Doğum Kasimin Kaçinda????

kızlar geçen gün arkadaşımla konuşuyoruz.onun bebişi 5,5 aylık.dedim ben sabırsızlanıyorum of ya daha çok var nezaman doğacak diye. arkadaşım diyoki:'' sen daha duuur o dünyaya bi gelsin.uykusuz geceler ağlamalar bazen insanın geri sokası geliyo''
tabi bu işin şakasıda..bizler şimdiden sabırsızı son aylarda napıcaz hamişler?ozamanlar daha zor geçicek.
hadi sabır..
allah hepimize hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin:)

arkadaşlar bnmde bebişimin doğum tarihi 12 kasım allah kısmet ederse.cumada cinsiyetini öğrencez inşallah gösterirse.artık bişiler almak istiyorum bebişime sarı ve yesil almaktan bıktım öğrendiğim gibi mavi yada pembeleri doldurcam:)

her zamanın bi güzelliği var..hamileliğinde,büyüyen karnınında,hamilesin diye herkesin sana zorla bişeyler yedirmeye çalışmasınında,doğduktan sonra kucağına alışın,emzirmenin,uyurken seyretmenin ayrı ayrı güzelliği var..Allah bütün hamişlere hayırlı doğumlar nasip etsin..
benimde doğum yapmış arkadaşlarım çok dert yanıyo yanlız..Allah herkese kolaylık versin.....a.s.

herkese slmm kızlar...benimde 25 kasım tahmini görünüyor..en son doktora geçen cuma gittim allahım insan gözlrini alamıyor ya doğru dürüst bişey anlaşılmasa bile saatlerce izlesem izlerdim ultrasonda bebişimi...kız gibi görünüyo ama bi kesin belli olsa bende başlıcam bebişimin eşyalarını almaya..

benim kasım 2 bir aksilik olmazsa inşallahhhhh :))) a.s.
seninle aramızda bir gün var nasip olursa ben de kasım 3 inşallah... hadi hayırlısı dr bu defa tam gününü söyledi... tabi acele edip de 7. ayında gelmezse...
arkadaşım şu doğum çizelgesini bir türlü becera.s.:hooray:emedim ayrıntılı yazabilir misin nasıl yapılıyor

Benim nete göre 14 dr.a görede 15 kasım..
Ben ağustos doğumluyum, 8 yaşındaki kızımda ağustosta doğdu.
Eşim kasım doğumlu, bebişimizde kasımda olcak(inşaallah).
Eşim diyor ki;''eee artık 2 aslan 2 akrep maç yaparız'' Çok kıskanmış herhalde kızımın aslan olmasını, şimdi bir tane ona akrep geliyor diye mutluluktan uçuyor...

Hayırlısıyla bebişlerimizi kucaklarımıza alırız inşaallah.
Bu arada gerçekten doğunca keşke birkaç gün daha kalsaydı diyor insan.
ama o günlerde çabuk geçiyor. şimdi hep kızımın bebekliğini özlüyorum.

Kendinize iyi bakın....

benim 9kasım.kendi doğum günümle aynı fakat ikiz olduğu için beklemezler dedi doktor.kasım başı....hayırlısı ile o günleri görmek nasip olur inşallah

merhaba herkese.ben yeni üye değilim hamile olduğumu anlar anlamaz bulmuştum bu siteyi üye oldum ama hep sessiz seyirci kaldım.mutluluklarınızı yaşadıklarınızı ben de sizinle yaşadım ama sessiz...bugün ilk defa yazmak istedim.bu benim ilk mesajım.kızımız 1 kasımda gelecek inşallah.herkese tekrar merhaba

merhaba kızlar benimde doğum 10 kasım görünüyor bir aksılık olmaz sa eğer hepinize hayırlı doğumlar diliyor allah hepimizi bir solukta kurtarsın inşallah

merhaba kızlar benimde doğum 10 kasım görünüyor bir aksılık olmaz sa eğer hepinize hayırlı doğumlar diliyor allah hepimizi bir solukta kurtarsın inşallah

slm canım benımde 10 kasım dedım tekrar degısmesse tabı aynı yerdenız ssen hangı hastaneye gıdıyosun kıme ve dogumu nerde yapmayı dusunuyosun daha erken ama yınede ben korktugum ıcın sımdıden dusunuyoruma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…