Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar yardım edin. Uzun süredir dkh kullanıyorum. Çevremde çoğu kişi uzun süre korunursam ilerde gebe kalmak istediğimde sıkıntı yaşayabileceğimi söylüyor. Ne yapmalıyım? Biraz korktum? Daha önce dkh kullanıp bırakanlar, gebelik konusunda deneyimlerinizi anlatır mısınız?
Ay ne kadar saçma konuşmalar ya bunu söyleyenler doktor mu ? Yasmin kullandım 2 sene bıraktık 20 gün sonra hamileydim ben . Ayrıca da doktorum demişti ki baskılanan yumurtalar bir anda bırakıldıkları zaman daha hızlı hamile kalınıyor
Ay ne kadar saçma konuşmalar ya bunu söyleyenler doktor mu ? Yasmin kullandım 2 sene bıraktık 20 gün sonra hamileydim ben . Ayrıca da doktorum demişti ki baskılanan yumurtalar bir anda bırakıldıkları zaman daha hızlı hamile kalınıyor