34. Hafta çıkıyorsun
note3 kadinlar_klubü
Niye insanları yanlış bilgilendiriyorsunuz ki?
Amaç ne yani bilmiyorsan cevap da verme ..
Normalde 32. haftada cıkmak gerekiyor ama istersen doktordan calısabılecegine dair rapor alıp 37 ye kadar calısabiliyorsun. kullanmadıgın önceki haftalarıda dogum sonrasına aktarıyorsun.Kızlar merhaba normal bir gebelik sürecinde kaçıncı haftada doğum iznine çıkabiliyoruz ve yasal prosedürü nedir? bilen var mı? 32. hafta diye duydum senelik izni ile birleştirebiliyor muyuz acaba bilen bilgilendirirse sevinirim teşekkür ederim :)
Konuşma tarzına dikkat et gebelikte risk varsa 30-32 haftalar çikiliyor yoksa 34 haftada hastanede hasta hakları bölümün de çalışıyorum
note3 kadinlar_klubü
Kızlar merhaba normal bir gebelik sürecinde kaçıncı haftada doğum iznine çıkabiliyoruz ve yasal prosedürü nedir? bilen var mı? 32. hafta diye duydum senelik izni ile birleştirebiliyor muyuz acaba bilen bilgilendirirse sevinirim teşekkür ederim :)
Konuşma tarzına dikkat et gebelikte risk varsa 30-32 haftalar çikiliyor yoksa 34 haftada hastanede hasta hakları bölümün de çalışıyorum
note3 kadinlar_klubü
Çoğul gebelik 18. Haftadan itibaren çıkılır
note3 kadinlar_klubü
Kızlar herkese merhabalar öncelikle hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum Rabbim sağ salim kucagınıza almayı nasip etsin meleklerinizi..
ben konuyu dogru yere yazdımmı emın degilim ama yazıyorum yıne :) ben 2009 dan beri ozel bı muayhanede hekım asistanı olarak calısıyorum sgklıyım ozel sektör yanı suan da 30 hafta 6 günlük hamileyim 4 temmuz cuma günü 32 hafta olucam Allahın izniyle. ogun dr kontrolumde var. 2 hafta senelık ıznıö var 4 temmuzda senelık ıznımı kullanmayı dusunuyorum 21 temmuzda ısbası yapmam gerekiyor budurumda ama ben ı hafta basında dogum ıznımı baslatmak ıstıyorum bu mumkun olurmu patronum resmen salak yerine koydu beni dün bı engel olmazsa calıscam 3 hafta kalaya kadar dedım dogum oncesi kullanmadıgın bu ızınlerın dogum sonrasına aktarılmıyo dogumdan sonra sadece 2 ay ıznın var dıye ısrar edıyo
Izmirde yasıyorum bu sıcakta keyfımden calısıyorum sankı cok kotu oldum dün esım hemen ızne cık dıyo yasal hakkın basladıgı zaman ben dedıgım sartta dusunuyorum lutfen bılenler yardım etsin bana dr kontrolme kdr patronum la konusup senelık ıznımı ayarlamam lazım
note3 kadinlar_klubü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?