Doğum Kasimin Kaçinda????

Nette 10 kasım çıkıyor benimde.Fakat ikiz olduğu için ve büyük ihtimalle sezeryan olacağı için bilemiyorum doktorumda henüz birşey demedi yarın 3 lü teste gidiyorum ben.Şunuda atlatsyadım hayırlısıyla arkadaşlar

Benim de şimdilik 25 kasım görünüyor.Kuzenim aynı burçtan olmak istiyormuş bebeğimle. onun 11 kasım . bebişim 20 kasıma kadar doğarsa Seda teyzesi gibi süper zeki bir akrep olabilir..

benimde sata göre 26 kasım ama benimde ikiz ve sezeryan olacağı için kasımın 10-15 arasında yada daha erken olur bilemiyorum...

kızlar bizim babamızın doğum günü eylülde, benim ekimde, bebeğimizn kasımda. Allah bize kolaylık versin her ay doğum günü kutlayacağız:dance:

balışım bursanın için de mi oturuyorsun.dr.un kim? kaç haftalıksın

Canım evet altıparmak-çarşamba arası oturuyorum.16+1...
dr.um Cenk Aşkalli Jimerde -ve Şevket Yılmazın doktoru biliyorsundur belkide...Ayrıntılı ultrason için de Prof.Dr.Yalçın Kimya'ya gidiyorum.İkiz ve tek yumurta olduğu için özelikle sıkı takip gerekiyor da...

tabiki canım yarın gidicem 3 lü teste.Bilgi veririm sanada merak etme.Dua edin kızlar herşey yolunda olsun....

kızlar bizim babamızın doğum günü eylülde, benim ekimde, bebeğimizn kasımda. Allah bize kolaylık versin her ay doğum günü kutlayacağız:dance:

canım aynen benim 29 eylül eşim 2 ekim bebişlerde kasım başı olacaklar..:)) sanırım biz toptan kutlarız bebişlerde iki tane olunca.. zaten eşimle aramızda 3 günm var aynı gün kutluyorduk.. bebişleride araya alırız artıkın....:roflol:

tabiki canım yarın gidicem 3 lü teste.Bilgi veririm sanada merak etme.Dua edin kızlar herşey yolunda olsun....

canım bende ikizlere hamiş olarak merak ediyorum doktrodan sonra ayrıntıları yazarsan sevinirim..
bol şanslar herşey normal çıkar inşallah...

canım bende ikizlere hamiş olarak merak ediyorum doktrodan sonra ayrıntıları yazarsan sevinirim..
bol şanslar herşey normal çıkar inşallah...

Canım sağol inşşş.öyle olur...Tabikide yazıcam ayrıntıları...Belki diyorum cinsiyetleride belli olur bu kez..Artık merak ediyorum iyice.Tabi önemli olan sağlıklı olsunlar....

minnoşuma allahın ıznıyle 13 kasımda kavusucagım
ben ılk ogrendıgımde dogsun hemen dıye dusunmustummm:roflol::roflol:
gunler gecmıyor sankı allahımmmmm

15 kasım annesine allah izin verirse doğum günü hediyesi gelecek mucizem belkide birlikde kutlayacağız doğum günlerimizi
bende bazen diiyorum zaman geçmiyor ne zaman doğacak bide dönüp bakıyorum sanki daha dün gibi testi yaptıkdan sonra elimin ayağımın dolaşması ucar gibi eve dönüşüm eşimin eline patikleri verişim allahım sen isteyen herkeze nasip et

Benimki çok kritik kasım 30 yada aralık 1 ama bu tarihler kesin degil tabiki hiç bi zaman eğer olurda doguma 5 gün kala sen normal yapamazsın sezeryan olsun derlerse kendi dogum günüm 28 kasımda olmasını isterim kızlar aranızda en son ben mi dogum yapıcam yaniiii fisfisfis

Kızlar biz de prensimin ve cinsiyetini henuz bilmedigimiz ama prensesimiz dedigimiz gözümün nurlarının geliş tarihini 2 Kasım olarak dusunuyoruz ama ikiz annelerinden aldıgım bilgi cok daha erken olacagı yönünde. Umarım tüm bebekler saglıkla kucaklarımıza gelir...

benim bebişin doğum tarihi 25 kasım kızlar..kasımın sonlarına doğru doğacak inşallah..yani biz ayın sonlarına kaldık..
çoğunuz doğurmuş olacaksınız inşallah..bizde burda hikayelerinizi okuyup heyecanlanıcaz..
herkes bebeğini yada bebeklerini sağsalim kucağına alır inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…