Uzaktan eğitimle sıkıntı yokta okul başlarsa zorlanırMuhtemelen iznini aktarabileceğini düşünüyor ama bu mümkün değil. Ben ilk kızıma hamileyken sömestr dönüşü 1 hafta çalışıp 37de ayrılmıştım. Bu durumda seminerlerde bitmişti iznim. Kendi henüz 25. haftadaymış yani 32de bile ayrılsa dönemi kapatıyor zaten. Bence bir hesaplama hatası var ortada.
Doğum tarihi mayısın ilk haftası görünüyorAktarmanız güzel olur tabiki aktarabilirseniz. Hem okulun her gün olacağını düşünmüyorum. 2 gün gitseniz haftada ilk zamanlar sonrası bakalım ne olur belki azalır, belki artar onu zaman gösterecek. Ama 2.dediğiniz zor gibi yani öğretmen bulunacak vs. Peki Aktarmanız gerekiyor mu 32de belki raporlar fln yetecek doğum tarihinizi bilmiyorum tabi ama
Izin bitişi yaz tatiline denk geliyor tatile aktarılmiyor muDemi seminere denk gelse bi hafta rapor alabilir ne olacak. Bence ayrılması daha mantıklı. Uzaktan eğitimle sıkıntı yokta okul başlarsa zorlanır
Su an da ayrılma imkanım varAslında bu durumda 24ten sonra da ayrılabilir ama ayrılmak istemiyor sanırım
Az önce ben yanlış hesaplamışım kusura bakmayın. Kendi doktorunuzla görüşün izniniz bitince size 2 3 hafta rapor yazabilecekse ya da 2 3 hafta rapor alabilecek bir yer bulabilecekseniz.İzninizi hakkıyla kullanın, aslında seminer göneminde bebekle okula gitseniz de sorun olmazdı toplu taşıma sıkıntısı olmasaDoğum tarihi mayısın ilk haftası görünüyor
Yani tatil sonuçta okul yok kiIzin bitişi yaz tatiline denk geliyor tatile aktarılmiyor mu
Hayır aktarılmaz tabi ki. 1 temmuzdan itibaren kalan tüm izniniz yanar. Biz zaten yazın izinde görünüyoruz.Izin bitişi yaz tatiline denk geliyor tatile aktarılmiyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?