• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum kontrol hapı bir gün gecikme ile baslanirmi?

NeOlurBiSabah

dünyada bensiz bırakmam seniii.... :-D
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
2.395
1.339
448
Kizlar 29mayista düğün var bugün regl oldum. Dogum kontrol hapina bugün baslmam gerekirdi ama alamadım baska saglik sorunlarimda var cikamadim evden. Yarin alip baslasam sorun olmaz deilmi?

edit: bugün kullanmaya başladım. yazmadan da edemedim. anammmm o prospektüs ne öyleeeeeeeeeeee:52::52: aç aç aç bitmedi. bir hapa bakıorum mercimek bir prospektüse bakıyorum.. valla içip içmeme konusunda birdaha düşündüm ama sonra yok kızım dedim bebek olmasın şimdik dedim mecburen içtim:d valla ona bakıpta gözü korkmayan varmı acabaa:DD

Son düzenleme:
Geçen ay Yasmin kullanmaya başladım ben de.
Doktorum en geç adetin 2. günü kullanmalısın demişti.
Ben PKO sebebiyle kullanıyorum.
Siz korunma amacıyla kullanıyorsanız, prospektüsünde şöyle bir ibare mevcut:

"Tablet alımına kadının normal siklusunun ilk günü (kanamasının
ilk günü) başlanmalıdır. Tabletlere 2. ile 5. günler arasında başlanması da kabul
edilebilir, ancak bu durumda ilk siklus için tablet alınmaya başlanmasından itibaren
yedi gün boyunca ilave olarak bir bariyer kontrasepsiyon* yöntemi kullanılmalıdır."

*Erkek kondomu, kadın kondomu, diyafram, servikal başlık, vajinal sünger ve spermisit yöntemleri.

Son düzenleme:
Anladim yani su an iliskide olmadigina gore 2. Günü baslayarak sorunsuz kullanabilirim. Tesekkurler:-D

Geçen ay Yasmin kullanmaya başladım ben de.
Doktorum en geç adetin 2. günü kullanmalısın demişti.
Ben PKO sebebiyle kullanıyorum.
Siz korunma amacıyla kullanıyorsanız, prospektüsünde şöyle bir ibare mevcut:

"Tablet alımına kadının normal siklusunun ilk günü (kanamasının
ilk günü) başlanmalıdır. Tabletlere 2. ile 5. günler arasında başlanması da kabul
edilebilir, ancak bu durumda ilk siklus için tablet alınmaya başlanmasından itibaren
yedi gün boyunca ilave olarak bir bariyer kontrasepsiyon* yöntemi kullanılmalıdır."

*Erkek kondomu, kadın kondomu, diyafram, servikal başlık, vajinal sünger ve spermisit yöntemleri.

Saol tatlim:-D düğüne henuz 13 gun var bunedenle diger yöntemlere ihtiyac duymayiz:-D benn yarin ilacima başlayayım :-D

Back
X