• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum kontrol hapı mı, spiral mi?

rayiha_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2009
55
0
86
Ankara
merhaba!
4 ay önce doğum yaptım ve bebeğime anne sütü veriyorum. yakında ek besine geçeceğiz ama 1,5 yaşına kadar anne sütü vermek istiyorum .yaklaşık 3 sene çocuk istemiyoruz. hangi doğum kontrol yöntemini tercih etmeliyim karar veremiyorum.
benim ve bebeğim için güvenli ve zararsız bir yöntem olarak hangisini tercih etmemi tavsiye edersiniz?

merhaba!
4 ay önce doğum yaptım ve bebeğime anne sütü veriyorum. Yakında ek besine geçeceğiz ama 1,5 yaşına kadar anne sütü vermek istiyorum .yaklaşık 3 sene çocuk istemiyoruz. Hangi doğum kontrol yöntemini tercih etmeliyim karar veremiyorum.
Benim ve bebeğim için güvenli ve zararsız bir yöntem olarak hangisini tercih etmemi tavsiye edersiniz?

selam hayırlı olsun bebğiniz. Süt verdiğiniz için yeni doğum yapmış bayanlara tavsiyemiz spiral takılmasından yana olacaktır. Muayeneniz yapıldıktan sonra uygun ise takılabilir. şikayetleriniz olursa da ona göre tedbirler almak gerekecektir.

Back
X