Dogum kontrol bilgiii

Prezervatifin yırtılmasını anında görebiliyorken doğum kontrol hapını eksik kullanma, saatini geciktirme vs. gibi durumlarını anca hamile kalınca etkisini görebiliyorsunuz.
Prezervatifin ucunda iğne ucu kadar bir delik varsa bile hamilelik olabiliyor. O yüzden yırtılmasa bile koruması %100 değil :)

Prezervatifin ucunda iğne ucu kadar bir delik varsa bile hamilelik olabiliyor. O yüzden yırtılmasa bile koruması %100 değil :)
Hiçbir koruma yöntemi %100 değildir. Prezervatif kullanan bir zahmet ucunu bağladıktan sonra kontrol etse “prezervatif kullanıyorduk ama hamile kaldık” demezler 😃
Takınca iş bitmiyor yani. Aynı şekilde diğer doğum kontrol yöntemleri de takip ister.

Hiçbir koruma yöntemi %100 değildir. Prezervatif kullanan bir zahmet ucunu bağladıktan sonra kontrol etse “prezervatif kullanıyorduk ama hamile kaldık” demezler
Takınca iş bitmiyor yani. Aynı şekilde diğer doğum kontrol yöntemleri de takip ister.
En iyi korunma yöntemi tüpleri bağlatma bence.

Mrb emzirirken kullandınız mı acaba ? Bebeğim 2 aylık ama sütüm azalıyor zaten bide hap vs kullanırsam kesilme gibi etki yapmasından korkuyorum geri cekilme suan ki yöntem ve 2 yaşında bi çocuğum daha var 3. Yü düşünmek bile istemiyorum
emzirirken kullanılanları var doktora görün yazsın sana uygun olanını.geri çekilme bir korunma yöntemi değil "olursa olur olmazsa da şans" yöntemidir.

Ben hormon almak istememiştim açıkcası. O yüzden hep eşim korundu yıllarca..Çocuk istemesem şuan spiral taktırtırdım. Kontrol ettirirsen koruması çok iyi bence.bizim ülkemizde bi taktırıp 15 yıl çıkartmayan kadınlar var..
Ah bi arkadaşımda eşine çift condom taktırıyor korkusundan:)

emzirirken kullanılanları var doktora görün yazsın sana uygun olanını.geri çekilme bir korunma yöntemi değil "olursa olur olmazsa da şans" yöntemidir.
kızımdan sonra 2,5 yıl oğlumdan sonra da 6 yıl geri çekilme yöntemiyle korunduk, hiç bir şeycik olmadı, erkeğin marifetine bağlı

kızımdan sonra 2,5 yıl oğlumdan sonra da 6 yıl geri çekilme yöntemiyle korunduk, hiç bir şeycik olmadı, erkeğin marifetine bağlı
çok korkunç hatalı, eğitimsizlik kokan bir düşünce.siz devam edin ne diyim.ülkemizde çok acil gençlere cinsel eğitim verilmesi lazım.

Mrb emzirirken kullandınız mı acaba ? Bebeğim 2 aylık ama sütüm azalıyor zaten bide hap vs kullanırsam kesilme gibi etki yapmasından korkuyorum geri cekilme suan ki yöntem ve 2 yaşında bi çocuğum daha var 3. Yü düşünmek bile istemiyorum

Emzirirken her dogum kontrol hapı kullanılmıyor diye biliyorum. Bana sağlık ocağındali hemşire cerazette diye bir hapın kullanılabildiğini söylemişti. Arkadasımda emziriyor ve bu hapı kullanıyor. Aşıya gittiğiniz zaman bi sorun isterseniz. Allah bağışlasın yavrunuzu

çok korkunç hatalı, eğitimsizlik kokan bir düşünce.siz devam edin ne diyim.ülkemizde çok acil gençlere cinsel eğitim verilmesi lazım.
ben kendi deneyimim anlattım, bu şekilde yıllarca korunduk ve hamile kalmadım, bu şekilde korunan çok kişi var, erkeğin tutabilmesine bağlı, kendine güvenen erkek bu şekilde çok güzel korunabilir, eğitimsizlikle alakası yok,
yumurtlama döneminde ilişkiye girmeyip diğer zamanlarda korunmasız ilişkiye giren kişiler de var,
13 yıllık evli bir insanım, evlendiğimizden beri de hep bu yöntemle korunduk,

Back
X