• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DOĞUM KONTROL HAPI HAKKINDA BİLGİ ??????

Eflinay77

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2016
14
1
1
27
Merhaba arkadaşlar 7 aylık evliyim bi konuda size danışıcaktım özellikle bayan hanımlara kocamla birliktelik yaşadık ve korunmadık üç dört defa boşaldı ıcınde tuttu hep spermleri dibine kadar ben 90 kıloyum balık etli uzun boylu iri yapılı bırı ym bende gittim yasmin doğum kontrol hapı ıctm ama bitane içtim adet görebılırmıyım bıdaha da ıcmedm hamılelık oranım yuksek mi acaba bilgi alıcaktm

Merhaba arkadaşlar 7 aylık evliyim bi konuda size danışıcaktım özellikle bayan hanımlara kocamla birliktelik yaşadık ve korunmadık üç dört defa boşaldı ıcınde tuttu hep spermleri dibine kadar ben 90 kıloyum balık etli uzun boylu iri yapılı bırı ym bende gittim yasmin doğum kontrol hapı ıctm ama bitane içtim adet görebılırmıyım bıdaha da ıcmedm hamılelık oranım yuksek mi acaba bilgi alıcaktm
Neyin dibine kadar,pardon?

Merhaba arkadaşlar 7 aylık evliyim bi konuda size danışıcaktım özellikle bayan hanımlara kocamla birliktelik yaşadık ve korunmadık üç dört defa boşaldı ıcınde tuttu hep spermleri dibine kadar ben 90 kıloyum balık etli uzun boylu iri yapılı bırı ym bende gittim yasmin doğum kontrol hapı ıctm ama bitane içtim adet görebılırmıyım bıdaha da ıcmedm hamılelık oranım yuksek mi acaba bebek dusunmuyorduk bilgi alıcaktm
Özellikle bayan hanımlara :KK49:
Bebek düşünmüyorsanız korunun. Basit ve etkili bir yol.

şaka yapıyorsun di mi?
doğum kontrol hapı ilişkiden sonra içilince koruyan birşey değil
yoksa ben mi yanlış biliyorum

Bayan hanım ne demek? Olayı anlatışınız gerçekten mide bulandırıcı. Bu kadar ayrıntı vermeseniz de olurdu. Doğum kontrol hapını 1 kere içmek işe yaramaz devamlı içmek gerekir. Bu tarz şüpheli ilişkiden sonra doğum kontrol hapı değil ertesi gün hapı kullanmak gerekir. Eğer yumurtlama günündeyseniz hamile kalmış olabilirsiniz. Adet gününüzde adet olmazsanız test yapın.

Merhaba arkadaşlar 7 aylık evliyim bi konuda size danışıcaktım özellikle bayan hanımlara kocamla birliktelik yaşadık ve korunmadık üç dört defa boşaldı ıcınde tuttu hep spermleri dibine kadar ben 90 kıloyum balık etli uzun boylu iri yapılı bırı ym bende gittim yasmin doğum kontrol hapı ıctm ama bitane içtim adet görebılırmıyım bıdaha da ıcmedm hamılelık oranım yuksek mi acaba bebek dusunmuyorduk bilgi alıcaktm
Bu kadar iğrenç detaylarda boğulmak zorunda değildin ayrica:kusmuk:

Merhaba arkadaşlar adım eflin 7 aylık evliyim kocamla birliktelik yaşadık ve korunmadık üç dört defa boşaldı ben 90 kıloyum balık etli uzun boylu iri yapılı bırı ym allah verir herşeyi tabikide bızım hukmumuz gecmez allah katında bende gittim yasmin doğum kontrol hapı ıctm ama bitane içtim adet görebılırmıyım bıdaha da ıcmedm hamılelık oranım yuksek mi acaba bebek dusunmuyorduk bırden oldu bilgi alıcaktm yardım ederseniz

Doğum kontrol hapını 1 ay önceden başlamak gerekiyor ilişkiye girmeden öyle biliyorum
İlişkiye girdikten sonra içmen mantıksız ertesi gün hapı değil bu
90 kilo olmanla ne alakası var anlamadım

Merhaba arkadaşlar 7 aylık evliyim bi konuda size danışıcaktım özellikle bayan hanımlara kocamla birliktelik yaşadık ve korunmadık üç dört defa boşaldı ıcınde tuttu hep spermleri dibine kadar ben 90 kıloyum balık etli uzun boylu iri yapılı bırı ym allah verir herşeyi tabikide bızım hukmumuz gecmez allah katunda bende gittim yasmin doğum kontrol hapı ıctm ama bitane içtim adet görebılırmıyım bıdaha da ıcmedm hamılelık oranım yuksek mi acaba bebek dusunmuyorduk bilgi alıcaktm
iğrenç bir anlatım tarzı bayanlara sorumucaksında kime sorucaktınki başka baştan aşağıya fiyasko bir yazı.

yahu bu da yeni moda mı oldu, şu derdinizi biraz edepli anlatın. bu nedir ya.

Back
X