Doğum iZninde işten çıkarılmak

Kovuldugunun şirkette

• Başka bölümde devam etmek m

OY: 5 27,8%
  • İlişkiyi koparıp başka işler aramak mı

OY: 13 72,2%

• Ankete Katılan
    18
Çok teşekkür ederim aminnnn🙏🙏insallah hepımızın hakkında hayırlısı olsun. Ya 37 yasındayım ilk cocugum. Her dogumda işten kovulcaksam dıyorum ıkıncıyı mı dusunsem şimdi yaş ta geçıyo.. gercı heryer aynı degıldır heralde . Kafamda delı sorular..psıkoljımı altust ettıler, nerdeyse sütüm kesılıyodu,
Bunları düşünme canım keyfine bak gerçekten birdaha zor bulunur zamanları yaşıyosun kendinin ve bebeğinin değerini bil lütfen böyle meselelere kafanı takma emin ol su akar yolunu bulur 😊

Bunları düşünme canım keyfine bak gerçekten birdaha zor bulunur zamanları yaşıyosun kendinin ve bebeğinin değerini bil lütfen böyle meselelere kafanı takma emin ol su akar yolunu bulur 😊
İnsallah canım oyle uzulmekle bişey değişmıyo , vardır herseyde bi hayır 🤗

Size tavsiyem yine de verdikleri ücretsiz izin süresi dolana kadar farklı avukatlarla da görüşün çünk her işe iade davası da olumlu sonuclanamıyor. Hepimiz biliyoruzki hem yeni iş bulmak hemde geçimimizi sağlamak adına zor bir süreçteyiz. Gerekirse yeni bir iş imkanı bulana kadar diğer departmanda devam edin. Bazen öfkeyle kalkıp zararla oturabiliyoruz. Yeri geldiğinde ayıya dayı demekte gerekiyor bazen..

Size tavsiyem yine de verdikleri ücretsiz izin süresi dolana kadar farklı avukatlarla da görüşün çünk her işe iade davası da olumlu sonuclanamıyor. Hepimiz biliyoruzki hem yeni iş bulmak hemde geçimimizi sağlamak adına zor bir süreçteyiz. Gerekirse yeni bir iş imkanı bulana kadar diğer departmanda devam edin. Bazen öfkeyle kalkıp zararla oturabiliyoruz. Yeri geldiğinde ayıya dayı demekte gerekiyor bazen..
Evet belkide kaypaklıgı bilemedıgımızden fazla durust oldugumuzdan bu haldeyiz , ben buncaşeyden sonra şuan için kariyerıme başka alanda yon vermeye layıkgormedım bu şirketi. İşe ıademı acarım zaten 2 yıl gecer, ozamana belkı bu yonetıcu bıle gıder

Back
X