doğum iznimi ne zaman alıcam?

• Konu Sahibi Konu Sahibi mehtapbaygus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yok Canim Raporumu Aldim Doktordan Bidaha Alicam Demedimde şey Diyorum Muhasebeye Söyledim Aldim Raporumu Dedim Biz Daha Internete Vermedik Ssk Ya Gidip Te Yapiyor Işlemleri O Bize Her Seferinde Diyordu Internet şifresini Alalim Bi Tek Siziniçin Gidiyorum Ssk Ya Diye Eşiminde Vakti Olmuyordu Ona Vekalet Vermeye En Son Işte Rapor Aldim Dedim Bu Işlem Internetten Oluyor Ssk Dan Olmuyor Mecburuz Internet şifresini Almaya Dedi Bende Bak Erol Abi Aksilik Olmasin 13 Haziranda Raporum Başliyor Dedim Oda Dedi Haziran Ayinin Ssk Sini Temmuz Sonunda Vericez Ya O Zamana Kadar Vaktimiz Var Dedi Onu Söyledim Bende şu Eşim Int. şifresini Bi Alsada Ben Rahat Etsem Valla

Anladım canım, ben yanlış anlamışım. Umarım herşey yolunda gider canım yaa çok karışık işler bunlar. Ufacık bir hatada paramızı alamama gibi bir durumumuz var o yüzden iyi takip et canım.

merhaba kızlar dün 32 haftalık ken 5 hfta daha çalışabilir raporu aldım fotkopisini muhasebecimie göndercem
muhasebecim e ne işlem yapılacak diey sordum çalışabilir raporunu gibi amaçlı tutacağım burda biryere vermiycem önemli olan 37 hafta da aldığığn rapor dedi acaba hatamı yapıoyr bilginiz varsa lütfen benimle paylaşırmısınız

mrh arkadaşlar,ben emekli sandığına bağlı çalışıyorum,geçen hafta 37 haftaya kadar çalışabilir raporumu aldım ve şahsı dosyama takmamı söyledi muhasebecimiz bir işlem yapmadı yanı benim kafam karıştı.37 hataya geldiğimde tekrar bir işlem yapmam gerekiyormu.

Kızlar, benim bildiğim kadarıyla raporu, doğum raporu ve ikinci 8 haftalık raporunuzla ssk ya götürüyorsunuz. Şu anda ssk o rapora ihtiyaç duymuyor. Eğer çalışamaz raporu alsaydınız o zaman sigortanız yatmayacağı için ssk o raporu isterdi ama şimdi gerek yok. Aynı şey emekli sandığı içinde geçerli.

simayyan izne ayrılacağın zaman tekrar gidip doğum iznine ayrılabilir die rapor alacaksın canım

kızlar benimde bi sorum var.bana doktor çalışabilir rapıoru olarak 3 hafta verdi sadece gerek yok dedi doğumun erken olabilir dedi.şimdi üç hafta sonra aldığım çalışamaz raporunu sadece muhasabeye vermem yeterlimi yoksa benmi götürücem sigortaya

canım bende çalışamaz raporumu muhasebeye verdim o günlerimi raporlu göstericekmiş aslı bende de fotokopisini verdim muhasebeye

kızlar benim de bir sorum olacak..ben dün gittim ve 32.haftalık 5 hafta daha çalışabilir raporunu aldım. aldığım hastane İstanbulda Avrupa Florence Nightingale hastanesi, SSK anlaşmalı. raporu imzalayıp verdiler, ama vizite kağıdıma falan bakmadılar bile bişey yapmadılar yani. şimdi ben bu raporun kopyasını IK ya verecem. ya bu hastaneden aldığım rapor için sonradan olmaz falan demezler dimi ya? aranızda SSK anlaşmalı özel ya da üniversite hastanesinden rapor alan var mı başka?

ben aldım özel hastaneden canım ama 32 haftamda çalışamamazlık raporumu aldım muhasebeye verdim başkada bişey yapmadım

kızlar benimde bi sorum var.bana doktor çalışabilir rapıoru olarak 3 hafta verdi sadece gerek yok dedi doğumun erken olabilir dedi.şimdi üç hafta sonra aldığım çalışamaz raporunu sadece muhasabeye vermem yeterlimi yoksa benmi götürücem sigortaya

Kopyasını muhasebeye vereceksin, aslı sende kalacak tatlım. En son paranı alacağın zaman lazım olacak o rapor çünkü. Mehtapcım bende çarşamba Antalyaya geliyorum kısmetse, belki görüşürüz.

ben öğretmenim daha önce doğum yapmadığım için bebiş eylülde doğar diye hesaplamıştım ama 19 ağustos ya da ağustosun başından itibaren her an olabilir dedi doktor. ben tatile denk geldiği için doğum öncesi izni kullanamıyomuşum. doğduğu tarih de tatil olacağı için, sonrasında da sürem az kalıyo. inşallah rapor falan alırım da bebişimle daha fazla vakit geçiririm. dua edin bize kızlar... Allah hepimizin yardımcısı olsun.

ben de öğretmenim canım.benim de doğumum allah kısmet ederse ağustoss sonu veya eylül başı dolayısıyla benim de doğum öncesi iznim yanıyor.fakat ben şimdi yine de 32.haftama girdiğim zaman doğum öncesi iznine ayrılıyorum diye okula belge götürecek miyim?kafam karıştı ya da 37.haftamda doğum iznine ayrıldı belgesini mi götürmeliyim?

kızlar benim de bir sorum olacak..ben dün gittim ve 32.haftalık 5 hafta daha çalışabilir raporunu aldım. aldığım hastane İstanbulda Avrupa Florence Nightingale hastanesi, SSK anlaşmalı. raporu imzalayıp verdiler, ama vizite kağıdıma falan bakmadılar bile bişey yapmadılar yani. şimdi ben bu raporun kopyasını IK ya verecem. ya bu hastaneden aldığım rapor için sonradan olmaz falan demezler dimi ya? aranızda SSK anlaşmalı özel ya da üniversite hastanesinden rapor alan var mı başka?

canım bende merter özel hizmetten aldım raporumu, şirket kıllık yapmadığı müddetçe, ssk anlaşmalı özelden aldığın çalışabilir raporu yasaldır. ama kopisi kabul ettiğine göre İk sorn yoktur. istersen tekrar K ya sor, bende problem yok, kopisini ver , raporun herzaan aslı sende kalmalı, asıl 37. haftda alacağın çalışmaz raporu önemli , onunda kopisini ikya vereceksin, bu raporu almadan danış iK'yada sorun çıkaacaklarsa vakitlice haberin olsunn

Arkadaslar merhaba!
İstanbul Merter Gungorende tavsiye edeceginiz iyi guvenilir bir kadin dogum doktoru ve devlet hastane oneriniz var mı. Henüz hamileliyim çok erken 6 haftalık. Hamileliyi takip etmek için devlet hastanesine başvurmak istiyorum. Doğumu özel hastanede yapmayı düşünüyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim :anneadayı:

Back
X