- Konu Sahibi MonalisaSmile
-
evet bende doğum izninde 4bli bi öğretmenim
ancak anladığım kadarıyla orada ücretsiz izne ayrılanlar için bi cümle kurmuşlar.(ben doğum iznindeyin doğum öncesi 8 hafta iznindeyim yani ücretsiz değil)dolayısıyla bize de dilekçe verme hakkı tanıyacaklarmış gibi geliyor
durum ne olur bilemiyorum ama kadro haberini kutlamak istedim.
resmi gazeteyi okudm bizimde dilekçe verme hAKKIMIZ var yarın hastanemi arıycam ve bi an evvel dilekçemi teslim edicem hepimize hayırlı olsun oyum o adama helal olsunnn
arkadaşlar ben de bir devlet hastanesinde 4 b li eczacıyım 4 haziran 2011 tarihli yani dünkü resmi gazetede okuduğum khk ya göre doğum izninde olanlar ve askerlik iznindeki sözleşmeliler bu izinlerinin bittiği bir ay içerisinde dilekçe verecekler ve dilekçeden sonra 2aya kadar kadroya alınacaklar diyo.resmi gazeteden kendiniz de açın okuyun resmigazete.gov
üncü maddenin (B) fıkrası ve 4924 sayılı Kanun uyarınca çalışmakta iken bu maddenin yürürlüğe girdiği tarihten önce askerlik, doğum, milletvekili ve mahalli idareler genel ve ara seçimleri ile ücretsiz izin nedenleriyle görevlerinden ayrılanlardan ilgili mevzuatına göre yeniden hizmete alınma şartlarını kaybetmemiş olanlar hakkında da bu madde hükümleri uygulanır. Bunlar için birinci fıkrada belirtilen süreler yeniden hizmete alındıkları tarihten itibaren başlar.
burada yeniden hizmete alınma şartlarını kaybetmemiş olanlar diyo.ben burdan doğum ve askerlik nedeni ile sözleşmesini feshedenleri anlıyorum.çünkü sözleşmeni feshetsen bile hakkın gizli tutuluo ve yeniden sözleşme imzalıon.yani hakkını kaybetmeyecek şekilde sözleşme feshedenler yeniden göreve dönünce başlar onlar için bu süreç diyo.ben böyle anladım arkadaşlar
benim doğum iznime daha var.3.5 aylık gebeyim ben. bi saniye arkadaşım resmi gazetedeki o kısmı buraya yapıştırayım beraber okuyup yorumlayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?