- 21 Kasım 2024
- 103
- 53
- 13
- 29
- Konu Sahibi pembeyiseverim
-
Pazartesi gebelik için kan tahlili yaptırıp kesin sonucu öğrenin bence. Aile hekimliğinde de yaptırabilirsiniz. Çünkü eczane kitleri kan gibi hassas ölçüm yapmaz
İyi akşamlar , çok önceden bende doğum kontrol hapı kullanıyordum bırakınca bende de bi kaç ay regli düzensizliği olmuştu sonra yoluna girmişti. Ama kesinlikle kandan vermelisin test 10 gün gecikmiş aslında erken gebelik testleri pozitif verme ihtimali yüksek ama yine de kan en net sonucu verir.Merhaba kızlar. Bir senedir evliyim. Evlendiğimizden beri korunma yöntemi olarak Yasmin doğum kontrol hapı kullandım. Evlenmeden önce de kistlerim olduğu için yine aynı ilacı dönem dönem kullandığım olmuştu. Hapı en son Temmuz ayında kullandım ve 1 ağustosta regli oldum. Daha önceleri hapa ara verdiğimde beklenen adet tarihinden en geç 3-4 gün sonra adet gördüm. Fakat şu an beklenen tarihten 10 günden fazla geçmiş olmasına rağmen adet görmedim.
Bu arada hapı bıraktıktan sonra bebek istediğimiz için kadın doğum uzmanına da göründüm her şeyin normal olduğunu söyledi. Hormon tahlilleri vs. De yapıldı bir sorun çıkmadı. Folik asit ve d vitamini kullanıyorum takviye olarak. Dün bebe time gebelik testi aldım eczaneden akşam yaptım ama sonuç da negatif çıktı. Daha önce böyle bir şey yaşamış olan var mı? Tecrübelerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim
Cnm bende ayni hapi kullandim nerdeyse iki sene kadar sonra biraktim ve vucudumun toparlamasi icin farkli yontemler kullandim 6-7 ay kadar ama reglimde duzensizlik hic olmadi tam gunumde olmaya devam ettim daha sonra cocuk dusuncemiz oldu ve folik asit vs kullandim ama ilk ay olmadi suan ucuncu ayimdayim bakalim reglime bir gun kaldi insllah vardir daha test yapmafim ama bnce doktora gorun kistlerin tekrarlamis olabilirMerhaba kızlar. Bir senedir evliyim. Evlendiğimizden beri korunma yöntemi olarak Yasmin doğum kontrol hapı kullandım. Evlenmeden önce de kistlerim olduğu için yine aynı ilacı dönem dönem kullandığım olmuştu. Hapı en son Temmuz ayında kullandım ve 1 ağustosta regli oldum. Daha önceleri hapa ara verdiğimde beklenen adet tarihinden en geç 3-4 gün sonra adet gördüm. Fakat şu an beklenen tarihten 10 günden fazla geçmiş olmasına rağmen adet görmedim.
Bu arada hapı bıraktıktan sonra bebek istediğimiz için kadın doğum uzmanına da göründüm her şeyin normal olduğunu söyledi. Hormon tahlilleri vs. De yapıldı bir sorun çıkmadı. Folik asit ve d vitamini kullanıyorum takviye olarak. Dün bebe time gebelik testi aldım eczaneden akşam yaptım ama sonuç da negatif çıktı. Daha önce böyle bir şey yaşamış olan var mı? Tecrübelerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim
Kan testini pazartesi vereceğim. Eczaneden test isteyince bu testi verdi inanın erken gebelik testi istemek aklıma gelmedi bile. Yaklaşık iki hafta kadardır da kasıklarımda bir ağrı var regli olacak gibi. Yine aynı şekilde göğüs hassasiyeti de var. Bu kadar gecikince de panikledimİyi akşamlar , çok önceden bende doğum kontrol hapı kullanıyordum bırakınca bende de bi kaç ay regli düzensizliği olmuştu sonra yoluna girmişti. Ama kesinlikle kandan vermelisin test 10 gün gecikmiş aslında erken gebelik testleri pozitif verme ihtimali yüksek ama yine de kan en net sonucu verir.
