Merhaba 5 ben aylıkhamıleyken yonetıcım istifa ettı,yerıne baska yonetıcı geldi. Dogumdan oncekı son gunume kadar calıstım. Hamıleyken bana 'senin yerine gecıcı personel alacagım, sen gelınce o gidecek ,yada iyi çıkarsa o da sen de calısırsın bölümüzü buyuturuz dedi . Pandemı nedenoyle dogumdan oncekı ıkı ay evden calıstım. O surecte birini alıp masamı işyerindekı bılgısayarımı ona vermiş bile pılımı pırtımı ozel eşyalarımı posetleyıp kaldırmıs ...neyseee iznimin bitmesıne 1 ay vardı benı aradı işime son verceklermiş, sozlesmelı personel devam edıyomu dedim evet biraz daha uzattık dıyo. Ben şirketin en zor zamanında tek başıma durumu kurtarmışken , bu yapılanı hazmedemıyorum. Kırgınlıgımı belırttım şirket bana baska bolum onerebılırız anca o seni istemıyor diyor, ama benım tecrubem 15 yıldır o bolumde. . her ne kadar o yonetıcı de gerceklestırmıs olsa bu durumu, yonetım de arkasında durmus demek bu. Şimdi kovuldugum bi şirkette basks bolum mu ,yoksa bagları tamamen koparmak mı bılmıyorum. Ben hamıleyken bu durumu bılseydım bari iş arar bulurdum şimdiye kadar.. gururum cok incindi.aynı şirkette benı başka bolunde gorduklerınde açıklama yapmam gerekecek ve arkamdan neler konusulacakve o adamın yuzunu az da olsa gorcem.. ona şuan ınanılmaz bir öfke nefret beslıyorum, dürüst davranabılırdı en azından .diğer türlü işten cıkısım verılcek ve ne kadar sürede iş bulacagım pandemıde belırsız. Hoş işten cıkarma pandemıde yasaklandı, ucretsız ızne cıkarcaklar galıba bu durumda yasak bitene kadar. Siz olsanız napardınız , bagı tamamen koparmak mı , aynı şirkette başka bolummu