Umarım en kusa sürede müjdeli haberler alırsınızCnm bende ayni hapi kullandim nerdeyse iki sene kadar sonra biraktim ve vucudumun toparlamasi icin farkli yontemler kullandim 6-7 ay kadar ama reglimde duzensizlik hic olmadi tam gunumde olmaya devam ettim daha sonra cocuk dusuncemiz oldu ve folik asit vs kullandim ama ilk ay olmadi suan ucuncu ayimdayim bakalim reglime bir gun kaldi insllah vardir daha test yapmafim ama bnce doktora gorun kistlerin tekrarlamis olabilir
Cnm 10 gun olmus gec dollenme de olsa simdiye cikmasi gerekiyor aslinda doktorunla gorusmelisin bnceUmarım en kusa sürede müjdeli haberler alırsınızben doğum kontrol hapını kullanmaya evlenmeden önce ara vermiştim uzun bir süre. Adet düzensizliği sorunu hiç yaşamadım. Antibiyotik kullandığım zamanlarda bile en fazla 2 gün gecikmiştir şimdiye kadar. Yaklaşık 2-3 senedir de kist oluşmadı ama dediğiniz gibi de olmuş olabilir. Regli olacak gibi belirtelerim de var yaklaşık iki haftadır. Hani regli olacaksındır ama bir türlü olamıyorsundur ya öyle işte. Pazartesi bir test vereceğim ama gerçekten çok gerildim
Salı günü için randevu aldım umarım olumsuz bir durum yokturCnm 10 gun olmus gec dollenme de olsa simdiye cikmasi gerekiyor aslinda doktorunla gorusmelisin bnce
Yakin zamanda test yaptin mi tekrarSalı günü için randevu aldım umarım olumsuz bir durum yoktur
Hiç panikleme , aslında belirtiler gebelik belirtisi gibi ama gebelik belirtisi ve regli belirtileri de aynı oluyor eğer pazartesi için beklerken zorlanıyorsan tekrardan yarın eczaneden daha güvenilir bi test alıp yapabilirsin genelde regliden 2-3 gün sonra testler pozitif çıkıyor.Kan testini pazartesi vereceğim. Eczaneden test isteyince bu testi verdi inanın erken gebelik testi istemek aklıma gelmedi bile. Yaklaşık iki hafta kadardır da kasıklarımda bir ağrı var regli olacak gibi. Yine aynı şekilde göğüs hassasiyeti de var. Bu kadar gecikince de panikledim
Tekrar yapmadım bir tane almıştım zaten negatif çıktı. Ama sabah ilk idrarla yapılması gerek yazılmış forumda ben akşam yapmıştımYakin zamanda test yaptin mi tekrar
Başka bir eczaneye gidip test alabilirim. Bildiğiniz güvenilir bir marka var mı? Ben gebelik testi istiyorum deyince bu markayı verdi eczacı iyi mi değil mi bilmiyorumHiç panikleme , aslında belirtiler gebelik belirtisi gibi ama gebelik belirtisi ve regli belirtileri de aynı oluyor eğer pazartesi için beklerken zorlanıyorsan tekrardan yarın eczaneden daha güvenilir bi test alıp yapabilirsin genelde regliden 2-3 gün sonra testler pozitif çıkıyor.
Cnm miratech ve awox en guvenilir predictor var o da maliyetli ama kesin sonuç istersenBaşka bir eczaneye gidip test alabilirim. Bildiğiniz güvenilir bir marka var mı? Ben gebelik testi istiyorum deyince bu markayı verdi eczacı iyi mi değil mi bilmiyorum
Çok teşekkür ederim yarın eczaneden bunlardan birini bulup alacağım. Hangisi iyiyse o olsun çok zor böyle beklemekCnm miratech ve awox en guvenilir predictor var o da maliyetli ama kesin sonuç istersen
Haklisiin cnm acilden kanda verebilirsin yani hakkinda hayirlisi olsunÇok teşekkür ederim yarın eczaneden bunlardan birini bulup alacağım. Hangisi iyiyse o olsun çok zor böyle beklemek
Acile gidip test yaptırmak istediğimi söylesem yaparlar mı? Bulunduğum yerde özel hastane yok maalesef olsa çoktan gitmiştimHaklisiin cnm acilden kanda verebilirsin yani hakkinda hayirlisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?